VP_VP_FI_1920x455_1806_Ewa1.jpg

Jäykkä ja kankea olo? Uudistunut VitaePro on entistä tehokkaampi nivelille

Ainutlaatuisen yhdistelmän tehokkaita ainesosia sisältävä VitaePro on jo vuosien ajan auttanut monia suomalaisia aktiivisempaan elämään. Nyt VitaePro on uudistunut koostumukseltaan ja on entistäkin tehokkaampi nivelten hyvinvointiin.

Lihas- ja nivelvaivat ovat harmittavan yleisiä ja hankaloittavat arjen sujuvuutta. Kun olo on kankea, jäävät liikunta ja ulkoilu tahtomattaankin vähemmälle, mikä taas osaltaan vaikuttaa vireystilaan ja jaksamiseen. Monipuolisella ruokavaliolla ja hyvillä ravintoaineilla voit edistää monia kehon eri toimintoja. Tärkeiden ravintoaineiden saantia voi tukea ravintolisien avulla. VitaePro on jo vuosia ollut usean suomalaisen valinta.

Uudistunut ja monipuolisempi koostumus

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja auttanut monia aktiivisempaan elämään jo vuosien ajan. Nyt VitaePro on uudistunut ja koostumukseltaan entistäkin tehokkaampi ja monipuolisempi. VitaePro sisältää edelleen samat luonnon voimakkaat antioksidantit, D3-vitamiinia lihasten hyvinvointiin sekä välttämättömiä omega-3-rasvahappoja kuten aikaisemminkin. Uutuutena koostumukseen on lisätty Boswellia serrata nivelten hyvinvointiin sekä monipuolinen B12-vitamiini, jolla on lukuisia hyväksyttyjä terveysväitteitä.

Entistä tehokkaampi nivelille

Uudistuneeseen koostumukseen lisätyllä kasviuute Boswellia serratalla on viilentävä ja miellyttävä vaikutus nivelille. Boswellia serrataa on käytetty tuhansien vuosien ajan nivelten hyvinvointiin. Cochrane-katsauksen 2014* laadukas tutkimusaineisto osoitti, että Boswellia serrata voi ylläpitää nivelten toimivuutta.

Tutkituista yli kolmestakymmenestä kasvista Boswellia serrata osoittautui ainoaksi yrttikasviksi, jolla on positiivinen vaikutus niveliin.

Nivelten toimivuuteen vaikuttaa osaltaan myös nivelrusto. Rustot toimivat kehossamme eräänlaisina iskunvaimentimina ja mahdollistavat nivelten kitkattoman liikkumisen. Rustot koostuvat pääosin vedestä ja sitkeästä sideaineesta, kollageenista, jonka riittävä muodostuminen on välttämätöntä hyvin toimiville nivelille. VitaePro sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Nyt tutustumishintaan uusille asiakkaille – Tilaa tästä!

Kehon eri toimintoihin

Uudistuneen VitaePron koostumuksessa yhdistyvät entuudestaan tutut voimakkaat luonnon antioksidantit astaksantiini, luteiini, zeaksantiini sekä seleeni, C- ja E-vitamiini, D3-vitamiini ja omega-3-rasvahapot ja nyt myös B12-vitamiinia sekä Boswellia serrataa.

D3-vitamiini on hyväksi lihaksille edistäen normaalia lihastoiminnan ylläpitämistä. Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän ja viileän tunteen. C-vitamiini puolestaan on tärkeä nivelrustoillemme; se edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

VitaePron ainesosiin lisätty B12-vitamiini auttaa C-vitamiinin tavoin vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi B12-vitamiini, seleeni ja D- ja C-vitamiinit ovat hyväksi vastustuskyvylle edistäen immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Seleeni, C- ja E-vitamiini toimivat kehossa antioksidantteina ja edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaan tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - Tilaa heti!

VitaePro® sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

VERENKIERROLLE UUTTA!: VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit, seleeni, hydroksityrosoli sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.