Käyttäjien kokemuksia

Tutustu käyttäjien kokemuksiin

Toivon heille kaikille tätä samaa hyvää oloa!

Maataloustyöt eivät ole mitään kevyttä hommaa, tietää seitsemänkymppinen loimaalainen entinen maitotilallinen Antti Riuttaskorpi. Antti on jo siirtänyt maitotilan isännän hommat pojalleen, mutta osallistuu edelleen aktiivisesti luomutilan pyörittämiseen. Antti tietää, että tässä maassa on paljon raskaan maataloustyön parissa työskenteleviä ja toivoo oman esimerkkinsä rohkaisevan muitakin kokeilemaan VitaeProta.

Antti Riuttaskorpi
Luomumaidon tuottaja

Ratkaisu löytyi VitaeProsta

Nuoresta iästään huolimatta Annette on saanut tuntea, kuinka tärkeä toimiva kroppa on. Muutama vuosi sitten keskellä kiireisintä, lukuisten liikuntaharrastusten värittämää arkea, Annette tunsi kropan olevan aika kovilla.

Annette halusi löytää ratkaisun ja tilasi kokeeksi VitaeProta, jonka tiesi sisältävän monipuolisesti ainesosia ja olevan tarkoitettu muun muassa lihasten hyvinvointiin.

Myönteiset kokemukset ovat saaneet hänet suosittelemaan VitaeProta miehelleen, siskoilleen ja työkavereille.

Annette Ruuhonen

Harrastuksina monipuolista liikuntaa ja tekemistä

Juhani Roiha on helsinkiläinen eläkeläinen. Ennen eläkepäiviään Juhani teki pitkän uran liike-elämässä mm. toimitusjohtajana ja markkinointijohtajana. Eläkkeellä olo ei ole hidastanut Juhanin tahtia, vaan hän elää aktiivista, kokemusten täyteistä elämää harrastaen ja matkustaen.

Fyysinen jaksaminen on Juhanille tärkeää, jotta hän pystyy harrastamaan liikuntaa monipuolisesti ja säännöllisesti.

– Kun keho on hyvässä kunnossa, on helppo liikkua ja harrastaa, sanoo Juhani ja nauttii täysillä aktiivisesta elämästään.

Juhani Roiha
Toimitusjohtaja, eläkkeellä

Haluan pysyä kunnossa!

Hannele Engsbo on reilu kuuskymppinen hallintojohtaja, joka asuu yrittäjämiehensä kanssa Maalahdessa Pohjanmaalla. Hannele haluaa pysyä kunnossa sekä henkisesti että fyysisesti. Kulttuuriharrastukset, matkustelu ja puutarhanhoito ovat hyvää vastapainoa työnteolle. Hannele nauttii luonnossa liikkumisesta ja hän harrastaa lenkkeilyä, sauvakävelyä ja hiihtoa talvisin. − Liikunta tuo mielen virkeyttä. Uskon myös VitaeProhon. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Hannele Engsbo
Hallintojohtaja

Työt maistuvat

− Säännönmukaisuus ja pitkäkestoinen käyttö on olennaista myös ravintolisien kanssa. VitaeProta olen syönyt säännöllisesti päivittäin vuodesta 2009. Sanon aina muillekin, että vitamiinit ja muut ravintolisät kuuluu ottaa säännöllisesti.

Olen suositellut VitaeProta jo siskolleni ja pojalleni, ja voin hyvillä mielin suositella sitä myös muille.

Paula Korhonen
Henkilökohtainen avustaja

Urheilen yhdessä meidän junioreiden kanssa!

Matti Ruismäki on viisikymppinen perheenisä Espoosta. Mia-vaimon lisäksi perheeseen kuuluu kaksi kouluikäistä lasta, jotka molemmat harrastavat aktiivista kilpatason urheilua.

VitaeProhon Matti tutustui, kun anoppi suositteli tuotetta aluksi tyttärelleen. VitaePron käyttäjäksi päätyi kuitenkin Matti, joka on ollut tyytyväinen käyttäjä nyt jo vuosia.

– Minulla on pelkästään hyvää sanottavaa VitaeProsta! Tarinani punainen lanka on siinä, että vielä viisikymppisenäkin nautin aktiivisesta arjesta täysillä!  VitaeProta Matti suosittelee kaikille keski-ikäisille, urheileville, aktiivisille ihmisille.

Matti Ruismäki
Osastopäällikkö