Kysymyksiä ja vastauksia VitaePro-tilauksesta

Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia VitaeProsta. Jos et löydä vastausta johonkin sinua askarruttavaan kysymykseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Miten VitaePro-tilaus toimii?

Me haluamme tehdä tilaamisesta sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi lähetämme tilauksesi kirjeenä suoraan postilaatikkoosi. Saat ensimmäisen lähetyksesi noin 2 viikkoa tilauksesi vastaanottamisen jälkeen. Lähetyksen mukana saat VitaePro-kapselit kuudeksi viikoksi, tietoa tuotteistamme sekä laskun. Seuraava VitaePro-lähetys saapuu suoraan kotiisi kuuden viikon päästä edellisestä lähetyksestä.

Voiko tilausta keskeyttää, lopettaa tai toimitusväliä muuttaa?

Voit muuttaa VitaePro-tilaustasi milloin vain haluamallasi tavalla. Voit määrittää tilauksen toimitusaikavälin sinulle sopivaksi, tai voit halutessasi keskeyttää tai peruuttaa tilauksesi. Muutosten tekemistä varten, ole yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 427 38228 (pvm/mpm) tai lähettämällä viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@vitaelab.fi, niin räätälöimme tilauksesi juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Onko tilauksella sitovaa määräaikaa tai irtisanomisaikaa?

Ei, tilauksella ei ole määräaikaa eikä irtisanomisaikaa, ja voitkin päättää tai tauottaa sen milloin haluat. Kaikki muutokset tilaukseesi onnistuvat olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voiko VitaeProta ostaa apteekeista tai ruokakaupoista?

VitaeProta ei pääsääntöisesti myydä ruokakaupoista, luontaistuotekaupoista tai apteekeista. Tuotteita voit tilata suoraan meiltä asiakaspalvelustamme tai nettisivuiltamme. Näin vältät tuotteen hintaa nostavat välikädet, ja tuotteet toimitetaan kätevästi suoraan kotiisi.

Voinko tilata usealle kuukaudelle kerrallaan?

Kyllä voit! Tilaamalla tuotteitta useammalle kuin kahdelle kuukaudelle kerrallaan, säästät toimituskuluissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin järjestämme tilauksesi toimitusvälin toivomallesi ajanjaksolle.

Voinko tilata usealle henkilölle samanaikaisesti?

Kyllä, ja samalla kun tilaat useammalle henkilölle kerrallaan, säästät toimituskuluissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin teemme muutoksen ja saat toivomasi määrän pakkauksia seuraavassa lähetyksessä. Jos samassa taloudessa on 4 tai useampi VitaePro-käyttäjää, saatte 10 % perhealennusta kaikista tilaamistanne ravintolisistä.

Voinko palauttaa tekemääni tilausta?

Haluamme, että olet täysin tyytyväinen tekemääsi ostokseen. Sinulla onkin halutessasi 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia.

Miten maksan tilaukseni?

Tilausta ei tarvitse maksaa etukäteen, vaan maksat vasta vastaanotettuasi tuotteet. Lähetämme tilauksen mukana laskun, jolloin saat 14 päivää maksuaikaa.

Mitä muita maksuja peritään?

Perimme tuotteen hinnan lisäksi posti- ja käsittelykuluina toimituskuluja 4,90 euroa/ lähetys. Perimme vain yhdet toimituskulut myös silloin, kun tilaat tuotteita kerralla useammaksi kuukaudeksi.

Kuinka monta kapselia yksi VitaePro-pakkaus sisältää?

Yksi VitaePro-pakkaus sisältää 44 kapselia. Tämä kattaa yhden henkilön päivittäisen tarpeen kuuden viikon ajan (annoksen ollessa yksi kapseli päivässä).

Kuinka saan yhteyden asiakaspalveluun?

Asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin klo 8.30–16.30 puhelimitse numerossa 09 427 38228 (pvm/mpm) sekä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@vitaelab.fi.

Vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin ja räätälöimme tilauksesi sinulle sopivaksi.

Mitä asiakaspalvelunumeroon soittaminen maksaa?

Soittaminen asiakaspalvelunumeroomme maksaa soittajan oman operaattorin veloittaman normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelun hinnan, myös jonotusajalta. Ei muita lisäkustannuksia.

 

6 syytä kokeilla VitaeProta

  1. Erittäin tehokas lihasten ja nivelten hyvinvointiin
  2. Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia
  3. Käyttäjistä 94% on tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille*
  4. Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa
  5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla puoleen hintaan!
  6. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lakkauttaa.