91% suosittelee VitaeProta

Jopa 91% käyttäjistä suosittelee VitaeProta

VitaePro on vuosien saatossa kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden käytetyimmäksi ravintolisäksi sekä koostumukseltaan kehittynyt tehokkaaksi ja monipuoliseksi tueksi kehon hyvinvointiin. VitaePro sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, joilla on EU:n hyväksymiä terveysväitteitä useisiin kehon toimintoihin.

Toimiva tuki monipuolisesti kehon hyvinvointiin

VitaePron koostumusta on kehitetty ja uudistettu vuosien varrella yhä paremmin vastaamaan asiakkaidemme odotuksia ja tukemaan monipuolisesti kehon hyvinvointia. Syksyllä 2017 toteutetun asiakaskyselyn perusteella voidaan todeta, että suurin osa käyttäjistä kokee VitaePron varsin hyödylliseksi ja toimivaksi tueksi kehon hyvinvointiin.

Alkuperäiseen ostopäätökseen vaikuttavissa tekijöissä korostui VitaePron monipuolisten ainesosien vaikutus kehon hyvinvointiin. Tyypillisesti tuotteesta haettiin helpotusta esimerkiksi lihasvaivoihin sekä myös tulevien vaivojen ennaltaehkäisyyn. Lähes kolmannes myös vastasi odottaneensa VitaePron tuovan puhtia päivään.

Vastaa odotuksia: 91% käyttäjistä suosittelee*

Tulosten perusteella voidaan todeta, että suurin osa käyttäjistä on tyytyväisiä valintaansa, sillä 91% vastaajista suosittelisi VitaeProta myös muille. Kyselyn vastauksissa korostuu käyttäjien raportoimat vaikutukset kehon hyvinvointiin. Vastauksissa tulee esiin helpotukset kehon eri vaivoihin, kuten lihasvaivoihin, ja käyttäjät ovat kokeneet myös vaikutuksia nivelruston kunnossa. Merkittävä osa vastaajista tunsi VitaePron olevan hyväksi myös vastustuskyvylle ja saaneensa tuotteesta puhtia arkeen.

vitaepro
VitaePro sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, joilla on EU:n hyväksymiä terveysväitteitä useisiin kehon toimintoihin.

Miten eri ainesosat vaikuttavat?

VitaePron koostumuksessa yhdistyvät voimakkaat luonnon antioksidantit astaksantiini, luteiini, zeaksantiini, seleeni, C- ja E-vitamiini sekä omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini. Ainesosilla on useita EU:n hyväksymiä terveysväitteitä. D-vitamiini vaikuttaa muun muassa lihasten hyvinvointiin edistäen normaalia lihastoiminnan ylläpitämistä. C-vitamiini on tärkeää nivelrustoillemme; se edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

VitaePron ainesosat vaikuttavat myös vastustuskykyyn ja väsymykseen. VitaePro sisältää seleeniä, D- ja C-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa; C-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaan tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta.

VitaePron sisältämät antioksidantit, seleeni, C- ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

*Asiakaskysely 2017. N = 656 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

VitaePro - Hanna-Maria Seppälä

Omaan hyvinvointiin panostaminen kannattaa aina. Täydennän ruokavaliotani VitaeProlla – joka päivä.

Hanna-Maria Seppälä