vitaepro ainesosat

Mitä VitaePro-kapseli sisältää?

VitaePro sisältää monipuolisen kirjon laadukkaista lähteistä saatuja ainesosia: luonnon antioksidantteja, B1-, B12-, C-, D- ja E-vitamiineja, Boswellia serrata -kasviuutetta, sinkkiä, seleeniä, mangaania sekä tärkeitä omega-3-rasvahappoja. Päivittäinen VitaePro-kapseli tukee monipuolista ruokavaliota, jotta kehomme saa kaikki sen tarvitsemat ravintoaineet.

Astaksantiini VitaePro saa tummanpunaisen värinsä astaksantiinista, joka on luonnossa esiintyvä punainen pigmentti. Astaksantiinia löytyy luonnostaan muun muassa katkaravuista, krilleistä ja mikrolevistä. Astaksantiini on yksi luonnon voimakkaimmista antioksidanteista, ja on peräti 6000 kertaa vahvempi kuin C-vitamiini*. Yksi VitaePro-kapseli sisältää yhtä paljon astaksantiinia kuin 290 grammaa lohta.

Luteiini ja zeaksantiini ovat kasviperäisiä antioksidantteja. Ne sisältävät luonnollisia väriaineita, joita on monissa hedelmissä, vihanneksissa, marjoissa ja muissa kasveissa. Luteiini ja zeaksantiini ovat myös ravintoaineita, joita löytyy silmän verkkokalvosta. Yksi VitaePro-kapseli sisältää yhtä paljon luteiinia ja zeaksantiinia kuin 100 grammaa pinaattia.

Omega-3-rasvahapot Monityydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja on kalassa ja kasveissa. Kehomme on näistä rasvahapoista riippuvainen ja tarvitsee niitä tärkeissä elintoiminnoissaan. VitaeProssa käytetty omega-3 on peräisin mustekalan sukuisesta kalmarista, joka sisältää erityisen paljon muun muassa sydämelle tärkeitä EPA- ja DHA-rasvahappoja**. Yksi VitaePro-kapseli sisältää yhtä paljon omega-3-rasvahappoja kuin 125 grammaa turskaa.

E-vitamiini on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan soluja hapettumiselta. E-vitamiinia löytyy usein värikkäissä hedelmissä ja vihanneksissa, kuten punaisissa paprikoissa, vihreissä lehtivihanneksissa ja kuivatuissa aprikooseissa. Muita E-vitamiinin lähteitä ovat mm. kasviöljyt, täysjyvätuotteet, vehnän alkiot ja -leseet sekä pähkinät ja siemenet. Yksi VitaePro-kapseli sisältää yhtä paljon E-vitamiinia kuin 220 grammaa lehtikaalia.

D-vitamiini on tärkeä kehon normaalille lihasten toiminnalle, luun rakentumiselle ja hampaille. Vitamiini on myös avain kehon immuunijärjestelmän toimintaan, ja auttaa sekä käynnistämään että sammuttamaan sen tarvittavaan aikaan. Kehomme voi itse tuottaa D-vitamiinia ihon altistuessa auringon säteille. Rasvaliukoinen D-vitamiini varastoituu elimistöön, mutta sitä ei kuitenkaan aina pääse muodostumaan riittävästi Euroopan maissa, etenkään talvikuukausina. Yhdessä VitaePro-kapselissa on yhtä paljon D-vitamiinia kuin 280 grammassa silliä.

C-vitamiini on yksi tunnetuimmista vitamiineista ja hyvin tärkeä kehollemme. Se toimii kehossa antioksidanttina, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä. Ihminen ei itse pysty tuottamaan C-vitamiinia kehossaan. Tärkeitä C-vitamiinin luonnollisia lähteitä ovat ennen kaikkea sitrushedelmät, kuten appelsiinit, sitruunat sekä greipit. Niiden lisäksi peruna sisältää paljon C-vitamiinia, kuin myös useammat marjat ja muut tuoreet vihannekset. Yhdessä VitaePro-kapselissa on yhtä paljon C-vitamiinia kuin yhdessä appelsiinissa.

B-vitamiineja on kahdeksan erilaista, joilla on jokaisella kehossa omat tehtävänsä. Kaikille B-vitamiineille on yhteistä se, että ne liittyvät kehon entsyymijärjestelmiin. VitaePro sisältää B12-vitamiinia, joka edistää muun muassa normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaaleja psykologisia toimintoja, sekä hermoston että immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B12-vitamiinia saadaan eläinperäisistä ruoka-aineista, kuten lihasta, kananmunasta, maitotuotteista ja kalasta, ja sen saantikyky ravinnosta heikentyy iän myötä.  Yhdessä VitaePro-kapselissa on yhtä paljon B12-vitamiinia kuin yhdessä kananmunassa.

VitaePro sisältää nyt myös B1-vitamiinia, jota kutsutaan myös tiamiiniksi. Se on välttämätön vitamiini, jota löytyy melkein kaikista kehomme soluista. Tiamiinin tärkeisiin tehtäviin kuuluu muun muassa sydämen normaalin toiminnan tukeminen. Yhdestä VitaePro-kapselista saa yhtä paljon tiamiinia kuin esimerkiksi 80 grammasta auringonkukan siemeniä.

Sinkki on ihmiskeholle välttämätön mineraali ja jolla on monia myönteisiä vaikutuksia kehomme toimintoihin. Monet tuntevat sinkin, erityisesti sen vastuskykyä vahvistavista ominaisuuksista. Sinkki ei ainoastaan tue immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vaan se edistää myös normaaleja kognitiivisia toimintoja ja hermoston toimintaa. Uudistuneen koostumuksen myötä yksi VitaePro-kapseli sisältää nyt myös 10 mg sinkkiä, mikä on yhtä paljon kuin esimerkiksi 25 grammassa ostereita.

Seleeni toimii kehossa antioksidanttina, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä. Sitä tarvitaan useiden kymmenien erilaisten entsyymien ja muiden proteiinien toimintaan ja siitä on hyötyjä niin kynsille ja hiuksille kuin kehon vastustuskyvylle. Seleeni edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kalat ja äyriäiset ovat hyviä seleenin lähteitä, myös esim. viljat, maito ja liha voivat sisältää seleeniä. Yksi VitaePro-kapseli sisältää seleeniä saman verran kuin 800 grammaa täysjyväviljaa.

Mangaani on keholle välttämätön kivennäisaine. Keho ei kykene itse muodostamaan mangaania, ja sitä saadaan pääosin ravinnon kautta. Mangaania saamme ravinnosta täysjyväviljoissa, pähkinöissä ja lehtivihanneksissa tai esimerkiksi ananaksessa, joissa on korkea mangaanipitoisuus. Mangaanilla on useita tärkeitä tehtäviä kehossa, se muun muassa edistää sidekudosten normaalia muodostumista. Yksi VitaePro-kapseli sisältää yhtä paljon mangaania kuin 90 grammaa manteleita.

Boswellia serrata (salaiolibaani) on pienikokoinen puu, joka kasvaa sekä Aasiassa että Afrikassa. Puu tuottaa vahvasti tuoksuvaa mahlamaista nestettä, jota on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin. Kasviuutteen terveyshyödyt ovat kiinnostaneet myös nykyaikaisia tutkijoita, ja sen vaikutuksista on tehty lukuisia tutkimuksia. Vuonna 2014*** Cochrane-katsauksen laadukas tutkimusaineisto osoitti, Boswellia serratan voidaan todeta ylläpitää nivelten toimivuutta. Sen onkin osoitettu auttavan pitämään nivelissä miellyttävää tunnetta.

*Perustuu sen kykyyn tukahduttaa reaktiivisia happiyhdisteitä verrattuna C-vitamiinin. (Capeli et al. 2013; Nishida Y. et al.2007.)
**Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan saavutetaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
***Cochrane-katsaukset ovat systemaattisia terveysalan tutkimustiivistelmiä. Ne ovat kansainvälisesti arvostettuja ja luotettavaan näyttöön perustuvia katsauksia terveydenhuollon menetelmien vaikuttavuudesta.

Tutustumistarjous -50%

VitaePron koostumus tukee monipuolisesti kehon hyvinvointia, erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia sekä vastustuskykyä.

 • Parannettu koostumus lihaksille
  Nyt parannetun koostumuksen ansiosta VitaePro tukee lihasten kuntoa entistä paremmin.

 • Uuden asiakkaan tarjoushinta
  Voit kokeilla VitaeProta ensimmäiset kuusi viikkoa puoleen hintaan vain 17,75€ (norm. 35,50€) + toimituskulut 4,90€. Pakkaus sisältää kuuden viikon kapselit (44 kapselia).

  Tilaamalla juuri nyt saat lisäksi tilaajalahjana ArtroTherm-lämpövoiteen! Voimassa rajoitetun ajan.

 • Ei sitovaa määräaikaa
  Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa; voit koska tahansa tauottaa tai peruuttaa tilauksen.

 • Toimitus suoraan kotiin
  Saat tilauksesi kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.