Lentopallon huipulla vielä 45-vuotiaana – Tämä on Mikko Eskon pitkän uran salaisuus

Lentopallolegenda Mikko Eskon pitkän uran salaisuus piilee treenin, ravinnon ja levon tasapainossa. Päivittäistä hyvinvointia hän vahvistaa VitaePro-ravintolisällä.

Kun puhutaan suomalaisen lentopallon elävistä legendoista, Mikko Eskon nimi nousee väistämättä esille. 45-vuotias Esko on ollut urheilumaailman kiintotähti jo vuosikymmenien ajan, jonka saavutuksensa puhuvat puolestaan. Huikeat 306 maaottelua pelannut Esko on toiseksi eniten miesten A-maaotteluita pelannut suomalainen lentopalloilija. Eskon poikkeuksellisen pitkä ja menestyksekäs ura on kattanut vuosia sekä ulkomailla että kotimaassa. Hänet tunnetaan paitsi huippu-urheilijana, myös esimerkkinä siitä, kuinka urheilija voi ylläpitää huippukuntoa läpi uransa. 

"Yksi suurimmista saavutuksistani urheilijana on ollut kyky pelata lentopalloa huipputasolla näin pitkään. Se on vaatinut jatkuvaa fyysisen kunnon ylläpitämistä ja kehittämistä", Esko jakaa. 

Pitkällä uralla Mikko Eskoa on ajanut kunnianhimo ja rakkaus omaan lajiinsa:  

”Salaisuus on varmasti siinä, että nautin edelleen pelaamisesta ja voittaminen on minulle tärkeää. Olen myös todella kunnianhimoinen, minkä takia olen jaksanut tehdä tätä työtä,” hän kertoo. ”Se on myös varmasti syynä, että olen saanut vielä tässäkin vaiheessa uraani tiukennettua otetta oman hyvinvointini ylläpitämisestä.” 

Eskon elämäntapa ammattiurheilijana on vaatinut tasapainon löytämistä urheilun, levon ja ravinnon välillä. Hän korostaa, että jos ei omasta kehosta pysty pitämään huolta, ei pysty palautumaan, jolloin sairastumiset ja loukkaantumiset tulevat helposti säännöllisen treenaamisen tielle. Viime vuosina Esko kertoo löytäneensä vielä uuden vaihteen hyvien elämäntapojen kokonaisvaltaiseen ylläpitämiseen. 

"Kun olin nuorempi, en kiinnittänyt näihin asioihin niin paljon huomiota. Mutta nyt uran loppupuolella keskittyminen hyvinvointiin kokonaisuutena on parantunut aika lailla siitä, mitä se on joskus ollut", Esko kertoo.

Kokeile VitaeProta nyt tutustumistarjouksella - ensimmäinen paketti 16,90€.


Osana omien hyvinvointirutiinien virittämistä huippuunsa, Esko on syönyt jo muutaman vuoden ajan VitaePro-ravintolisää. Alun perin kiinnostuksen ravintolisää kohtaan herätti muiden positiiviset käyttökokemukset. Ensin VitaeProta suositteli Eskolle hänen fysiikkavalmentajansa ja myöhemmin vaimonsa Saara. Molemmat olivat kokeneet saaneensa tuotteesta konkreettisia hyötyjä. Luotettavat suositukset saivat Mikonkin aloittamaan VitaePron käytön.

"VitaePro on tukenut hyvin harjoitteluani ja auttanut varmistamaan monipuolisen ravintoaineiden saannin. Olo on ollut kaikin puolin hyvä", Esko toteaa omasta käyttökokemuksestaan. 

Tänä päivänä Eskon päivittäiseen rutiiniin kuuluu VitaePro-kapselin nauttiminen aamulla, mikä tekee ravintolisän käytöstä vaivatonta.  

"VitaeProsta on tullut tärkeä osa päivittäistä rutiiniani. Se tarjoaa monipuolisia hyötyjä yhdessä kapselissa, mikä tekee siitä kätevän käyttää. Se on yksi tapa, jolla pidän huolta kehostani tässä vaiheessa uraani", hän lisää. 

VP_BA_Product_1200x800_native.jpg
 

VitaeProsta tutkittuja hyötyjä koko keholle 

  • VitaePro on laadukas Pohjoismaalainen ravintolisä, joka sisältää tutkitusti tehokkaita ainesosia aktiivisen elämäntavan tueksi. 
  • Sen monipuoliset ainesosat tarjoavat hyötyjä erityisesti lihaksille ja nivelille, vastustuskyvylle ja jaksamiselle. 
  • VitaePron pitkäaikaiset käyttäjät ovat erityisen tyytyväisiä sen hyödyistä nivelille – 91% kertoo tuntevansa sen positiiviset vaikutukset nivelten hyvinvointiin.

Tilaa VitaePro tutustumistarjouksella puoleen hintaan - saat kaupan päälle kunto-ohjelman!

 

Tilaajalahjaksi monipuolinen kotikuntoiluohjelma

Tilaamalla VitaePron, saat nyt maksutta käyttöösi koko monipuolisen VitaePro @Wellnet -liikuntapalvelun kolmeksi kuukaudeksi (arvo 34€).

Palvelusta löytyy runsaasti ohjattuja online-tunteja sekä aloittelijoille että aktiivitreenaajillekin, kaikille liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. 

Pidä kroppasi vetreänä ja aloita VitaePron tilaus puoleen hintaan!

 

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.