Artikkelit

 1. VitaePro – jo 20 vuotta aktiivisen elämän tukena!

  VitaePro ja sen laadukkaat, tutkitusti tehokkaat ainesosat ovat jo kahdenkymmenen vuoden ajan olleet mukana edistämässä aktiivista elämää. Vuonna 2022 vietämme 20-vuotisjuhlavuotta – olethan mukana juhlimassa kanssamme!

  Lue lisää
 2. ”Kannatti muuten vanhan jäärän kokeilla!” – Mika löysi avun kropan kankeuteen VitaeProsta

  Metsäpalveluyrittäjä Mika Lehtisen työ on aina ollut fyysisesti vaativaa. Iän myötä hän huomasi kropan kaipaavan hieman lisätukea. Ratkaisu löytyi ystävän suosittelemasta VitaePro-ravintolisästä.

  Lue lisää
 3. Kolme seikkaa, jota et tiennyt nivelistäsi

  Nivelten normaali toiminta on edellytys sille, että voimme liikkua kuten haluamme. Tiesitkö näitä asioita nivelistäsi ja niiden hyvinvoinnista?

  Lue lisää
 4. Nyt kroppa tuntuu hyvältä heti aamusta – Jari löysi avun VitaeProsta

  Jari huomasi viidenkympin rajapyykin ohitettuaan kropan kaipaavan hieman lisätukea. Hän päätti kokeilla suosittua VitaePro-ravintolisää oman aktiivisuuden tukemiseksi.

  Lue lisää
 5. Näin liike huolehtii kehostamme

  Jokainen meistä on luotu liikkumaan. Tämä vanha viisaus käy ilmi monista sananlaskuistakin, kuten vierivä kivi ei sammaloidu tai liike on lääke. Nuorena omasta kehosta huolehtiminen ei tunnu aina niin tärkeältä, vaan liikkuminen tapahtuu kuin itsestään. Vuosien kertyessä kropasta huolehtiminen ja vaivojen ennaltaehkäisyn merkitys korostuu. Lihasvoiman lisäksi, kuntoilusta saadaan hyötyjä myös muun muassa nivelille ja sydämelle!

  Lue lisää
 6. Mitä VitaePro-kapseli sisältää?

  VitaePro sisältää monipuolisen kirjon laadukkaista lähteistä saatuja ainesosia: luonnon antioksidantteja, C-, D- ja E-vitamiineja, Boswellia serrata -kasviuutetta sekä tärkeitä omega-3-rasvahappoja. Päivittäinen VitaePro-kapseli tukee monipuolista ruokavaliota, jotta kehomme saa kaikki sen tarvitsemat ravintoaineet.

  Lue lisää
 7. 3 askelta, joilla edistät sydämesi terveyttä – Löytyvätkö nämä kaikki sinun arjestasi?

  Sydän on verenkiertojärjestelmämme ja kehomme keskiössä, ja sen hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää koko elämämme ajan – vaikkei mitään terveysongelmia ilmaantuisi. Voimme pienillä jokapäiväisillä arjen valinnoilla vaikuttaa oman sydämemme hyvinvointiin.

  Lue lisää
 8. VitaePron tilaajat erityisen tyytyväisiä nivelille saataviin hyötyihin

  Kesällä 2020 kysyimme pitkäaikaisilta VitaePro-tilaajiltamme, miksi he syövät ravintolisää. Vastauksia saimme 923, joista 79% oli käyttänyt VitaeProta yli vuoden.

  Lue lisää
 9. Mitä Boswellia serrata on ja mihin se vaikuttaa?

  VitaePron monipuoliseen koostumukseen sisältyy myös kasviuute Boswellia serrata. Boswellia serrataa on käytetty perinteisesti jo tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

  Lue lisää
 10. Tiesitkö? Näin antioksidantit suojelevat sydäntäsi

  Moni meistä on kuullut puhuttavan antioksidanteista ja niiden terveysvaikutuksista. Mutta mitä antioksidantit oikeastaan ovat ja miksi tarvitsemme niitä ruokavaliosta?

  Lue lisää
 11. Kysymyksiä ja vastauksia VitaePro-tilauksesta

  Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia VitaeProsta. Jos et löydä vastausta johonkin sinua askarruttavaan kysymykseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Lue lisää
 12. Mari kaipasi lisäpuhtia arkeen – Ratkaisu löytyi ravintolisästä

  Hektinen arki sai Marin kokeilemaan VitaePro-ravintolisää: ”Se on auttanut pitämään nivelet kunnossa ja olon vetreänä."

  Lue lisää
 13. Tutustumistarjous uusille asiakkaille

  VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja haluamme pitää tuotteeseen tutustumisen mahdollisimman helppona. Myönnämme uusille asiakkaille 50% alennuksen ensimmäisestä lähetyksestä, ilman sitoutumisaikaa.

  Lue lisää
 14. ”Kroppa pysyy kunnossa ja jaksan arjen pyöritystä – Erinomainen lisä, suosittelen kokeilemaan!”

  Toimiva kroppa ja oma jaksaminen on tammisaarelaiselle Annettelle välttämätöntä, jotta arki pyörii aktiivisessa perheessä. Kehon hyvinvointia hän tukee monipuolisesti ainesosia sisältävällä VitaePro-ravintolisällä.

  Lue lisää
 15. B12-vitamiini on tärkeä kehon useille toiminnoille

  VitaePron monipuolinen koostumus sisältää myös B12-vitamiinia eli kobalamiinia, joka on tärkeä useille kehon toiminnoille.

  Lue lisää
 16. Pikkutarkka työ sujuu ilman nivelvaivoja!

  Korujen työstäminen vaatii sorminäppäryyttä; lihasten ja nivelten on toimittava, jotta pientenkin solmujen teko onnistuu vaivatta. Terttu Ylipahkala koki sorminäppäryyden kanssa ajoittain haasteita, mutta löysi itselleen toimivan ratkaisun.

  Lue lisää