15 years anniversary logo

Yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä

December 22, 2016
mika

VitaePro 15-vuotta | Juhla-arvonta

VitaePron 15-vuotisjuhla-arvonta

Vuosi 2017 on erityinen juhlavuosi VitaeLabille. VitaePro täyttää nimittäin 15 vuotta! VitaePro lanseerattiin jo vuonna 2002 Norjassa, ja siitä on tullut tärkeä osa tuhansien ihmisten arkipäivää. Nykyään VitaePro onkin yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä.

Vietämme VitaePron 15-vuotisjuhlaa näkyvästi läpi koko vuoden. Kaikki asiakkaamme pääsevät osalliseksi juhlavuoden arvontoihin, joita järjestetään pitkin vuotta. Juhlavuosi huipentuu loppuvuonna 10 000 euron arvoisen unelmaloman arvontaan! Lisäksi piilotamme vuoden aikana viisi 1 000 € arvoista kultaista matkalippua tuotelähetyksiin. Ne arvotaan pitkin vuotta asiakkaidemme kesken, joten avaa ja katso tuotelähetyksesi sisältö tarkkaan.

vl_web_no_1216_anniversary-pics_collage03vl_17182

Voita 10 000 euron arvoinen unelmaloma!

VitaeLabin asiakkaana sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan matkahaaveesi ja matkustamaan unelmien lomakohteeseesi! Onko unelmasi päästä safarille, kokea New Yorkin tai jonkun muun suurkaupungin syke vai haluaisitko loikoilla paratiisisaaren valkealla hiekalla? VitaeLabin asiakkaana unelmasi voi toteutua!

Arvontaan osallistumiseksi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla asiakkaamme ja pitää peukut pystyssä, että onni suosisi juuri sinua! Arvonta suoritetaan kaikkien VitaeLab AS:n suomalaisessa asiakasrekisterissä olevien asiakkaiden kesken, joilla on 31.12.2017 voimassa oleva kestotilaus. Arvonnan säännöt.

Tuleeko sinusta 10 000 euron matkalahjakortin voittaja?

Onnea arvontaan!

vitaepro kultainen matkalippu arvonta

Oletko sinä 1 000 €:n kultaisen matkalipun voittaja?

VitaePron juhlavuoden kunniaksi piilotamme viisi 1 000 euron arvoista kultaista matkalippua tuotelähetyksiin. Kultainen matkalippu laitetaan satunnaisesti arvottuun viiteen tuotelähetykseen vuoden 2017 aikana.  Jos löydät kultaisen matkalipun tuotelähetyksestäsi, niin voitat 1 000 euroa matkarahaa, jonka voit käyttää omavalintaiseen matkaan tai muuhun valitsemaasi tarkoitukseen. Toivotaan että matkalippu löytyy juuri sinun tuotelähetyksestäsi!

ONNEA MATKAAN!

Lue lisää

Arvonnan säännöt – Voita 10.000 euron arvoinen unelmaloma!

1) VitaeLab AS järjestää 15-vuotisjuhla-arvonnan ajalla 1.1. – 31.12.2017.
2) Arvonta suoritetaan kaikkien VitaeLab AS:n suomalaisessa asiakasrekisterissä olevien asiakkaiden kesken, joilla on 31.12.2017 voimassa oleva kestotilaus.
3) Pääpalkinto on 10 000 (kymmenentuhannen) euron matkalahjakortti.
4) Voittaja arvotaan 10.1.2018.
5) Lahjakortin käyttöön ei liity mitään ehtoja (matkustajamäärä, matkakohde, matkustusajankohta, tms). VitaeLab AS avustaa voittajan niin halutessa matkan suunnittelussa. Voiton voi myös lunastaa rahana.
6) Arvonnan järjestäjä maksaa voittajan arpajaisveron.
7) Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeellä, ja voitto toimitetaan voittajalle kolmen viikon kuluessa arvonnasta. Voitto toimitetaan joko kirjattuna kirjeenä tai henkilökohtaisesti voittajalle kotiin.
8) Voittajan nimi ja kuva julkaistaan VitaeLabin internetsivuilla, VitaeProfil-asiakaslehdessä sekä muissa asiaan liittyvissä markkinointimateriaaleissa.

SanaPharma Group AS:n työntekijät tai heidän perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan.

vitaepro, vitapro

Jopa 92% VitaePron käyttäjistä suosittelee tuotetta!*

– Haluan jatkaa aktiivista elämäntyyliäni vielä vuosia.

Kilpasoudun kolminkertainen olympiavoittaja Pertti Karppinen on innokas VitaePron käyttäjä, joka on aikonut pysyä aktiivisena vielä vuosia.

Lue lisää

* Asiakaskysely 2014. N=824 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.