Artikkelit

 1. Olympiavoittaja Pertti Karppinen: Tämän vuoksi käytän VitaeProta!

  Kilpasoudun kolminkertainen olympiavoittaja ja suomalaisen soutu-urheilun järkkymätön uurastaja Pertti Karppinen kertoo, minkä vuoksi hän käyttää suosittua VitaePro-ravintolisää.

  Lue lisää
 2. B12-vitamiini on tärkeä kehon useille toiminnoille

  VitaePro on uudistunut ja koostumukseltaan entistäkin monipuolisempi. Ainesosiin kuuluu nyt myös B12-vitamiini eli kobalamiini.

  Lue lisää
 3. Rasittavatko lihas- ja nivelvaivat? 6 syytä kokeilla VitaeProta

  Monipuolisen yhdistelmän tehokkaita ainesosia sisältävä VitaePro on yksi Pohjoismaiden suosituimmista ravintolisistä. Useat käyttäjät valitsevat VitaePron kaivatessaan apua erityisesti nivel- ja lihasvaivoihin.

  Lue lisää
 4. Pikkutarkka työ sujuu ilman nivelvaivoja!

  Korujen työstäminen vaatii sorminäppäryyttä; lihasten ja nivelten on toimittava, jotta pientenkin solmujen teko onnistuu vaivatta. Terttu Ylipahkala koki sorminäppäryyden kanssa ajoittain haasteita, mutta löysi itselleen toimivan ratkaisun.

  Lue lisää
 5. Mitä Boswellia serrata on ja mihin se vaikuttaa?

  Uudistunut VitaePro on nyt entistä monipuolisempi ja sisältää nyt myös kasviuute Boswellia serrataa. Boswellia serrataa on käytetty perinteisesti jo tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

  Lue lisää
 6. Tutustumistarjous uusille asiakkaille

  Lue lisää
 7. Mitä antioksidantit oikeastaan ovat ja mitä hyötyä niistä on?

  Antioksidanteista puhutaan usein, mutta harva tietää miten ne toimivat ja mitä hyötyä niistä on.

  Lue lisää
 8. Puhtaat ja dokumentoidut ainesosat

  Tuotteissamme käytettävien ainesosien alkuperän on oltava tarkoin jäljitettävissä. Ainesosat ovat huolellisesti valittuja, puhtaita, turvallisia sekä jäljitettävissä.

  Lue lisää
 9. VitaePron alkuperäiset ainesosat

  Astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini ovat voimakkaita luonnon antioksidantteja. Ne ovat VitaePron tärkeät alkuperäiset ainesosat.

  Lue lisää
 10. Tiesitkö, että sinullakin on iskunvaimentimet?

  Tiesitkö, että kehostasi löytyy myös iskunvaimentimet? Ne ovat jatkuvassa käytössä ja niistä on pidettävä hyvää huolta.

  Lue lisää
 11. Jäykkä ja kankea olo? Uudistunut VitaePro on entistä tehokkaampi nivelille

  Ainutlaatuisen yhdistelmän tehokkaita ainesosia sisältävä VitaePro on jo vuosien ajan auttanut monia suomalaisia aktiivisempaan elämään. Nyt VitaePro on uudistunut koostumukseltaan ja on entistäkin tehokkaampi nivelten hyvinvointiin.

  Lue lisää
 12. Miksi VitaeProta tai muita VitaeLabin ravintolisiä ei myydä apteekeissa tai luontaistuotekaupoissa?

  Lue lisää
 13. Jopa 93% käyttäjistä suosittelee VitaeProta

  VitaePro on vuosien saatossa kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden käytetyimmäksi ravintolisäksi sekä koostumukseltaan kehittynyt tehokkaaksi ja monipuoliseksi tueksi kehon hyvinvointiin. VitaePro sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, joilla on tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin.

  Lue lisää
 14. Tiesitkö tämän lihasten toiminnasta?

  Lihaksia tarvitset, kun seisot, kävelet, istut tai tanssit – eli mitä ikinä teetkin. Lihaksia ja niiden toimimista pitää helposti itsestäänselvyytenä, mutta tosiasia on, että vain niiden toiminnan avulla voimme liikkua normaalisti.

  Lue lisää
 15. Tutustumistarjous uusille asiakkaille

  VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja haluamme pitää tuotteeseen tutustumisen mahdollisimman helppona. Myönnämme uusille asiakkaille 50% alennuksen ensimmäisestä lähetyksestä, ilman sitoutumisaikaa.

  Lue lisää
 16. Voita 1 000 euroa omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi!

  VitaeLabin asiakkaana sinulla on voittomahdollisuus joka kuukausi!

  Lue lisää