Käyttäjien kokemuksia

Tutustu VitaePron käyttäjien kokemuksiin.

Kannatti muuten vanhan jäärän kokeilla – se nimittäin toimi!

Mika Lehtisen päivät täyttyvät tehokkaasti erilaisista askareista oman pienen tilan töissä. Vuosikymmenien fyysinen työ ja huonot työasennot alkoivat hiljalleen vuosien saatossa kuitenkin tuntumaan nivelissä. Ystävän suosituksesta hän päätti viimein kokeilla VitaeProta.

”Olen saanut VitaeProsta apua, vaimokin sanoi, että pakkohan sen on toimia, jos jopa sinäkin sen myönnät. Kannatti muuten vanhan jäärän kokeilla – se nimittäin toimi”, toteaa Mika naurahtaen.

Mika Lehtinen
Metsäpalveluyrittäjä

 

Uusi koostumus nivelille!

VitaePron monipuolinen koostumus on uudistunut ja räätälöity nivelten hyvinvointiin. Ainesosat tukevat myös lihaksia, vastustuskykyä ja auttavat vähentämään väsymystä.

 • Uuden asiakkaan tarjoushinta
  Saat tilauksen ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan, vain 15,95 € + toimituskulut 4,90 €. Pakkaus sisältää kuuden viikon kapselit (44 kapselia).

  Seuraavat lähetykset saat kuuden viikon välein normaalihintaan 31,90 € + toimituskulut.

  Tilaajalahjaksi nyt 3 kuukautta ohjattua online-liikuntaa (arvo 42 €) sekä paketillinen d-vitamiiniuutuutta (arvo 12,90 €).
 • Ei sitovaa määräaikaa
  Kyseessä on kestotilaus, mutta voit koska tahansa, ilman irtisanomisaikaa, tauottaa tai peruuttaa tilauksen tai palauttaa paketin ilman kustannuksia.

 • Toimitus suoraan kotiin
  Saat tilauksesi suoraan kotiin. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

LUE LISÄÄ