VP_article_package_1322x562.jpg

Helppo ja huoleton VitaePro-tilaus

VitaePro-tilaus on helppo ja huoleton tapa varmistaa itsellesi pysyvä terveysrutiini ja tarjota kehollesi sen tarvitsemia ravintoaineita

VitaePro on ollut yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä jo yli 20 vuoden ajan. Myös yhä useampi suomalainen on löytänyt ravintolisän tukemaan kehoa ja aktiivisempaa elämää.

Kaikki irti ravintolisästä

Ravintolisät tutkitusti pääsevät vaikuttamaan kehossa parhaiten, kun niitä syödään säännöllisesti ja pidemmän aikaa. Pitkäaikainen ja säännönmukainen käyttö varmistaa sen, että ravintolisän vaikuttavien aineiden määrä voi nousta kehossa riittävälle tasolle. Tätä voi verrata vaikka hedelmien tai vihannesten syöntiin. Muutos ei tapahdu hetkessä, vaan elimistö tarvitsee aikaa, jotta ravintoaineet voivat toteuttaa tärkeän tehtävänsä kehossa.

Jotta ravintolisän käyttö olisi mahdollisimman helppoa ilman turhia keskeytyksiä, VitaePro-tilaus toimitetaan jatkuvana tilauksena suoraan asiakkaalle kotiin toimitettuna. Jatkuvassa tilauksessa ei uutta pakettia tarvitse muistaa hakea kaupasta tai kapselien määrää kotona seurata. Tällöin voimme taata asiakkaalle myös aina tuoreet tuotteet, parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sekä asiantuntevan asiakaspalvelun ilman turhia välikäsiä.

Tilauksen tehtyäsi tuote toimitetaan sinulle suoraan kotiosoitteeseesi. Yksi VitaePro-paketti sisältää 6 viikon annoksen, ja ensimmäisen lähetyksen jälkeen saat uuden paketin kotiin toimitettuna ennen edellisen paketin loppumista.

Tutustu edullisesti

VitaePro-raivintolisään tutustuminen on tehty helpoksi ja edulliseksi, sillä kaikki uudet asiakkaat saavat ensimmäisen pakkauksen tutustumishintaan. Tilaus jatkuu sen jälkeen normaalihintaisena ja uusi tuotepaketti toimitetaan kotiin aina kuuden viikon välein.

Riskitön tilaus, reilut toimitusehdot

Yhtä helppoa kuin tilauksen tekeminen, on tilauksen muokkaus tai peruutus. Toimintamme johtotähti on toimia kuluttajaystävällisesti reiluilla ja joustavilla ehdoilla, jotta asiakaskokemus olisi paras mahdollinen ja asiakkaaksemme olisi mukava myös palata.

Tilaus on luonteeltaan kestotilaus, mutta siihen ei liity sitovia vähimmäisostomääriä eikä irtisanomisaikoja. Tilauksen voi koska tahansa peruuttaa ja avaamattoman tuotteen palauttaa 14 päivän kuluessa, myös siinä tilanteessa, että seuraava paketti olisi jo lähetetty tai jopa toimitettu perille. Palautus on aina maksuton ja hyvitämme palautetun tuotteen kokonaisuudessaan toimituskuluineen. Tilaukseen ei siis tarvitse sitoutua enempää, kuin itselle sopii.

Muokkaa tai tauota tilaustasi

Joustava tilaus muotoutuu aina asiakkaan sen hetkisten tarpeiden mukaan. Tilauksen voi laittaa tauolle, tai muuttaa tilauksen toimitusväliä tai -osoitetta. Tämä on kätevää, jos tuotteita on päässyt kertymään tai toimitukset halutaan siirtää vaikkapa kesällä mökille.

Myös toimitusväliä on helppo räätälöidä omien tarpeiden mukaisesti. Pidemmät toimitusvälit tarjoavat myös säästöjä toimituskuluihin.

Maksa turvallisesti vasta tuotteet saatuasi

VitaePro-tilauksen maksu tapahtuu lähetyksen mukana saapuvalla laskulla. Sinun ei siis tarvitse maksaa mitään etukäteen ennen kuin olet saanut tilaamasi tuotteet ja päättänyt pitää ne. Ja jos muutat jostain syystä mielesi paketin saapumisen jälkeen, voit aina palauttaa tuotteen maksutta.

Osaava asiakaspalvelu aina apunasi

Jos sinulla herää kysymyksiä VitaeProsta tai haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, apunasi on aina asiantunteva kotimainen asiakaspalvelumme. Asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse arkipäivisin numerosta 09 427 38228 (pvm/mpm)* klo 08.30-16.30 välisenä aikana tai sähköpostilla asiakaspalvelu@vitaelab.fi.

 

Tilaa VitaePro nyt uusien asiakkaiden tutustumistarjouksella!

 

*Paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu, eli puhelusta peritään ainoastaan oman operaattorin veloittama hinta. Maksu myös jonotusajalta. Ei lisäkustannuksia.

 

Tutustumistarjous -50%

VitaePron monipuolinen koostumus sisältää tutkittuja ainesosia erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointiin sekä vastustuskyvylle.

 • Uuden asiakkaan tarjoushinta
  Voit kokeilla VitaeProta ensimmäiset kuusi viikkoa puoleen hintaan vain 16,90€ (norm. 33,80€) + toimituskulut 4,90€. Pakkaus sisältää kuuden viikon kapselit (44 kapselia).

  Asiakkaana voit nyt voittaa kahden hengen aktiiviloman Kreikkaan!

 • Ei sitovaa määräaikaa
  Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa; voit koska tahansa tauottaa tai peruuttaa tilauksen.

 • Toimitus suoraan kotiin
  Saat tilauksesi kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.