Arvonnan säännöt

 

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää VitaeLab AS Finland.

2. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen edellyttää VitaeLabin maksuttoman uutiskirjeen tilaamista. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt lukuun ottamatta niiden yritysten työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

Arvontaan voi osallistua vain kerran tilaamalla VitaeLabin uutiskirjeen. Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä sekä osallistumissivustolla olevia ohjeita ja tarkentavia ehtoja. VitaeLab pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 19.9.2019 ja päättyy 20.11.2019. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon arvonnassa.

4. Palkinnot

Uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

Viikkopalkinto sisältää kaksi pääsylippua Tanssii Tähtien Kanssa live-lähetykseen sekä paketillisen (7 vkon annos, arvo 29,50 euroa) VitaePro-ravintolisää. Viikkopalkintoja arvotaan TTK-kauden aikana viikosta 39 lähtien uutiskirjeen tilanneiden kesken. Lippuja arvotaan viikkojen 40-47 TTK live-lähetyksiin.

Keskiviikkona 20.11. arvotaan pääpalkinto eli liput kahdelle Tanssii Tähtien kanssa finaalilähetykseen, joka on 1.12.2019.

5.  Arvonnassa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta kahden päivän kuluessa valinnasta, taikka palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan arpoa uudelleen. Palkinnot toimitetaan vain Suomeen.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Vastuut

Arvonnan järjestäjä vastaa palkinnon arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Arvonnan järjestäjän vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

7. Oikeudet arvontaan liittyvään materiaaliin

Kaikki oikeudet osallistumissivustolla olevaan materiaaliin kuuluvat MTV:lle ja VitaeLabille.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään arvonnan järjestämisen yhteydessä voittajan arpomiseen, voitoista ilmoittamiseen, palkintojen lähettämiseen voittajille, VitaeLabin uutiskirjeiden toimittamiseen sekä suoramarkkinointiin. Osallistumalla arvontaan annat suostumuksesi sähköiseen suoramarkkinointiin. Voittajien yhteystiedot säilytetään verottajaa varten kuusi vuotta.

Lue lisää VitaeLabin rekisteriselosteesta ja henkilötietokäytännöstä.:  

https://www.vitaelab.fi/Asiakaspalvelu/Rekisteriselosteet/Suoramarkkinointirekisteri

https://www.vitaelab.fi/Sivut/henkilotietokaytanto

Yhteystietoja ei luovuta muille osapuolille, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen.