Artikkelit

 1. ”Mies ja nivelet pysyvät kunnossa!”

  Ari Lehtiranta on ollut tyytyväinen VitaePron käyttäjä jo yli 10 vuotta, ja jotkut tunnistavatkin hänet tv-mainosten ”VitaePro-miehenä”. Kyselijöille aktiivinen mies jakaa mielellään kokemuksiaan ravintolisän hyödyistä.

  Lue lisää
 2. Helppo ja huoleton VitaePro-tilaus

  VitaePro-tilaus on helppo ja huoleton tapa varmistaa itsellesi pysyvä terveysrutiini ja tarjota kehollesi sen tarvitsemia ravintoaineita

  Lue lisää
 3. VitaePro tuo Karille virtaa eläkkeelläkin

  Karin pitkä työura oli laittanut nivelet kovalle koetukselle, ja vaivat rajoittivat ajoittain aktiivisen miehen tekemisiä. Nyt vanhat harrastukset ovat alkaneet taas sujua, mikä on tuonut elämään liikkeen lisäksi myös paljon iloa.

  Lue lisää
 4. Uudistunut VitaePro on räätälöity nivelten hyvinvointiin

  Kesällä 2022 kaksikymmentä vuotta täyttävä VitaePro-ravintolisä saa uuden päivitetyn koostumuksen nivelten hyvinvointiin.

  Lue lisää
 5. ”Kannatti muuten vanhan jäärän kokeilla!” – Mika löysi avun kropan kankeuteen VitaeProsta

  Metsäpalveluyrittäjä Mika Lehtisen työ on aina ollut fyysisesti vaativaa. Iän myötä hän huomasi kropan kaipaavan hieman lisätukea. Ratkaisu löytyi ystävän suosittelemasta VitaePro-ravintolisästä.

  Lue lisää
 6. Kolme seikkaa, jota et tiennyt nivelistäsi

  Nivelten normaali toiminta on edellytys sille, että voimme liikkua kuten haluamme. Tiesitkö näitä asioita nivelistäsi ja niiden hyvinvoinnista?

  Lue lisää
 7. Nyt kroppa tuntuu hyvältä heti aamusta – Jari löysi avun VitaeProsta

  Jari huomasi viidenkympin rajapyykin ohitettuaan kropan kaipaavan hieman lisätukea. Hän päätti kokeilla suosittua VitaePro-ravintolisää oman aktiivisuuden tukemiseksi.

  Lue lisää
 8. VitaePro – jo 20 vuotta aktiivisen elämän tukena!

  VitaePro ja sen laadukkaat, tutkitusti tehokkaat ainesosat ovat jo kahdenkymmenen vuoden ajan olleet mukana edistämässä aktiivista elämää. Vuonna 2022 vietämme 20-vuotisjuhlavuotta – olethan mukana juhlimassa kanssamme!

  Lue lisää
 9. Mitä Boswellia serrata on ja mihin se vaikuttaa?

  VitaePron monipuoliseen koostumukseen sisältyy myös kasviuute Boswellia serrata. Boswellia serrataa on käytetty perinteisesti jo tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

  Lue lisää
 10. Näin liike huolehtii kehostamme

  Jokainen meistä on luotu liikkumaan. Tämä vanha viisaus käy ilmi monista sananlaskuistakin, kuten vierivä kivi ei sammaloidu tai liike on lääke. Nuorena omasta kehosta huolehtiminen ei tunnu aina niin tärkeältä, vaan liikkuminen tapahtuu kuin itsestään. Vuosien kertyessä kropasta huolehtiminen ja vaivojen ennaltaehkäisyn merkitys korostuu. Lihasvoiman lisäksi, kuntoilusta saadaan hyötyjä myös muun muassa nivelille ja sydämelle!

  Lue lisää
 11. Mitä VitaePro-kapseli sisältää?

  VitaePro sisältää monipuolisen kirjon laadukkaista lähteistä saatuja ainesosia: luonnon antioksidantteja, C-, D- ja E-vitamiineja, Boswellia serrata -kasviuutetta sekä tärkeitä omega-3-rasvahappoja. Päivittäinen VitaePro-kapseli tukee monipuolista ruokavaliota, jotta kehomme saa kaikki sen tarvitsemat ravintoaineet.

  Lue lisää
 12. 3 askelta, joilla edistät sydämesi terveyttä – Löytyvätkö nämä kaikki sinun arjestasi?

  Sydän on verenkiertojärjestelmämme ja kehomme keskiössä, ja sen hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää koko elämämme ajan – vaikkei mitään terveysongelmia ilmaantuisi. Voimme pienillä jokapäiväisillä arjen valinnoilla vaikuttaa oman sydämemme hyvinvointiin.

  Lue lisää
 13. VitaePron tilaajat erityisen tyytyväisiä nivelille saataviin hyötyihin

  Keväällä 2022 kysyimme pitkäaikaisilta VitaePro-tilaajiltamme, miksi he syövät ravintolisää.

  Lue lisää
 14. Tiesitkö? Näin antioksidantit suojelevat sydäntäsi

  Moni meistä on kuullut puhuttavan antioksidanteista ja niiden terveysvaikutuksista. Mutta mitä antioksidantit oikeastaan ovat ja miksi tarvitsemme niitä ruokavaliosta?

  Lue lisää
 15. Kysymyksiä ja vastauksia VitaePro-tilauksesta

  Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia VitaeProsta. Jos et löydä vastausta johonkin sinua askarruttavaan kysymykseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Lue lisää
 16. Mari kaipasi lisäpuhtia arkeen – Ratkaisu löytyi ravintolisästä

  Hektinen arki sai Marin kokeilemaan VitaePro-ravintolisää: ”Se on auttanut pitämään nivelet kunnossa ja olon vetreänä."

  Lue lisää