Tehokas ravintolisä lihaksille ja nivelille

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja tuhansien suomalaisten ykkösvalinta lihasten ja nivelten hyvinvointiin.

Jopa 91 % käyttäjistä on saanut apua lihas- ja nivelvaivoihin

Asiakaskyselyn tuloksissa korostuu ravintolisän tuomat positiiviset vaikutukset jäykkyyteen, vireyteen sekä vastustuskykyyn ja jopa 91 % VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä kertoo saaneensa siitä apua lihas- ja nivelvaivoihinsa.

Asiakaskysely 2022. N = 899 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

Kokeile puoleen hintaan ilman sitovaa määräaikaa
TUTUSTUMISTARJOUS -50%

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan vain 16,90 €. Seuraavat lähetykset kuuden viikon välein normaalihintaan.

EI SITOVAA MÄÄRÄAIKAA

Tilauksella ei ole sitovaa määräaikaa; voit tauottaa tai peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

TOIMITUS SUORAAN KOTIIN

Saat tilauksesi kätevästi kotiin toimitettuna. Avaamattoman tuotteen voi palauttaa 14 päivän kuluessa. Palautus on maksuton.

Tilaa VitaePro

ensimmäinen pakkaus puoleen hintaan vain 16,90 € (norm. 33,80€).

Valitse alta pakettien määrä tilaukseesi

Maksutapa

  • Maksutapa vaatii kuluttajasuojalain mukaisen vahvan tunnistautumisen. Lasku toimitetaan tuotteen mukana ja siinä on 14 päivän maksuaika
Maksutapa valittava
Toimitusmaksu
Yhteensä

Tehoa nivelten hyvinvointiin

VitaePro sisältää kasviuute Boswellia serrataa, jota on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin. Myös nykytiede tunnistaa Boswellia serratan niveliä hoivaavan vaikutuksen, se auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen.

VitaePron sisältämä C-vitamiini on taas hyväksi nivelrustolle. C-vitamiini edistää kollageenin normaalia muodostumista ruston normaalia toimintaa varten.

VitaePro sisältää myös mangaania, joka edesauttaa sidekudoksen normaalia muodostumista. 

Kannatti muuten vanhan jäärän kokeilla – se nimittäin toimi!

Mika Lehtisen päivät täyttyvät tehokkaasti erilaisista askareista oman pienen tilan töissä. Vuosikymmenien fyysinen työ ja huonot työasennot alkoivat hiljalleen vuosien saatossa kuitenkin tuntumaan nivelissä. Ystävän suosituksesta hän päätti viimein kokeilla VitaeProta.

”Olen saanut VitaeProsta apua, vaimokin sanoi, että pakkohan sen on toimia, jos jopa sinäkin sen myönnät. Kannatti muuten vanhan jäärän kokeilla – se nimittäin toimi”, toteaa Mika naurahtaen.

Mika Lehtinen
Metsäpalveluyrittäjä

 

Tilaa uudistunut VitaePro tutustumishintaan!

Uudistunut VitaePro sisältää nyt myös sinkkiä, aiempien vastustuskykyä vahvistavien ainesosien, seleenin, B12-, C- ja D3-vitamiinien lisäksi.

Sinkin lisäksi uuteen koostumukseen on lisätty myös välttämätöntä B1-vitamiinia (tiamiinia), joka edistää sydämen normaalia toimintaa.

Uudistuneen VitaePron ainutlaatuinen kirjo antioksidantteja, kasviuutteita, vitamiineja, mineraaleja ja omega-3-rasvahappoja tukee erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia sekä vastustuskykyä.

Tutkittu teho kehon hyvinvoinnille

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen.
SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.
LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
UUTTA! VASTUSTUSKYVYLLE: Sinkki, seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
UUTTA! SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa.* B1-vitamiini edistää sydämen normaalia toimintaa.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

*Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 VitaePro-kapselia/vrk).

VitaePron käyttö näkyy siinä, miten jaksan ja esiinnyn, vireystasoni on korkealla. Se todella toimii!

Eini
Artisti

Ainesosia koko kehon hyvinvointiin

VitaePro sisältää monipuolisen kirjon laadukkaista lähteistä saatuja ainesosia: astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, boswellia serrataa, omega-3-rasvahappoja (DHA ja EPA), B1-, B12-, C-, D3-, ja E-vitamiinia, mangaania, seleeniä sekä sinkkiä.

Kaikki ainesosat ovat puhtaita, turvallisia ja perusteellisesti testattuja.

Yksi VitaePro-paketti sisältää 44 kapselia, joka kattaa päiväannoksen kuudeksi viikoksi yhden kapselin päiväannostuksella.