VP_VP_FI_1920x455_1806_VitaePro_Rusto.jpg

Tiesitkö, että sinullakin on iskunvaimentimet?

Tiesitkö, että kehostasi löytyy myös iskunvaimentimet? Ne ovat jatkuvassa käytössä ja niistä on pidettävä hyvää huolta.

Kehon omat iskunvaimentimet löytyvät nivelistä ja niitä kutsutaan rustoiksi. Rusto koostuu pääosin vedestä ja sitkeästä sideaineesta, kollageenista. Rustot sietävät painetta hyvin, ja hyvä niin, sillä ne ovat jatkuvasti koetuksella.

Välttämättä ei tarvitse olla edes liikkeessä kun rustot ovat jo koetuksella, sillä selkärangassa oleva rusto on kovilla jo pelkästä istumisesta. Polvien ja olkapäiden rustot joutuvat myös paiskimaan töitä jatkuvasti.

Nivelrusto

Nivelrusto muodostaa tasaisen, liukuvan pinnan, joka peittää luiden päät ja mahdollistaa nivelten normaalin ja kitkattoman liikkumisen. Nivelrusto pienentää ruumiin painon ja liikkeiden luuhun kohdistamaa mekaanista rasitusta ja poistaa kitkaa toisiinsa liittyvien luiden väliltä. Voidaankin sanoa, että rustot ovat kehon omia iskunvaimentimia. Nivelruston normaali toiminta on erityisen tärkeää liikkumiselle, kuten juoksemiselle, rappujen nousemiselle ja kyykistymiselle.

Kollageeni on rustojen rakennusaine

Rustolla ei ole kovin hyvä uusiutumiskyky muun muassa siksi, koska rustoissa ei ole verenkiertoa. Rusto voi vaurioitua, jos siihen kohdistuu suuri isku tai vääntö. Mikäli rusto vaurioituu, luut eivät enää voi liikkua esteettömästi toisiaan vasten. Iän myötä rusto myöskin kuluu ja voi ohentua sekä rustojen rakennusaineen, kollageenin, tuotanto heikkenee.

Syömämme ravinto on oleellista kehomme normaalin toiminnan kannalta. Tämä koskee myös rustoa. Muun muassa C-vitamiini on tärkeää, koska se edistää rustojen rakennusaineen, kollageenin, normaalia muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Tukea päivittäiseen ruokavalioon

Mikäli ruokavalio on syystä tai toisesta rajoitettu tai yksipuolinen, voi tärkeiden vitamiinien, kuten C-vitamiinin saantia tukea ravintolisien avulla.

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä, joka sisältää tutkitusti vaikuttavia ainesosia moniin kehon toimintoihin, kuten rustoille, lihasten hyvinvointiin, vastustuskyvylle ja sydämen normaalin toiminnan edistämiseen sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen. Monipuolisen koostumuksen ansiosta se sopii hyvin päivittäisen ruokavalion tueksi.

VitaeProta voi nyt kokeilla tutustumishintaan suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

5 syytä kokeilla VitaeProta:

  1. Erittäin tehokas nivelten ja lihasten hyvinvointiin.
  2. Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia.
  3. Jopa 93% käyttäjistä suosittelee tuotetta.*
  4. Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
  5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla tuotetta puoleen hintaan ensimmäiset 50 kapselia. Tilaukseen ei sisälly sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lakkauttaa.

* Asiakaskysely 2018. N=860 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

VitaePro® sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.