VitaePro 20 vuotta! Voita upeita palkintoja juhlavuoden arvonnassa

Vuonna 2022 VitaePro on ollut markkinoilla jo 20 vuotta, ja vietämme VitaePron 20-vuotisjuhlavuotta näkyvästi läpi koko vuoden.

Juhlavuonna kutsumme myös sinut juhlimaan kanssamme ja järjestämme asiakkaidemme iloksi mahtavan arvonnan, jossa jaossa on 10 sähköpyörää, 20 älykelloa ja 100 laadukasta ulkoilureppua.

Osallistuaksesi sinun tarvitsee vain olla asiakkaamme ja olet automaattisesti mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 04.04.2022 kaikkien asiakkaiden kesken, joilla on voimassaoleva kestotilaus 31.3.2022. Arvonnan tarkemmat ehdot löytyvät alta.

 • Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä:
   NutraQ Oy (Y-tunnus: 2344505-3)
  2. Arvonta järjestetään ajalla 1.1. – 31.3.2022.
  3. Arvonta suoritetaan kaikkien NutraQ Oy:n suomalaisessa asiakasrekisterissä olevien asiakkaiden kesken, joilla on voimassa oleva aktiivinen kestotilaus 31.3.2022.
  4. Palkinnot ovat:
   10 kpl HELKAMA E-HYBRID 9 N HYBRIDISÄHKÖPYÖRÄ (arvo 2849€)
   20 kpl POLAR UNITE RANNESYKEMITTARI (arvo 149€)
   100 kpl HAGLÖFS TIGHT L -PÄIVÄREPPU (arvo 79,90€)
  5. Palkintoja ei voi siirtää muille, vaihtaa rahaksi taikka muuksi tuotteeksi. Arvonnan järjestäjä maksaa voittajan arpajaisveron.
  6. Voittaja arvotaan 4.4.2022.
  7. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeellä asiakasrekisterissä olevilla tiedoilla 14 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta. Jos voittaja ei vastaa NutraQ Oy:n yhteydenottoon viikon kuluessa, oikeus palkintoon raukeaa ja NutraQ Oy:lla on oikeus arpoa uusi voittaja.
  8. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti. Arvontapalkinto tulee toimitettuna arvonnan voittajan asiakasrekisterissä olevaan osoitteeseen Manner-Suomessa.
  9. NutraQ Oy:lla on oikeus julkaista voittajan nimi yrityksen verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa, asiakaslehdessä sekä muissa asiaan liittyvissä markkinointimateriaaleissa/-kanavissa.
  10. NutraQ Oy:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Voita upeita palkintoja!

Tutustumistarjous -50%

VitaePron monipuolinen koostumus sisältää tutkittuja ainesosia erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointiin sekä vastustuskyvylle.

 • Nyt voit kokeilla VitaeProta ensimmäiset kuusi viikkoa puoleen hintaan, vain 14,75 € (norm. 29,50€) + toimituskulut 4,90 €. Yksi VitaePro-paketti sisältää 44 kapselia.

  Asiakkaanamme voit voittaa upeita palkintoja VitaePron juhlavuoden arvonnassa.
 • Ei sitoutumisaikaa
  Tilauksella ei ole määräaikaa; voit tauottaa tai peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

 • Toimitus suoraan kotiin
  Saat tilauksesi suoraan kotiin. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.