VP_VP_ALL_1920x455_1805_Water_Drop_Leaf_Centered.jpg

Puhtaat ja dokumentoidut ainesosat

Tuotteissamme käytettävien ainesosien alkuperän on oltava tarkoin jäljitettävissä. Ainesosat ovat huolellisesti valittuja, puhtaita ja turvallisia.

VitaeLab kuuluu norjalaiseen NutraQ -konserniin, joka on erikoistunut ravintolisien valmistukseen ja myyntiin jo vuodesta 2002. Myymme turvallisia ja laadukkaita ravintolisiä, jotka toimitetaan postitse suoraan kotiisi. Käytämme ainoastaan turvallisia ja puhtaita ainesosia, joiden alkuperä on tarkoin jäljitettävissä. Ravintolisät valmistetaan tiukkojen GMP-laatustandardien suositusten mukaisesti.

Tuotteissamme käytettävien ainesosien alkuperän on oltava tarkoin jäljitettävissä. Ainesosat ovat huolellisesti valittuja, puhtaita, turvallisia sekä jäljitettävissä. Olemme muun muassa valinneet omega-3-rasvahappojen toimittajaksi ”Friend of the Sea”-sertifioidun toimittajan, jolloin pyyntimenetelmät ovat kestävän kehityksen vaatimusten mukaisia sekä ekosysteemiä suojaavia. Tuotteissa käytettävä omega-3 on siten ympäristöystävällistä omega-3:a.

GMP-tuotanto

Tuotteemme valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Ravintolisät valmistetaan GMP-laatustandardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti. Kapselit ja tabletit ovat hygieenisesti ja huolellisesti pakattuja läpipainopakkauksiin.

Laadunvalvonta

Laadunvalvontamme varmistaa, että toimittajamme noudattavat kaikkia standardeja ja määräyksiä. Tämä koskee sekä ainesosia että ainesosayhdistelmiä, joita ravintolisissämme käytetään, sekä laajaa tieteellistä dokumentaatiota ja ravintolisien pakkausmerkintöjä. Laadunvalvonnassa noudatamme kansanvälisiä HACCP-suuntaviivoja. Tutkimus- ja laatuosastomme valvoo, että kaikkia lakeja, säädöksiä ja määräyksiä noudatetaan niin ravintolisien ainesosien, koostumusten, pakkausmerkintöjen, terveysväitteiden ja markkinoinnin osalta. Tutkimus- ja kehitysvastaavamme seuraa ainesosien ja vaikuttavien ainesosayhdistelmien tieteellistä tutkimusta.

VitaeLab on NEM:in jäsen (Eurooppalaisten keskisuurten ravintolisävalmistuttajien järjestö) sekä Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen.

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.