VL_VP_FI_1920x455_Pertti_Karppinen.jpg

Olympiavoittaja Pertti Karppinen: Tämän vuoksi käytän VitaeProta!

Kilpasoudun kolminkertainen olympiavoittaja ja suomalaisen soutu-urheilun järkkymätön uurastaja Pertti Karppinen kertoo, minkä vuoksi hän käyttää suosittua VitaePro-ravintolisää.

Pertti Karppinen on suomalaisen soutu-urheilun järkkymätön uurastaja, jonka monet muistavat. Karppinen toi yksikkösoudussa Suomelle kultaa kolmista peräkkäisistä olympialaisista. Nykyisin Pertti asuu Raisiossa vaimonsa kanssa ja toimii urheiluhierojana. Lapset ovat jo aikuisia ja muuttaneet omilleen.

Minun tavoitteenani on pitää kroppa kunnossa näin ikämiehenäkin. Harva meistä syö jatkuvasti ravintosuositusten mukaisesti. Ravintolisät ovat minusta olennainen osa omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, kertoo Pertti.

Jäsenten jäykkyys, väsymys ja kehon muut krempat saattavat toisinaan varjostaa arkeamme, ja iän myötä lihas- ja nivelvaivat tuntuvat meillä kaikilla vain lisääntyvän.

Omasta terveydestä huolehtiminen on meidän omalla vastuullamme, Pertti toteaa. On tärkeää panostaa terveellisiin elämäntapoihin, kuten liikuntaan, monipuoliseen ravintoon ja lepoon.

Monipuolisella ruokavaliolla on tunnetusti suuri merkitys useisiin kehon toimintoihin ja hyvinvointiin, mutta hyvien ruokailutottumusten säännöllinen ylläpitäminen on silti usein haasteellista. Ravintolisien avulla voi helposti tukea tärkeiden ravintoaineiden riittävää saantia. Suositun VitaePro-ravintolisän monipuolinen koostumus sisältää useita vaikuttavia ainesosia, joilla on EU:n vahvistamia terveysväitteitä.

Toimiva tuki kehon hyvinvointiin

Viimeisimmän vuonna 2020 tehdyn asiakaskyselyn perusteella suurin osa VitaePron käyttäjistä kokee saavansa tuotteesta hyötyä, joka tuntuu lihasten ja nivelten hyvinvoinnissa. Tuotteen koetaan vaikuttavan lihas- ja nivelvaivoihin sekä jäsenten jäykkyyteen.

Kyselytutkimuksesta selviää, että VitaeProta ostetaan yleisimmin silloin, kun halutaan apua juuri lihas- ja nivelvaivoihin sekä koko kehon hyvinvointiin.

Myös positiiviset vaikutukset vastustuskykyyn sekä yleiseen vireystasoon korostuvat kyselyyn vastanneiden keskuudessa. Merkittävä osa vastaajista kokee, että tuote tukee hyvin vastustuskykyä ja tuo puhtia arjessa jaksamiseen. Kokonaisuudessaan VitaePro vastaa hyvin asiakkaiden odotuksia, sillä jopa 94 prosenttia käyttäjistä suosittelisi sitä myös muille.

Kyllä sitä asiakkaat ja tuttavat välillä kyselevät, käytänkö tuotetta oikeasti. Joka kerta vastaan kyllä. Olen käyttänyt VitaeProta jo kymmenisen vuotta ja olen ollut todella tyytyväinen. Soutu on raskas laji, joka on aikanaan vaatinut paljon kropaltani. Lihaksista ja nivelistä on huolehdittava myös kilpauran jälkeen, kun ikääkin tulee lisää. Siksi myös VitaePro – joka päivä, Pertti toteaa.

Tilaa VitaePro nyt tutustumishintaan!

Tutkitusti tehokas nivelille

VitaePron ainesosiin kuuluva Boswellia serrata on yrttikasvi, jota on jo tuhansien vuosien ajan käytetty ylläpitämään nivelten hyvinvointia ja terveyttä. Boswellia serratan vaikutus tunnustetaan myös nykytieteessä. Cochrane-katsauksen 2014* laadukas tutkimusaineisto on osoittanut, että Boswellia serrata voi ylläpitää nivelten toimivuutta. Tutkimuksissa se osoittautui teholtaan parhaaksi yrttikasviksi nivelten hyvinvointiin. Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Yksi VitaePro-kapseli sisältää 100mg Boswellia serrata -uutetta.

Nivelpintoja peittävät rustot, eli nivelrustot. Rustot toimivat kehossamme eräänlaisina iskunvaimentimina ja mahdollistavat nivelten kitkattoman liikkumisen. Rustot sisältävät pääasiassa kollageenia, jonka riittävä muodostuminen onkin välttämätöntä hyvin toimiville nivelille. VitaePro sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - Tilaa tästä!

6 syytä kokeilla VitaeProta

  1. Erittäin tehokas nivelten ja lihasten hyvinvointiin.
  2. Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia.
  3. Käyttäjistä 94% on tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille**.
  4. Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
  5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla puoleen hintaan.
  6. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lakkauttaa.

VitaeProta voi nyt kokeilla tutustumishintaan suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - Tilaa tästä!

*Cochrane-katsaukset ovat systemaattisia terveysalan tutkimustiivistelmiä. Ne ovat kansainvälisesti arvostettuja ja luotettavaan näyttöön perustuvia katsauksia terveydenhuollon menetelmien vaikuttavuudesta.

**Asiakaskysely 2020. N = 923 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

VERENKIERROLLE: VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä (1 kapseli/vrk).

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.