Jopa 94% käyttäjistä suosittelee VitaeProta

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja se sisältää monipuolisesti ainesosia kehon hyvinvointiin.

Kehon hyvinvointiin

VitaePron koostumusta on kehitetty ja uudistettu vuosien varrella yhä paremmin vastaamaan asiakkaidemme odotuksia ja tukemaan monipuolisesti kehon hyvinvointia. Alkuvuodesta 2020 toteutetun asiakaskyselyn perusteella voidaan todeta, että suurin osa käyttäjistä kokee VitaePron varsin hyödylliseksi ja toimivaksi tueksi kehon hyvinvointiin.

Alkuperäiseen ostopäätökseen vaikuttavissa tekijöissä korostui VitaePron monipuolisten ainesosien vaikutus kehon hyvinvointiin. Suuri osa käyttäjistä kertoi tehneensä alkuperäisen ostopäätöksen hakiessaan apua erityisesti nivel- ja lihasvaivoihin. Lähes kolmannes myös vastasi odottaneensa VitaePron tuovan puhtia päivään.

Vastaa odotuksia: 94% käyttäjistä suosittelee*

Kyselyn tuloksista ilmenee, että tuote vastaa hyvin odotuksia, sillä 94% vastaajista suosittelisi VitaeProta myös muille. Vastauksissa tulee esiin käyttäjien raportoimat vaikutukset kehon eri toimintoihin. Suurin osa VitaePron käyttäjistä kokee saavansa tuotteesta hyötyä, joka tuntuu lihasten ja nivelten hyvinvoinnissa. Tuotteen koetaan vaikuttavan lihas- ja nivelvaivoihin sekä jäsenten jäykkyyteen. Merkittävä osa vastaajista tunsi VitaePron olevan hyväksi myös vastustuskyvylle ja saaneensa tuotteen käytöstä puhtia arjessa jaksamiseen.

Miten eri ainesosat vaikuttavat?

VitaePron koostumuksessa yhdistyvät astaksantiini, luteiini, zeaksantiini, boswellia serrata, seleeni, sinkki, mangaani, B1-, B12-, C-, D3- ja E-vitamiinit sekä omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA).

D-vitamiini vaikuttaa muun muassa lihasten hyvinvointiin edistäen normaalia lihastoiminnan ylläpitämistä. C-vitamiini on tärkeää nivelrustoillemme; se edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin ja se auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen.

VitaePron ainesosat vaikuttavat myös vastustuskykyyn ja väsymykseen. VitaePro sisältää sinkki, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa; B12- ja C-vitamiinit auttavat myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

VitaePron omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaan tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta.

VitaePron sisältämät antioksidantit, seleeni, mangaani, C- ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

*Asiakaskysely 2020. N = 923 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

 

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Omaan hyvinvointiin panostaminen kannattaa aina. Täydennän ruokavaliotani VitaeProlla – joka päivä.

Hanna-Maria Seppälä