VP_LP_FI_vitaepro_paketti_sydän_0421_600x341.PNG

Kokeile VitaeProta 1/2 hintaan

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja se sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin, erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle.

Kokeile puoleen hintaan.
Vain 14,75 € / 6 viikkoa

Tehoyhdistelmä keholle

Voimakkaita luonnon antioksidantteja, useita eri vitamiineja, elintärkeitä omega-3-rasvahappoja ja kasviuutteita monipuolisesti kehon hyvinvoinnin tueksi.

VitaePron ainutlaatuisessa koostumuksessa yhdistyvät ainesosat vaikuttavat tutkitusti moniin kehon toimintoihin. Tehokas yhdistelmä on hyväksi erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle.

 • Kokeile tutustumishintaan -50%
  Nyt ensimmäiset kuusi viikkoa vain 14,75 € (norm. 29,50€) + toimituskulut 4,90 €!
 • Toimitus suoraan kotiin

  Saat tilauksesi vaivattomasti kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

 • Ei sitoutumisaikaa

  Tilauksen voi peruuttaa tai tauottaa milloin tahansa.

 • Jopa 94% käyttäjistä suosittelee VitaeProta

  Asiakaskysely 2020. N=923 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

 • Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin
  • NIVELILLE Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen.
  • LIHAKSILLE D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
  • VASTUSTUSKYVYLLE Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ B12- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • VERENKIERROLLE UUTTA! Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä (1 kapseli/vrk).
  • SYDÄMELLE Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
  • SUOJAA SOLUJA Antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Kokeile puoleen hintaan

VitaePro vain 14,75 € ensimmäiset kuusi viikkoa.

Voit aloittaa enintään 2 kestotilausta tutustumishintaan.

Haluan pysyä aktiivisena vielä vuosia. Siksi syönkin VitaeProta – joka päivä!

Pertti Karppinen

LUE LISÄÄ

Vaikutukset

VitaePron tehokkaassa koostumuksessa yhdistyvät voimakkaat luonnon antioksidantit, useat eri vitamiinit ja elintärkeät omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä kasviuute Boswellia serrata nivelten hyvinvointiin. Uudistuneeseen VitaeProhon lisätty oliiviuute sisältää runsaan määrän oliiviöljyn polyfenoli hydroksityrosolia, joka on verenkiertoa suojaava luonnollinen antioksidantti. Vaikuttavat ainesosat tukevat monipuolisesti ja tutkitusti kehon eri toimintoja.

VitaePro valmistetaan GMP-standardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti ja valmistuksessa käytetään vain tunnetuilta toimittajilta saatuja, hyvin dokumentoituja raaka-aineita.

VitaePro sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin.

 • Nivelille
  • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.
 • Lihaksille
  • VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
 • Verenkierrolle UUTTA!
  • VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä (1 kapseli/vrk).
 • Sydämelle
  • VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
 • Vastustuskyvylle
  • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • Vähentää väsymystä
  • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Solujen suojaksi
  • VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

TUTUSTU KÄYTTÄJIEN KOKEMUKSIIN

Pikkutarkka työ sujuu ilman nivelvaivoja!

Terttu Ylipahkala on 76-vuotias helsinkiläisrouva, jolla arki on yhä hyvin aktiivista. Terttu toimii yrittäjänä käsityötarvikealan liikkeessä ja valmistaa myyntiin upeita koruja erilaisista luonnonmateriaaleista.

Korujen työstäminen vaatii sorminäppäryyttä; lihasten ja nivelten on toimittava, jotta pientenkin solmujen teko onnistuu vaivatta. Terttu koki pikkutarkassa työssä ajoittain haasteita, mutta halusi löytää ratkaisun, jotta voisi jatkaa rakasta työtään.

VitaeProhon hän tutustui mainosten kautta ja päätti kokeilla tuotetta. Vaikutuksia hän alkoi tuntea melko nopeasti muutaman kuukauden käytön jälkeen. Nyt Terttu on käyttänyt tuotetta jo useamman vuoden ja on todella tyytyväinen. Myös Tertun puoliso on ryhtynyt VitaePron käyttäjäksi huomatessaan kuinka tyytyväinen Terttu on.

”Pikkutarkka työskentely korujen parissa onnistuu ja myös vireystasoni on hyvä. Voin oikeasti suositella VitaeProta!” toteaa Terttu hymyillen.

Terttu Ylipahkala
Yrittäjä

VitaePro on minun valintani. Se todella toimii!

Eini, artisti

Ainesosat

  1 kapseli / kapsel   2 kapselia / kapslar  
Astaksantiinia / Astaxanthin 2,0 mg   4,0 mg  
Luteiinia / Lutein, Zeaksantiinia / Zeaxanthin 7,2 mg   14,4 mg  
Boswellia serrata -uute /-extrakt 100 mg   200 mg  
B12-vitamiinia / B12-vitamin 2,5 µg 100%* 5,0 µg 200%*
C-vitamiinia / C-vitamin 120 mg 150%* 240 mg 300%*
D3-vitamiinia / D3-vitamin 15 µg 300%* 30 µg 600%*
E-vitamiinia / E-vitamin 12 mg α-TE 100%* 24 mg α-TE 200%*
Seleeniä / Selen 80 µg 146%* 160 µg 291%*

Omega-3-rasvahappoja / Omega 3-fettsyror (triglyserideinä / som triglycerider) 

– josta DHA:ta / varav DHA

– josta EPA:a / varav EPA

135 mg

 

90 mg

35 mg

 

270 mg**

 

180 mg

70 mg

 
Hydroksityrosolia / Hydroxityrosol (oliiviöljyn polyfenolit / olivolja-polyfenoler) 5 mg   10 mg  

* Prosenttia vertailuarvosta / Procent av referensintag
** Tutkittu vaikutus sydämeen 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä.

Ainesosat

Calamarine® (kalmariöljy* (mustekala), sisältää rosmariiniuutetta), kapseli (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli)), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), salaiolibaaniuute (Boswellia serrata), oliiviöljy, oliiviuute (oliiviöljyn polyfenolit), isosamettikukan uute (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), mikrolevä Haematococcus pluvialis, täyteaine (piidioksidi), L-selenometioniini (seleeni), emulgointiaine (soijalesitiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti).

* Äyriäis- ja nilviäisallergikkojen käytettävä varoen.

Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Kapseleita ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Kapselin gelatiinikuori valmistetaan kalasta. Yksi VitaePro-paketti sisältää 44 kapselia.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Ei suositella raskaana oleville tai raskautta suunnitteleville.

Säilytetään kuivassa ja viileässä sekä lasten ulottumattomissa.

Ingredienser

Calamarine® (olja från flygbläckfisk, innehåller rosmarinextrakt), kapsel (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)), L-askorbinsyra (vitamin C), extrakt av indiskt salakiträd (Boswellia serrata), olivolja, extrakt av oliver, extrakt av stor sammetsblomma (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferol (vitamin E), extrakt av sötvattenalgen Haematococcus pluvialis, fyllnadsmedel (kiseldioxid), L-selenometionin (selen), emulgeringsmedel (sojalecitin), kolekalciferol (vitamin D), cyanokobalamin (vitamin B12), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt, askorbylpalmitat).

Rekommenderat intag: 1-2 kapslar dagligen, i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas, Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år.

Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Rekommenderas inte till gravida. Förvaras torrt och svalt samt oåtkomligt för barn.