Artikkelit

 1. Uudistunut VitaePro on nyt entistäkin parempi sydämelle!

  Ainutlaatuisen yhdistelmän tehokkaita ainesosia sisältävä VitaePro on jo vuosien ajan auttanut useita suomalaisia viettämään aktiivisempaa elämää. Nyt uudistunut VitaePro sisältää tehoyhdistelmän omega-3-rasvahappoja ja oliiviuutetta, ja on siksi entistäkin parempi sydämen hyvinvoinnille.

  Lue lisää
 2. 3 askelta, joilla edistät sydämesi terveyttä – Löytyvätkö nämä kaikki sinun arjestasi?

  Sydän on verenkiertojärjestelmämme ja kehomme keskiössä, ja sen hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää koko elämämme ajan – vaikkei mitään terveysongelmia ilmaantuisi. Voimme pienillä jokapäiväisillä arjen valinnoilla vaikuttaa oman sydämemme hyvinvointiin.

  Lue lisää
 3. Tiesitkö? Näin antioksidantit suojelevat sydäntäsi

  Moni meistä on kuullut puhuttavan antioksidanteista ja niiden terveysvaikutuksista. Mutta mitä antioksidantit oikeastaan ovat ja miksi tarvitsemme niitä ruokavaliosta?

  Lue lisää
 4. Kysymyksiä ja vastauksia VitaePro-tilauksesta

  Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia VitaeProsta. Jos et löydä vastausta johonkin sinua askarruttavaan kysymykseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Lue lisää
 5. Mitä Boswellia serrata on ja mihin se vaikuttaa?

  VitaePron monipuoliseen koostumukseen sisältyy myös kasviuute Boswellia serrata. Boswellia serrataa on käytetty perinteisesti jo tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

  Lue lisää
 6. ”Se on auttanut pitämään nivelet kunnossa ja olon vetreänä - Suosittelen kokeilemaan!”

  Liikunnanohjaajana työskentelevä Mari on aina ollut liikunnan lisäksi kiinnostunut myös ravitsemuksellisesta puolesta ja siitä mitä ravintoaineita kroppa tarvitsee voidakseen hyvin.

  Lue lisää
 7. VitaePron tilaajat erityisen tyytyväisiä nivelille saataviin hyötyihin

  Kesällä 2020 kysyimme pitkäaikaisilta VitaePro-tilaajiltamme, miksi he syövät ravintolisää. Vastauksia saimme 923, joista 79% oli käyttänyt VitaeProta yli vuoden.

  Lue lisää
 8. ”Kroppa pysyy kunnossa ja jaksan arjen pyöritystä – Erinomainen lisä, suosittelen kokeilemaan!”

  Toimiva kroppa ja oma jaksaminen on tammisaarelaiselle Annettelle välttämätöntä, jotta arki pyörii aktiivisessa perheessä. Kehon hyvinvointia hän tukee monipuolisesti ainesosia sisältävällä VitaePro-ravintolisällä.

  Lue lisää
 9. B12-vitamiini on tärkeä kehon useille toiminnoille

  VitaePron monipuolinen koostumus sisältää myös B12-vitamiinia eli kobalamiinia, joka on tärkeä useille kehon toiminnoille.

  Lue lisää
 10. Tutustumistarjous uusille asiakkaille

  VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja haluamme pitää tuotteeseen tutustumisen mahdollisimman helppona. Myönnämme uusille asiakkaille 50% alennuksen ensimmäisestä lähetyksestä, ilman sitoutumisaikaa.

  Lue lisää
 11. Pikkutarkka työ sujuu ilman nivelvaivoja!

  Korujen työstäminen vaatii sorminäppäryyttä; lihasten ja nivelten on toimittava, jotta pientenkin solmujen teko onnistuu vaivatta. Terttu Ylipahkala koki sorminäppäryyden kanssa ajoittain haasteita, mutta löysi itselleen toimivan ratkaisun.

  Lue lisää
 12. Mitä antioksidantit oikeastaan ovat ja mitä hyötyä niistä on?

  Antioksidanteista puhutaan usein, mutta harva tietää miten ne toimivat ja mitä hyötyä niistä on.

  Lue lisää
 13. Puhtaat ja dokumentoidut ainesosat

  Tuotteissamme käytettävien ainesosien alkuperän on oltava tarkoin jäljitettävissä. Ainesosat ovat huolellisesti valittuja, puhtaita ja turvallisia.

  Lue lisää
 14. Olympiavoittaja Pertti Karppinen: Tämän vuoksi käytän VitaeProta!

  Kilpasoudun kolminkertainen olympiavoittaja ja suomalaisen soutu-urheilun järkkymätön uurastaja Pertti Karppinen kertoo, minkä vuoksi hän käyttää suosittua VitaePro-ravintolisää.

  Lue lisää
 15. VitaePron alkuperäiset ainesosat

  VitaePro sisältää kasviperäistä astaksantiinia, luteiinia ja zeaksantiinia. Jo alusta alkaen ne ovat olleet VitaePron tärkeät perusainesosat.

  Lue lisää
 16. Tutustumistarjous uusille asiakkaille

  VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja haluamme pitää tuotteeseen tutustumisen mahdollisimman helppona. Myönnämme uusille asiakkaille 50% alennuksen ensimmäisestä lähetyksestä, ilman sitoutumisaikaa.

  Lue lisää