VP_article_hero_carrying_a_box_1322x562_0622_FI.jpg

Kari löysi VitaeProsta lisää virtaa ja apua nivelvaivoihin

Karin pitkä työura oli laittanut nivelet kovalle koetukselle, ja vaivat rajoittivat ajoittain aktiivisen miehen tekemisiä. VitaePron käytön aloittamisen myötä, on elämä palannut taas "takaisin raiteilleen".

Kari Järvinen, 61, on Hattulasta kotoisin oleva eläköitynyt Puolustusvoimien kouluttaja, jonka päivät yhä kuluvat aktiivisesti töiden, vapaaehtoishommien sekä perheen parissa. Miehen aamut alkavat usein jo viideltä, ja noin kolmena päivänä viikossa hän työskentelee sijaisjakajana Postilla. Tällöin on kropan oltava kunnossa.

Vuosia sitten Karin polvet alkoivat kuitenkin vaivaamaan häntä. Todennäköiseksi syyksi todettiin miehen aikaisempi pitkä armeijaura, joka oli laittanut polvet koville. Rakas harrastus jalkapallo saikin jäädä taka-alalle vaivojen vuoksi. VitaeProsta Kari oli kuullut ystävänsä kautta ja päätti antaa ravintolisälle mahdollisuuden:

”Huomasin pian, että pidemmät lenkit koirien kanssa alkoivat sujua kuin itsestään, ilman liiempiä vaivoja.” 

VitaeProsta apua työuran rasittamille nivelille

Nyt VitaePro on kuulunut Karin päivään jo neljän vuoden ajan ja sen positiiviset vaikutukset ovat osa arkea. VitaePron säännöllinen käyttö on Karin kokemuksen mukaan saanut nivelet tuntumaan miellyttäviltä, sekä tuonut myös virtaa ja auttanut jaksamaan paremmin. Hän kokee, että tämän myötä elämä on palannut ”takaisin raiteilleen” – jalkapalloharrastus on palannut takaisin elämään ja pitkät lenkit koiran kanssa sujuvat.

Vapaaehtoistöihinkin riittää virtaa ja portaiden kapuaminen postimiehenä onnistuu. Lisääntynyt liikkuminen ja pidemmät metsälenkit luonnon keskellä ovat tuoneet myös lisää elämäniloa. ”Heti kun voi liikkua, on myös mieli parempi. Ei tarvitse turhaan miettiä, vaan voi mennä eteenpäin ja nauttia”, Kari kertoo.

Tilaa VitaePron ensimmäinen pakkaus nyt tutustumistarjouksella 16,90 €.

Luotettava valinta lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro on saavuttanut suomalaisten keskuudessa vankan aseman lihasten ja nivelten hyvinvoinnin ylläpitäjänä. Riittävä ja monipuolinen määrä tarvittavia ravintoaineita takaa virkeän olon ja aktiivisena pysyminen on helpompaa. Erityisen hyödylliseksi VitaePron ovat kokeneet henkilöt, joilla on ollut haasteita lihasten ja nivelten hyvinvoinnin kanssa. Se näkyy myös käyttäjäpalautteessa, sillä 91% VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä kertoo saaneensa ravintolisästä positiivisia vaikutuksia juurikin lihaksille ja nivelille.* VitaePron käyttäjät kertovat saaneensa ravintolisästä apua myös jäykkyyteen, vireyteen sekä vastustuskykyyn.

Useiden muiden VitaePro-käyttäjien tavoin, Kari on hyvin tyytyväinen päätökseensä aikanaan kokeilla VitaeProta. Hän kokee, että oma hyvinvointi on asia, mitä ei voi rahassa mitata.

Karin viesti muille VitaePron kokeilua harkitseville on, että kokeileminen kannattaa: ”Uskaltakaa kokeilla, sillä ilman kokeilua ei voi tietää. En ole katunut päiväkään päätöstäni kokeilla, enkä enää lopettaisi sen käyttöä!”  


Tilaa VitaePro tutustumistarjouksella puoleen hintaan - saat kaupan päälle kunto-ohjelman!

Tilaajalahjaksi monipuolinen kotikuntoiluohjelma

Tilaamalla VitaePron, saat nyt maksutta käyttöösi koko monipuolisen VitaePro @Wellnet -liikuntapalvelun kolmeksi kuukaudeksi (arvo 34€).

Palvelusta löytyy runsaasti ohjattuja online-tunteja sekä aloittelijoille että aktiivitreenaajillekin, kaikille liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. 

Pidä kroppasi vetreänä ja aloita VitaePron tilaus puoleen hintaan!


*Asiakaskysely 2022. N = 899 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää. 

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.