VL_VP_FI_1920x455_030119_Ari_Frisbee.jpg

Rasittavatko lihas- ja nivelvaivat? 6 syytä kokeilla VitaeProta

Monipuolisen yhdistelmän tehokkaita ainesosia sisältävä VitaePro on yksi Pohjoismaiden suosituimmista ravintolisistä. Useat käyttäjät valitsevat VitaePron kaivatessaan apua erityisesti nivel- ja lihasvaivoihin.

Kropan kankeus ja muut krempat varjostavat toisinaan arkeamme, ja iän myötä lihas- ja nivelvaivat tuntuvat meillä kaikilla vain lisääntyvän. Monipuolisella ruokavaliolla on suuri merkitys useisiin kehon toimintoihin ja hyvinvointiin, mutta hyvien ruokailutottumusten säännöllinen ylläpitäminen on usein haasteellista. Ravintolisien avulla voi tukea tärkeiden ravintoaineiden riittävää saantia. Kesällä 2018 uudistunut VitaePro on edelleen hyväksi lihaksille ja nyt entistä tehokkaampi nivelten hyvinvointiin.

Hyötyjä lihas- ja nivelvaivoihin

Vuoden 2018 lopulla suoritettuun asiakaskyselyyn vastasi 860 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää. Suuri osa käyttäjistä kertoi tehneensä alkuperäisen ostopäätöksen hakiessaan apua erityisesti nivel- ja lihasvaivoihin. Kyselyn tuloksista ilmenee, että tuote vastaa hyvin odotuksia, sillä jopa 93% käyttäjistä suosittelisi sitä myös muille. Tuotteen koetaan vaikuttavan lihas- ja nivelvaivoihin sekä jäsenten jäykkyyteen.

Monet VitaePron ainesosat ovat tärkeitä lihasten ja nivelten hyvinvoinnille. D3-vitamiini on hyväksi lihaksille edistäen normaalia lihastoiminnan ylläpitämistä. Nivelrustot vaikuttavat osaltaan nivelten kitkattomaan liikkumiseen; C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Kesällä 2018 koostumuksesta tehtiin entistä tehokkaampi nivelten hyvinvointiin. Uudistuksen yhteydessä monipuoliseen koostumukseen lisättiin kasviuute Boswellia serrata, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän ja viileän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty Intiassa jo tuhansien vuosien ajan nivelten hoitamiseen.

Puhtia päivään

Merkittävä osa asiakaskyselyyn vastanneista kokee VitaePron tukevan myös vastustuskykyä ja saavansa tuotteen käytöstä puhtia arjessa jaksamiseen. VitaePron ainesosilla onkin monia hyväksyttyjä terveysväitteitä vastustuskyvyn hyväksi ja uupumuksen ehkäisyyn. Seleeni, C-, D- ja uudistuneeseen koostumukseen lisätty tärkeä B12-vitamiini tukevat vastustuskykyä edistäen immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C- ja B12-vitamiinit auttavat myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

6 syytä kokeilla VitaeProta

  1. Erittäin tehokas nivelten ja lihasten hyvinvointiin.
  2. Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia.
  3. 93% käyttäjistä on tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille*.
  4. Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
  5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla puoleen hintaan.
  6. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lakkauttaa.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - Tilaa tästä!

 

*  Asiakaskysely 2018. N = 860 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

Nyt tutustumishintaan uusille asiakkaille!

VitaePro® sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

VERENKIERROLLE UUTTA!: VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit, seleeni, hydroksityrosoli sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.