VL_VP_FI_1920x455_1806_Customer_Ari.jpg

Rasittavatko lihas- ja nivelvaivat? 5 syytä kokeilla uudistunutta VitaeProta

Monipuolisen yhdistelmän tehokkaita ainesosia sisältävä VitaePro on yksi Pohjoismaiden suosituimmista ravintolisistä. Useat käyttäjät valitsevat VitaePron kaivatessaan apua erityisesti nivel- ja lihasvaivoihin. Nyt uudistunut koostumus on entistä tehokkaampi nivelille.

Kropan kankeus ja muut krempat varjostavat toisinaan arkeamme, ja iän myötä lihas- ja nivelvaivat tuntuvat meillä kaikilla vain lisääntyvän. Monipuolisella ruokavaliolla on suuri merkitys useisiin kehon toimintoihin ja hyvinvointiin, mutta hyvien ruokailutottumusten säännöllinen ylläpitäminen on usein haasteellista. Ravintolisien avulla voi tukea tärkeiden ravintoaineiden riittävää saantia. Uudistunut VitaePro on edelleen hyväksi lihaksille ja nyt entistä tehokkaampi nivelten hyvinvointiin.

Hyötyjä lihas- ja nivelvaivoihin

Hiljattain suoritettuun asiakaskyselyyn vastasi 650 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää. Suuri osa käyttäjistä kertoi tehneensä alkuperäisen ostopäätöksen hakiessaan apua erityisesti nivel- ja lihasvaivoihin. Kyselyn tuloksista ilmenee, että tuote vastaa hyvin odotuksia, sillä 91% käyttäjistä suosittelisi sitä myös muille. Aloitettuaan VitaePron käytön enemmistö asiakkaista on kokenut positiivisia vaikutuksia lihas- ja nivelvaivoihin sekä jäsenten jäykkyyteen.

Monet VitaePron ainesosat ovat tärkeitä lihasten ja nivelten hyvinvoinnille. D3-vitamiini on hyväksi lihaksille edistäen normaalia lihastoiminnan ylläpitämistä. Nivelrustot vaikuttavat osaltaan nivelten kitkattomaan liikkumiseen; C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Nyt uudistuneesta koostumuksesta on tehty entistä tehokkaampi nivelten hyvinvointiin. Koostumukseen on lisätty kasviuute Boswellia serrata, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän ja viileän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty Intiassa jo tuhansien vuosien ajan nivelten hoitamiseen.

Lisää puhtia päivään

Merkittävä osa asiakaskyselyyn vastanneista koki VitaePron tukevan myös vastustuskykyä ja saaneensa tuotteen käytöstä lisää puhtia arjessa jaksamiseen. VitaePron ainesosilla onkin monia hyväksyttyjä terveysväitteitä vastustuskyvyn hyväksi ja uupumuksen ehkäisyyn. Seleeni, C-, D- ja uudistuneeseen koostumukseen lisätty tärkeä B12-vitamiini tukevat vastustuskykyä edistäen immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C- ja B12-vitamiinit auttavat myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

5 syytä kokeilla uudistunutta VitaeProta

  1. Entistä tehokkaampi nivelten hyvinvointiin.
  2. Nyt myös B12-vitamiini tukemaan vastustuskykyä ja vähentämään väsymystä.
  3. Uusi koostumus tukee entistä monipuolisemmin kehon hyvinvointia.
  4. Uudet asiakkaat voivat kokeilla puoleen hintaan.
  5. Tilaukseen ei sisälly sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lopettaa.

Uudistunutta VitaeProta voi nyt kokeilla tutustumishintaan suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - Tilaa tästä!

Uudistunut ja entistä monipuolisempi koostumus

Uudistuneessa koostumuksessa yhdistyvät entuudestaan tutut voimakkaat luonnon antioksidantit astaksantiini, luteiini, zeaksantiini sekä seleeni, C- ja E-vitamiini, D3-vitamiinia lihasten hyvinvointiin ja välttämättömät omega-3-rasvahapot. Uutuutena VitaePro sisältää nyt myös B12-vitamiinia sekä Boswellia serrataa nivelten hyvinvointiin. Vaikuttavien ainesosien yhdistelmä tukee monipuolisesti kehon hyvinvointia ja on hyväksi erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle – ja saat siitä puhtia päivään!

*  Asiakaskysely 2017. N = 656 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

Nyt tutustumishintaan uusille asiakkaille!

VitaePro sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, joilla on tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin.

 

NIVELILLE: Uutta! VitaePro sisältää nyt Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

VASTUSTUSKYVYLLE: Uutta! VitaePro sisältää seleeniä, C-, D3- ja nyt myös B12-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: Uutta! VitaePro sisältää C-vitamiinia sekä nyt myös B12-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.