VL_VP_FI_1920x455_Customer_Terttu.jpg

Pikkutarkka työ sujuu ilman nivelvaivoja!

Korujen työstäminen vaatii sorminäppäryyttä; lihasten ja nivelten on toimittava, jotta pientenkin solmujen teko onnistuu vaivatta. Terttu Ylipahkala koki sorminäppäryyden kanssa ajoittain haasteita, mutta löysi itselleen toimivan ratkaisun.

Terttu Ylipahkala on 76-vuotias helsinkiläisrouva, jolla arki on yhä hyvin aktiivista. Terttu toimii yrittäjänä käsityötarvikealan liikkeessä ja valmistaa myyntiin upeita koruja erilaisista luonnonmateriaaleista.

Korujen työstäminen vaatii sorminäppäryyttä; lihasten ja nivelten on toimittava, jotta pientenkin solmujen teko onnistuu vaivatta. Terttu myöntääkin, että välillä pikkutarkka työ on aiheuttanut haasteita.

- Korujen teko vaatii reippaasti sorminäppäryyttä ja minulta se tuntui olevan välillä hukassa, hän kertoo.

Koska Terttu haluaa jatkaa rakkaan työnsä parissa mahdollisimman pitkään, alkoi hän aktiivisesti etsiä ratkaisuja kohtaamiinsa haasteisiin.

Terttu näki mainoksia VitaePro-ravintolisästä, ja päätti kokeilla sitä. VitaePron ainesosat edistävät erityisesti nivelten ja lihasten hyvinvointia ja vastustuskykyä. Sillä on myös tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan ja se auttaa vähentämään väsymystä.

Terttu huomasi vaikutuksia jo muutaman kuukauden käytön jälkeen. Nyt hän on käyttänyt VitaeProta jo useamman vuoden ja on ollut todella tyytyväinen.

- Myös puolisoni on alkanut käyttää sitä huomattuaan, kuinka tyytyväinen olen ollut, Terttu kertoo.

VitaePro on omalta osaltaan auttanut siihen, että Terttu voi edelleen jatkaa työnsä parissa.

- Onneksi en antanut periksi. Pikkutarkka työskentely korujen parissa onnistuu jälleen ja myös vireystasoni on hyvä, hän iloitsee.

Hyötyjä lihaksille ja nivelille

Viimeisimmän vuonna 2022 tehdyn asiakaskyselyn perusteella suurin osa VitaePron käyttäjistä kokee saavansa tuotteesta hyötyä, joka tuntuu lihasten ja nivelten hyvinvoinnissa. Tuotteen koetaan vaikuttavan lihas- ja nivelvaivoihin sekä jäsenten jäykkyyteen.

Kyselytutkimuksesta selviää, että VitaeProta ostetaan yleisimmin silloin, kun halutaan apua juuri lihas- ja nivelvaivoihin sekä koko kehon hyvinvointiin.

Myös positiiviset vaikutukset vastustuskykyyn sekä yleiseen vireystasoon korostuvat kyselyyn vastanneiden keskuudessa. Merkittävä osa vastaajista kokee, että tuote tukee hyvin vastustuskykyä ja tuo puhtia arjessa jaksamiseen. Kokonaisuudessaan VitaePro vastaa hyvin asiakkaiden odotuksia, sillä jopa 94 prosenttia käyttäjistä suosittelisi sitä myös muille.

6 syytä kokeilla VitaeProta

  1. Erittäin tehokas nivelten ja lihasten hyvinvointiin.
  2. Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia.
  3. Jopa 94% käyttäjistä on tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille*.
  4. Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
  5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla puoleen hintaan.
  6. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lakkauttaa.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - Tilaa tästä!

 

*  Asiakaskysely 2022. N = 899 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

 

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.