VL_VP_ALL_1920x455_0818_Question.jpg

Miksi VitaeProta tai muita VitaeLabin ravintolisiä ei myydä apteekeissa tai luontaistuotekaupoissa?

Tuotamme ja myymme itse kaikki valikoimissamme olevat ravintolisät. Tuotteitamme voi tilata ainoastaan suoraan meiltä asiakaspalvelustamme tai nettisivuiltamme. Näin vältämme tuotteen hintaa nostavat välikädet ja saat tuotteet suoraan kotiin toimitettuna. Näin voimme myös varmistaa, etteivät tuotteet odota pitkiä aikoja tavarantoimittajien varastoissa ja saat ne riittävän pitkälle ulottuvilla päiväysmerkinnöillä varustettuina.

Ravintolisän toimitus suoraan kotiin on myös asiakkaan kannalta yksinkertaista ja kätevää. Säännöllinen toimitus varmistaa, että sinulla on aina sopiva määrä ravintolisiä. Kapselit eivät lopu kesken, eikä ravintolisän syöntiin tule turhaa taukoa. Näin saat niistä parhaimman mahdollisen hyödyn.

Ja koska tunnemme itse parhaiten tuotteemme sekä niiden vaikutukset, vastaamme myös mielellämme niihin liittyviin kysymyksiin. Ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme voit aina ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme.

Puhtaat ja dokumentoidut ainesosat

Tuotteissamme käytettävien ainesosien alkuperän on oltava tarkoin jäljitettävissä. Ainesosat ovat huolellisesti valittuja, puhtaita, turvallisia sekä jäljitettävissä. Olemme muun muassa valinneet omega-3-rasvahappojen toimittajaksi ”Friend of the Sea”-sertifioidun toimittajan, jolloin pyyntimenetelmät ovat kestävän kehityksen vaatimusten mukaisia sekä ekosysteemiä suojaavia. Tuotteissa käytettävä omega-3 on siten ympäristöystävällistä omega-3:a.

GMP-tuotanto

Tuotteemme valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Ravintolisät valmistetaan GMP-laatustandardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti. Kapselit ja tabletit ovat hygieenisesti ja huolellisesti pakattuja läpipainopakkauksiin.

Voinko muuttaa toimitusväliä?

Voit valita kuinka usein lähetämme sinulle uusia tuotteita, toisin sanoen voit muuttaa toimitusvälin juuri itsellesi sopivaksi. VitaePron toimitusväli on normaalisti 7 vkoa, mikäli haluat muuttaa toimitusväliä, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu

Asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin klo 08.30-16.30 välisenä aikana. Asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse numerosta 0800 413 700.

Voit myös täyttää internetin yhteydenottolomakkeen (https://www.vitaelab.fi/Asiakaspalvelu) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@vitaelab.fi.

Autamme mielellämme, joten otathan yhteyttä, koskipa kysymyksesi VitaePron ainesosia ja vaikutuksia tai tilaukseen liittyviä seikkoja.