;

Artikkelit

  1. Voita unelmien aktiiviloma Kreikkaan!

    VitaePron tilaajana sinulla on nyt mahdollisuus voittaa aktiiviloma Kreikkaan kahdelle.

    Lue lisää
  2. Lentopallon huipulla vielä 45-vuotiaana – Tämä on Mikko Eskon pitkän uran salaisuus

    Lentopallolegenda Mikko Eskon pitkän uran salaisuus piilee treenin, ravinnon ja levon tasapainossa. Päivittäistä hyvinvointia hän vahvistaa VitaePro-ravintolisällä.

    Lue lisää
  3. Kati löysi uuden vaihteen elämäänsä VitaePron avulla

    Lonkkavaivoista kärsinyt Kati kokee, että VitaeProta pidetään turhaan vain ikäihmisten tuotteena.

    Lue lisää
  4. ”Mies ja nivelet pysyvät kunnossa!”

    Ari Lehtiranta on ollut tyytyväinen VitaePron käyttäjä jo yli 10 vuotta, ja jotkut tunnistavatkin hänet tv-mainosten ”VitaePro-miehenä”. Kyselijöille aktiivinen mies jakaa mielellään kokemuksiaan ravintolisän hyödyistä.

    Lue lisää
  5. Helppo ja huoleton VitaePro-tilaus

    VitaePro-tilaus on helppo ja huoleton tapa varmistaa itsellesi pysyvä terveysrutiini ja tarjota kehollesi sen tarvitsemia ravintoaineita

    Lue lisää
  6. Kari löysi VitaeProsta lisää virtaa ja apua nivelvaivoihin

    Karin pitkä työura oli laittanut nivelet kovalle koetukselle, ja vaivat rajoittivat ajoittain aktiivisen miehen tekemisiä. VitaePron käytön aloittamisen myötä, on elämä palannut taas "takaisin raiteilleen".

    Lue lisää
  7. Uusi ja parempi VitaePro

    Uudistunut VitaePro on nyt entistäkin parempi ja sisältää uuden ainesosan vastustuskyvylle.

    Lue lisää
  8. ”Kannatti muuten vanhan jäärän kokeilla!” – Mika löysi avun kropan kankeuteen VitaeProsta

    Metsäpalveluyrittäjä Mika Lehtisen työ on aina ollut fyysisesti vaativaa. Iän myötä hän huomasi kropan kaipaavan hieman lisätukea. Ratkaisu löytyi ystävän suosittelemasta VitaePro-ravintolisästä.

    Lue lisää
  9. Kolme seikkaa, jota et tiennyt nivelistäsi

    Nivelten normaali toiminta on edellytys sille, että voimme liikkua kuten haluamme. Tiesitkö näitä asioita nivelistäsi ja niiden hyvinvoinnista?

    Lue lisää
  10. Nyt kroppa tuntuu hyvältä heti aamusta – Jari löysi avun VitaeProsta

    Jari huomasi viidenkympin rajapyykin ohitettuaan kropan kaipaavan hieman lisätukea. Hän päätti kokeilla suosittua VitaePro-ravintolisää oman aktiivisuuden tukemiseksi.

    Lue lisää
  11. VitaePro – jo 20 vuotta aktiivisen elämän tukena!

    VitaePro ja sen laadukkaat, tutkitusti tehokkaat ainesosat ovat jo kahdenkymmenen vuoden ajan olleet mukana edistämässä aktiivista elämää. Vuonna 2022 vietämme 20-vuotisjuhlavuotta – olethan mukana juhlimassa kanssamme!

    Lue lisää
  12. Mitä Boswellia serrata on ja mihin se vaikuttaa?

    VitaePron monipuoliseen koostumukseen sisältyy myös kasviuute Boswellia serrata. Boswellia serrataa on käytetty perinteisesti jo tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

    Lue lisää
  13. Näin liike huolehtii kehostamme

    Jokainen meistä on luotu liikkumaan. Tämä vanha viisaus käy ilmi monista sananlaskuistakin, kuten vierivä kivi ei sammaloidu tai liike on lääke. Nuorena omasta kehosta huolehtiminen ei tunnu aina niin tärkeältä, vaan liikkuminen tapahtuu kuin itsestään. Vuosien kertyessä kropasta huolehtiminen ja vaivojen ennaltaehkäisyn merkitys korostuu. Lihasvoiman lisäksi, kuntoilusta saadaan hyötyjä myös muun muassa nivelille ja sydämelle!

    Lue lisää
  14. Mitä VitaePro-kapseli sisältää?

    VitaePro sisältää monipuolisen kirjon laadukkaista lähteistä saatuja ainesosia: luonnon antioksidantteja, B1-, B12-, C-, D- ja E-vitamiineja, Boswellia serrata -kasviuutetta, sinkkiä, seleeniä, mangaania sekä tärkeitä omega-3-rasvahappoja. Päivittäinen VitaePro-kapseli tukee monipuolista ruokavaliota, jotta kehomme saa kaikki sen tarvitsemat ravintoaineet.

    Lue lisää
  15. VitaePron tilaajat erityisen tyytyväisiä nivelille saataviin hyötyihin

    Keväällä 2022 kysyimme pitkäaikaisilta VitaePro-tilaajiltamme, miksi he syövät ravintolisää.

    Lue lisää
  16. Kysymyksiä ja vastauksia VitaePro-tilauksesta

    Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia VitaeProsta. Jos et löydä vastausta johonkin sinua askarruttavaan kysymykseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

    Lue lisää