VitaeLab

VitaeLab on yksi Pohjoismaiden johtavista ravintolisien valmistajista ja on myynyt laadukkaita ravintolisiä jo vuodesta 2002. VitaePro on VitaeLabin tunnetuin ravintolisä.

Myymme turvallisia ja laadukkaita ravintolisiä, jotka toimitetaan kätevästi suoraan kotiisi. Käytämme ainoastaan turvallisia ja puhtaita ainesosia, joiden alkuperä on tarkoin jäljitettävissä. Ravintolisät valmistetaan tiukkojen GMP-laatustandardien suositusten mukaisesti.

Puhtaat ja dokumentoidut ainesosat

Tuotteissamme käytettävien ainesosien alkuperän on oltava tarkoin jäljitettävissä. Ainesosat ovat huolellisesti valittuja, puhtaita, turvallisia sekä jäljitettävissä. Olemme muun muassa valinneet omega-3-rasvahappojen toimittajaksi ”Friend of the Sea”-sertifioidun toimittajan, jolloin pyyntimenetelmät ovat kestävän kehityksen vaatimusten mukaisia sekä ekosysteemiä suojaavia. Tuotteissa käytettävä omega-3 on siten ympäristöystävällistä omega-3:a.

GMP-tuotanto

Tuotteemme valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Ravintolisät valmistetaan GMP-laatustandardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti. Kapselit ja tabletit ovat hygieenisesti ja huolellisesti pakattuja läpipainopakkauksiin.

Laadunvalvonta

Laadunvalvontamme varmistaa, että toimittajamme noudattavat kaikkia standardeja ja määräyksiä. Tämä koskee sekä ainesosia että ainesosayhdistelmiä, joita ravintolisissämme käytetään, sekä laajaa tieteellistä dokumentaatiota ja ravintolisien pakkausmerkintöjä. Laadunvalvonnassa noudatamme kansanvälisiä HACCP-suuntaviivoja. Tutkimus- ja laatuosastomme valvoo, että kaikkia lakeja, säädöksiä ja määräyksiä noudatetaan niin ravintolisien ainesosien, koostumusten, pakkausmerkintöjen, terveysväitteiden ja markkinoinnin osalta. Tutkimus- ja kehitysvastaavamme seuraa ainesosien ja vaikuttavien ainesosayhdistelmien tieteellistä tutkimusta.

VitaeLab on NEM:in jäsen (Eurooppalaisten keskisuurten ravintolisävalmistuttajien järjestö) sekä Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen.

 

Asiakaspalvelu

Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin ravintolisiämme ja toimituksia koskeviin kysymyksiisi. Otathan siis tarvittaessa yhteyttä!

Ilmainen asiakaspalvelunumero: Soita 0800 413 700 (ma-pe klo 8.30 - 16.30)

Sähköposti: asiakaspalvelu@vitaelab.fi