Asiakaspalvelu

Koronaviruksen leviämistä hillitsevien toimenpiteiden vuoksi asiakaspalvelumme tavoittaminen voi kestää normaalia kauemmin. Teemme parhaamme ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Pahoittelemme tätä, mutta toivomme ymmärrystäsi.

Tuotteitamme valmistavissa tuotantolaitoksissa, pakkaamoissa sekä postipalveluissa on myös ryhdytty tarvittaviin toimenpiteisiin viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lähes normaalia toimintaa on pystytty ylläpitämään, mutta Posti on varoittanut lähetysten 1-2 päivän viivästyksistä. Kiitämme kärsivällisyydestä tässä poikkeavassa maailmantilanteessa.

Asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin klo 08.30-16.30 välisenä aikana. Asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse ilmaisesta numerosta 0800 413 700.

Voit myös täyttää internetin yhteydenottolomakkeen (https://www.vitaelab.fi/Asiakaspalvelu) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@vitaelab.fi.

Autamme mielellämme, joten otathan yhteyttä, koskipa kysymyksesi VitaePron ainesosia ja vaikutuksia tai tilaukseen liittyviä seikkoja.

Sähköpostit ja yhteydenottolomakkeen kautta lähetetyt viestit käsittelemme järjestyksessä asiakaspalvelun aukioloaikana.

Olemme Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudatamme kaikessa toiminnassamme Reilun Pelin Sääntöjä.

Lue lisää