”Kannatti muuten vanhan jäärän kokeilla!” – Mika löysi avun kropan kankeuteen VitaeProsta

Metsäpalveluyrittäjä Mika Lehtisen työ on aina ollut fyysisesti vaativaa. Iän myötä hän huomasi kropan kaipaavan hieman lisätukea. Ratkaisu löytyi ystävän suosittelemasta VitaePro-ravintolisästä.

Mika Lehtisen, 56, päivät täyttyvät tehokkaasti erilaisista askareista oman pienen tilan töissä. Mika asustaa perheensä kanssa Kouvolassa, ja talon pihapiiristä löytyy liuta eläimiä, jotka pitävät miehen aktiivisena ja takaavat sen, että hommia löytyy aina. Mikalle fyysisesti vaativat työt ovat tuttuja jo nuoresta asti:

– Monenlaista olen ehtinyt tässä puuhata elämän varrella. OIen 15-vuotiaasta asti tehnyt metsätöitä ja myöhemmin toiminut metsäkoneurakoijana, eikä siinä ei kroppaa ole paljon säästelty!

Fyysinen työ alkoi iän myötä tuntua nivelissä

Vuosikymmenien fyysinen työ ja huonot työasennot alkoivat hiljalleen vuosien saatossa kuitenkin tuntua kankeutena ja ajoittaisina kolotuksina nivelissä. Mikan vaimo ehdotti miehelleen VitaePro-ravintolisää, mutta tähän ei Mika helpolla suostunut. Vasta erään tolkun miehenä pitämänsä ystävän positiiviset kokemukset käänsivät Mikan pään.

– Vastustin yleisesti kaikkia ravintolisiä ja vitamiinivalmisteita, eihän suomalainen mies sellaisiin usko, saatikka helpolla myönnä vaivojaan. Vaimohan sitä ensin yritti ehdottaa, mutta vasta kaveri sai ylipuhuttua kokeilemaan VitaeProta.

Tilaa VitaePro lihaksille ja nivelille nyt tutustumistarjouksella puoleen hintaan!


91% VitaePron käyttäjistä huomaa sen vaikutukset nivelille

Mikan tavoin, jo tuhannet ja tuhannet suomalaiset ovat saaneet VitaeProsta tukea aktiivisen elämän viettoon. Jo yli 20 vuotta markkinoilla ollut VitaePro on yksi Pohjoismaiden suosituimpia ravintolisiä. Se sisältää kirjon laadukkaita ainesosia, jotka tukevat erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia, vastustuskykyä sekä jaksamista. Viimeisimmän asiakaskyselyn perusteella, 91% VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä kokee saaneensa tuotteesta apua erityisesti nivelille ja jäsenten jäykkyydelle.* Myös oman energiatason ja vastustuskyvyn koettiin olevan hyvällä tasolla VitaePron käyttäjien keskuudessa. 

Mika kokee, että VitaePron myötä hänen hyvinvointinsa on kohentunut ja elämässä on alkanut uusi positiivinen kierre. Vanhat harrastukset ovat palanneet elämään ja tuoneet lisää aktiivisuutta ja iloa arkeen.
 
– Olen saanut VitaeProsta apua, vaimokin sanoi, että pakkohan sen on toimia, jos jopa sinäkin sen myönnät. Kannatti muuten vanhan jäärän kokeilla – se nimittäin toimi! 

Kokeile VitaeProta puoleen hintaan ja osallistu sporttiloman arvontaan!

VitaePron tutustumistarjousella saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan, vain 16,90 € (norm. 33,80 €). Pakkaus sisältää kuuden viikon kapselit (44 kapselia). Tilauksessa ei ole sitovaa määräaikaa ja se toimitetaan suoraan kotiin. 

Tilaamalla nyt sinulla on myös mahdollisuus voittaa unohtumaton aktiiviloma Kreikkaan! Asiakasarvonnassa 10 onnekasta VitaePro-tilaajaa voittaa kahden hengen sporttisen lomamatkan Kreikkan lämpöön - uusi voittaja arvotaan joka viikko.

Kokeile nyt VitaeProta - saat ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan!

 

Voita aktiiviloma Kreikkaan!

Miltä kuulostaisi ikimuistoinen aktiiviloma lämpimässä ja kuvankauniissa Kreikassa? Järjestämme VitaePro-tilaajien kesken arvonnan, jossa kymmenen onnekasta voittaa kahden hengen sporttisen lomamatkan Kreikkaan.

Osallistuaksesi arvontaan, sinulla tulee olla arvontahetkellä VitaePron aktiivinen tilaus sekä rekisteröityä mukaan arvontaan. Matkan ajankohta on 13.-20.5.2024.

Uusi matkavoittaja arvotaan joka viikko koko helmi- ja maaliskuun ajan. Ehkä juuri sinä olet onnekas voittaja!


*
Asiakaskysely 2022. N = 899 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.