VP_article_hero_carrying_a_box_1322x562_0622_FI.jpg

VitaePro tuo Karille virtaa eläkkeelläkin

Karin pitkä työura oli laittanut nivelet kovalle koetukselle, ja vaivat rajoittivat ajoittain aktiivisen miehen tekemisiä. Nyt vanhat harrastukset ovat alkaneet taas sujua, mikä on tuonut elämään liikkeen lisäksi myös paljon iloa.

Kari Järvinen, 59, on Hattulasta kotoisin oleva eläköitynyt Puolustusvoimien kouluttaja, jonka päivät yhä kuluvat aktiivisesti töiden, vapaaehtoishommien sekä perheen parissa. Miehen aamut alkavat usein jo viideltä, ja noin kolmena päivänä viikossa hän työskentelee sijaisjakajana Postilla. Tällöin on kropan oltava kunnossa. Vuosia sitten Karin polvet alkoivat kuitenkin vaivaamaan häntä. Todennäköiseksi syyksi todettiin miehen aikaisempi pitkä armeijaura, joka oli laittanut polvet koville. Rakas harrastus jalkapallo saikin jäädä taka-alalle vaivojen vuoksi. VitaeProsta Kari oli kuullut ystävänsä kautta ja päätti antaa ravintolisälle mahdollisuuden: ”Huomasin pian, että pidemmät lenkit koirien kanssa alkoivat sujua kuin itsestään, ilman liiempiä vaivoja.” 

VitaeProsta apua työuran rasittamille nivelille

Nyt VitaePro on kuulunut Karin päivään jo neljän vuoden ajan ja sen positiiviset vaikutukset ovat osa arkea. VitaePron säännöllinen käyttö on Karin kokemuksen mukaan saanut nivelet tuntumaan miellyttäviltä, sekä tuonut myös virtaa ja auttanut jaksamaan paremmin. Hän kokee, että tämän myötä elämä on palannut ”takaisin raiteilleen” – jalkapalloharrastus on palannut takaisin elämään ja pitkät lenkit koiran kanssa sujuvat. Vapaaehtoistöihinkin riittää virtaa ja portaiden kapuaminen postimiehenä onnistuu. Lisääntynyt liikkuminen ja pidemmät metsälenkit luonnon keskellä ovat tuoneet myös lisää elämäniloa. ”Heti kun voi liikkua, on myös mieli parempi. Ei tarvitse turhaan miettiä, vaan voi mennä eteenpäin ja nauttia”, Kari kertoo.

Uudistunut VitaePro on räätälöity nivelten hyvinvointiin

VitaePro on jo kymmenien tuhansien suomalaisten ykkösvalinta oman kehon ja liikkumisen tueksi. Moni valitsee VitaePron saadakseen erityisesti apua lihasten ja nivelten hyvinvointiin. Tähän ravintolisän käyttäjät ovat myös erityisen tyytyväisiä, sillä 91 % VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä kertoo saaneensa apua lihas- ja nivelvaivoihin.**

Kesällä 2022 VitaePro saa uuden päivitetyn koostumuksen, joka sisältää nyt entistä enemmän nivelten hyvinvointia edistävää Boswellia serrataa sekä kokonaan uuden ainesosan, mangaanin, sidekudosten toiminnalle. Terveysvaikutteisen Boswellia serrata -kasviuutteen on osoitettu ylläpitävän nivelissä miellyttävää tunnetta. Sen kasvatetun määrän lisäksi, VitaePron uutta koostumusta on päivitetty kokonaan uudella liikkumista tukevalla ainesosalla - mangaanilla. Mangaani on kehollemme välttämätön hivenaine, joka huolehtii muun muassa kehomme sidekudoksista. Se edistää sidekudoksen normaalia muodostumista. Sidekudoksia löytyy kehostamme esimerkiksi nivelistä, nivelsiteistä ja jänteistä.  

Useiden muiden VitaePro-käyttäjien tavoin, Kari on hyvin tyytyväinen päätökseensä aikanaan kokeilla VitaeProta. Hän kokee, että oma hyvinvointi on asia, mitä ei voi rahassa mitata.  Hänen viestinsä muille VitaePron kokeilua harkitseville on, että kokeileminen kannattaa: ”Uskaltakaa kokeilla, sillä ilman kokeilua ei voi tietää. En ole katunut päiväkään päätöstäni kokeilla, enkä enää lopettaisi sen käyttöä!”  


Kokeile uudistunutta VitaeProta nivelten hyvinvointiin nyt tutustumistarjouksella - tilauksen ensimmäinen paketti puoleen hintaan!

 

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

VERENKIERROLLE: VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä (1 kapseli/vrk).

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.