Juhla-arvonta

Arvonta päättynyt. Voittaja arvottu 10.1.2018.

VitaePron 15-vuotisjuhla-arvonta

Vuosi 2017 on erityinen juhlavuosi VitaeLabille. VitaePro täyttää nimittäin 15 vuotta! VitaePro lanseerattiin jo vuonna 2002 Norjassa, ja siitä on tullut tärkeä osa tuhansien ihmisten arkipäivää. Nykyään VitaePro onkin yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä.

Vietämme VitaePron 15-vuotisjuhlaa näkyvästi läpi koko vuoden. Juhlavuosi huipentuu loppuvuonna 10 000 euron arvoisen unelmaloman arvontaan!

Voita 10 000 euron arvoinen unelmaloma!

VitaeLabin asiakkaana sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan matkahaaveesi ja matkustamaan unelmien lomakohteeseesi! Onko unelmasi päästä safarille, kokea New Yorkin tai jonkun muun suurkaupungin syke vai haluaisitko loikoilla paratiisisaaren valkealla hiekalla? VitaeLabin asiakkaana unelmasi voi toteutua!

Arvontaan osallistumiseksi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla asiakkaamme ja pitää peukut pystyssä, että onni suosisi juuri sinua! Arvonta suoritetaan kaikkien VitaeLab AS:n suomalaisessa asiakasrekisterissä olevien asiakkaiden kesken, joilla on 31.12.2017 voimassa oleva kestotilaus. Arvonnan säännöt.

Tuleeko sinusta 10 000 euron matkalahjakortin voittaja?

Onnea arvontaan!

LUE LISÄÄ

Hanna-Maria Seppälä - Suosittelen kokeilemaan VitaeProta