Voita unelmien aktiiviloma Kreikkaan!

VitaePron tilaajana sinulla on nyt mahdollisuus voittaa aktiiviloma Kreikkaan kahdelle.

Miltä kuulostaisi ikimuistoinen aktiiviloma lämpimässä ja kuvankauniissa Kreikassa? Järjestämme VitaePro-tilaajien kesken arvonnan, jossa kymmenen onnekasta voittaa kahden hengen sporttisen lomamatkan Kreikkaan.

VitaePro-aktiiviloman tarkoitus on tuottaa hyvää mieltä ja oloa, ja siinä sivussa kuntokin kohenee. Viikko pitää sisällään liikuntaa yksin ja yhdessä, yhdessä ammattitaitoisten ohjaajien ja muiden VitaePro-tilaajien kanssa. Osallistuaksesi arvontaan, sinulla tulee olla arvontahetkellä VitaePron aktiivinen tilaus sekä rekisteröityä mukaan arvontalomakkeella. Arvonnan säännöt.

Palkinnon arvo kahdelle 2 400€. Matkan ajankohta on 13.-20.5.2024.

Uusi matkavoittaja arvotaan joka viikko koko helmi- ja maaliskuun ajan. Ehkä juuri sinä olet onnekas voittaja!

Osallistuaksesi aktiiviloman arvontaan, tilaa ensin VitaePro alla olevan tilauslomakkeen kautta ja osallistu sen jälkeen arvontaan. Arvontalomakkeen pääset täyttämään tilauksen tehtyäsi.

Tilaa VitaePro

Saat ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan vain 16,90€. Seuraavat lähetykset normaalihintaan 33,80€ kuuden viikon välein. Tilaukseen lisätään toimituskulut 4,90€.

Asiakkaana voit nyt voittaa kahden hengen aktiiviloman Kreikkaan!

Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa, ja sen voi milloin tahansa tauottaa tai peruuttaa. Tilaus maksetaan tuotteen mukana tulevalla laskulla.

Valitse alta pakettien määrä tilaukseesi

Maksutapa

 • Maksutapa vaatii kuluttajasuojalain mukaisen vahvan tunnistautumisen. Lasku toimitetaan tuotteen mukana ja siinä on 14 päivän maksuaika.
Maksutapa valittava
Toimitusmaksu
Yhteensä

Tutustumistarjous -50%

VitaePron monipuolinen koostumus sisältää tutkittuja ainesosia erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointiin sekä vastustuskyvylle.

 • Uuden asiakkaan tarjoushinta
  Voit kokeilla VitaeProta ensimmäiset kuusi viikkoa puoleen hintaan vain 16,90€ (norm. 33,80€) + toimituskulut 4,90€. Pakkaus sisältää kuuden viikon kapselit (44 kapselia).

  Asiakkaana voit nyt voittaa kahden hengen aktiiviloman Kreikkaan!

 • Ei sitovaa määräaikaa
  Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa; voit koska tahansa tauottaa tai peruuttaa tilauksen.

 • Toimitus suoraan kotiin
  Saat tilauksesi kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.