Nyt kroppa tuntuu hyvältä heti aamusta – Jari löysi avun VitaeProsta

Jari huomasi viidenkympin rajapyykin ohitettuaan kropan kaipaavan hieman lisätukea. Hän päätti kokeilla suosittua VitaePro-ravintolisää oman aktiivisuuden tukemiseksi.

Jari Pesu on kuusikymppinen urheilullinen mies, joka asuu Nokialla yhdessä vaimonsa kanssa. Parin aikuiset lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa, mutta elämä jatkuu aktiivisena ja arkipäivät täyttyvät kiireisistä työpäivistä. Iltaisin töiden ja istumisen vastapainoksi Jari harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Rakkaita lajeja ovat muun muassa maasto- ja maantiepyöräily. Hän kokee omasta kunnostaan huolta pitämisen tärkeäksi, jotta elämästä voi nauttia täyspainoisesti ja arjessa jaksaa työn ohella muutakin.

Viidenkympin jälkeen kroppa alkoi tuntua kankealta

Fyysiset rajoitteet Jari kuitenkin huomasi iän myötä viidenkympin rajapyykin ohitettuaan. Ajoittain Jarista tuntui kankealta, mitä vastaan hän halusi taistella.

– Huomasin, että aamuisin kroppa tuntui välillä tukkoiselta, eikä päivä lähtenyt liikkeelle yhtä reippaasti kuin ennen.

Jari päätti etsiä sopivaa ravintolisävalmistetta kropan tueksi ja kokeili monia eri tuotteita. VitaeProta hän kokeili lyhyesti, mutta ei kokeilu ei jatkunut kovinkaan kauaa. Lopulta hän päätti antaa tuotteelle uuden mahdollisuuden. Tällä kertaa Jari kuitenkin alkoi käyttää säännöllisesti VitaeProta joka päivä ja vaikutukset alkoivat vähitellen tuntua.

Tilaa VitaePro uusien asiakkaiden tarjouksella

VitaeProsta erityisesti hyötyjä lihaksille ja nivelille

Jarin tavoin, 94% VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä ovat niin tyytyväisiä tuotteeseen, että suosittelisivat sitä myös muille*. VitaePro on yksi Pohjoismaiden suosituimpia ravintolisiä, joka sisältää kirjon laadukkaita ainesosia, jotka tukevat erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia, vastustuskykyä ja vähentävät väsymyksen tunnetta. Viimeisimmän, vuonna 2020 tehdyn asiakaskyselyn perusteella, enemmistö VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä kokee saaneensa tuotteesta hyötyjä nivelille ja jäsenten jäykkyydelle. Myös oman energiatason ja vastustuskyvyn koettiin olevan hyvällä tasolla.

Jarille VitaePro on tuonut lisäpuhtia oman aktiivisuuden ylläpitoon työpäivien jälkeen, eikä olo ole enää kankea.

– Olen syönyt VitaeProta nyt viitisen vuotta ja se toimii minulle. Sen sijaan, että töistä päästyäni rojahtaisin sohvalle, jaksan vielä pyöräillä reippaan tunnin lenkin. Ja kroppa tuntuu hyvältä heti aamusta!

Kokeile VitaeProta nyt uusien asiakkaiden tutustumistarjouksella!

 

*Asiakaskysely 2020. N = 923 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.