VP_VP_FI_1920x455_Hyvinvointitonni.jpg

Voita 1 000 euroa omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi!

VitaeLabin asiakkaana sinulla on voittomahdollisuus joka kuukausi!

Jo lähes parikymmentä vuotta VitaeLabin tavoitteena on ollut lisätä asiakkaidensa hyvinvointia ja aktiivista elämää, ja sen kunniaksi haluamme ilahduttaa asiakkaitamme koko vuoden kestävillä arpajaisilla. Tammikuusta alkaen arvomme joka kuukausi yhden 1 000 €:n Hyvinvointitonni palkinnon - vuoden aikana siis yhteensä 12 onnellista voittajaa!

”Hyvinvointitonni” on 1 000€ käteistä rahaa eli siis tonni terveyteesi, jonka voit vapaavalintaisesti käyttää omaan hyvinvointiisi. Mikä itsellesi sitten tuokin hyvinvointia - uusi liikuntaharrastus, kylpyläloma, hieronta, matka ystävän kanssa, vain mielikuvituksesi on rajana!

Asiakkuus kannattaa

Kaikki asiakkaamme, joilla on voimassaoleva tilaus, ovat automaattisesti mukana arvonnoissa. Jokainen maksettu tuotetoimitus on yksi arpalipuke, jolla osallistuu kuukausittaisiin arvontoihin. Eli mitä useampi tuotelähetys sinulle on toimitettu asiakkuutesi aikana, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa Hyvinvointitonnin arvonnoissa.

Jokainen ostokerta siis parantaa voittomahdollisuuttasi ja todennäköisyys kasvaa jokaisen saamasi lähetyksen myötä!

Onnea arvontaan!

Kilpailun säännöt

  1. VitaeLab AS järjestää arvonnan ajalla 1.1. – 31.12.2020.
  2. Arvonta suoritetaan kaikkien VitaeLab AS:n suomalaisessa asiakasrekisterissä olevien asiakkaiden kesken, joilla on voimassa oleva aktiivinen kestotilaus.
  3. Palkinto on 12 x 1 000 (tuhannen) euron rahapalkinto.
  4. Voittaja arvotaan joka kuukausi kuukauden viimeisenä päivänä.
  5. Palkintorahan käyttöön ei liity mitään ehtoja.
  6. Arvonnan järjestäjä maksaa voittajan arpajaisveron.
  7. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeellä, ja voitto toimitetaan voittajalle kolmen viikon kuluessa arvonnasta. Voitto maksetaan voittajan imoittamalle tilille.
  8. Voittajan nimi ja kuva voidaan julkaista VitaeLabin internetsivuilla, VitaeLabin käyttämissä sosiaalisen median kanavissa, VitaeLabin asiakaslehdessä sekä muissa asiaan liittyvissä markkinointimateriaaleissa.
  9. SanaPharma Group AS:n työntekijät tai heidän perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan.

Kokeile puoleen hintaan

VitaePro vain 14,75 € ensimmäiset kuusi viikkoa. Kaupan päälle Cal-Mag!

Voit aloittaa enintään 2 kestotilausta tutustumishintaan.