VP_VP_FI_1920x455_1806_VitaePro-ravintolisä.jpg

Jopa 93% käyttäjistä suosittelee VitaeProta

VitaePro on vuosien saatossa kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden käytetyimmäksi ravintolisäksi sekä koostumukseltaan kehittynyt tehokkaaksi ja monipuoliseksi tueksi kehon hyvinvointiin. VitaePro sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, joilla on tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin.

Toimiva tuki monipuolisesti kehon hyvinvointiin

VitaePron koostumusta on kehitetty ja uudistettu vuosien varrella yhä paremmin vastaamaan asiakkaidemme odotuksia ja tukemaan monipuolisesti kehon hyvinvointia. Loppuvuodesta 2018 toteutetun asiakaskyselyn perusteella voidaan todeta, että suurin osa käyttäjistä kokee VitaePron varsin hyödylliseksi ja toimivaksi tueksi kehon hyvinvointiin.

Alkuperäiseen ostopäätökseen vaikuttavissa tekijöissä korostui VitaePron monipuolisten ainesosien vaikutus kehon hyvinvointiin. Suuri osa käyttäjistä kertoi tehneensä alkuperäisen ostopäätöksen hakiessaan apua erityisesti nivel- ja lihasvaivoihin. Lähes kolmannes myös vastasi odottaneensa VitaePron tuovan puhtia päivään.

Vastaa odotuksia: 93% käyttäjistä suosittelee*

Kyselyn tuloksista ilmenee, että tuote vastaa hyvin odotuksia, sillä 93% vastaajista suosittelisi VitaeProta myös muille. Vastauksissa tulee esiin käyttäjien raportoimat vaikutukset kehon eri toimintoihin. Suurin osa VitaePron käyttäjistä kokee saavansa tuotteesta hyötyä, joka tuntuu lihasten ja nivelten hyvinvoinnissa. Tuotteen koetaan vaikuttavan lihas- ja nivelvaivoihin sekä jäsenten jäykkyyteen. Merkittävä osa vastaajista tunsi VitaePron olevan hyväksi myös vastustuskyvylle ja saaneensa tuotteen käytöstä puhtia arjessa jaksamiseen.

Miten eri ainesosat vaikuttavat?

VitaePron koostumuksessa yhdistyvät kasviuutteet (astaksantiini, luteiini, zeaksantiini ja Boswellia serrata), vitamiinit B12 ja D3, antioksidantit seleeni ja C- ja E-vitamiinit sekä omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA).

D-vitamiini vaikuttaa muun muassa lihasten hyvinvointiin edistäen normaalia lihastoiminnan ylläpitämistä. C-vitamiini on tärkeää nivelrustoillemme; se edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin ja se auttaa pitämään nivelissä miellyttävän ja viileän tunteen.

VitaePron ainesosat vaikuttavat myös vastustuskykyyn ja väsymykseen. VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa; B12- ja C-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaan tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta.

VitaePron sisältämät antioksidantit, seleeni, C- ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

*Asiakaskysely 2018. N = 860 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

VitaePro® sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Omaan hyvinvointiin panostaminen kannattaa aina. Täydennän ruokavaliotani VitaeProlla – joka päivä.

Hanna-Maria Seppälä

Jopa 93% käyttäjistä suosittelee VitaeProta