vitaepro tanssii tähtien kanssa
Black_Sparkiling_Bombe400x405.png

Voita liput Tanssii Tähtien Kanssa -finaaliin!

Arvomme maksuttoman uutiskirjeen tilaajien kesken viikoittain useita upeita palkintoja ja päävoittona huikean elämyksen kahdelle Tanssii Tähtien Kanssa -finaalilähetyksessä.

VitaePro tanssii tähtien kanssa!

VitaePro on tänä vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelman yhteistyökumppani, ja sen myötä tarjoamme myös sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan seuraamaan tanssin pyörteitä suorassa lähetyksessä. Tilaa maksuton uutiskirje ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan!

Palkinnot

Viikkopalkinto sisältää kaksi pääsylippua Tanssii Tähtien Kanssa livelähetykseen sekä paketillisen (7 vkon annos, arvo 29,50 euroa) VitaePro-ravintolisää. Viikkopalkintoja arvotaan TTK-kauden aikana, liput ovat viikkojen 40-47 livelähetyksiin.

Osallistumalla arvontaan olet mukana kaikkien viikkopalkintojen lisäksi myös pääpalkinnon arvonnassa, voittona liput kahdelle TTK-finaalilähetykseen! Finaaliliput arvotaan 20.11.2019.

TTK-finaali lähetetään suorana lähetyksenä sunnuntaina 1.12.2019. Paikalla ollessasi pääset näkemään upeita tanssiesityksiä, kuulemaan tuomarien ikimuistoisia arvosteluja ja kokemaan jännittäviä hetkiä televisiotuotannon parissa.

Lippuja ei ole myynnissä. Osallistumalla arvontaan et sitoudu mihinkään.

Miten osallistua?

Arvontoihin voit osallistua tilaamalla maksuttoman VitaeLabin uutiskirjeen oheisella lomakkeella. Uutiskirjeen mukana saat hyödyllistä terveystietoa, vinkkejä hyvinvointiin ja ajoittaisia tarjouksia VitaeLabin tuotteista. Uutiskirjeen voi halutessaan peruuttaa koska tahansa.

Täytä siis oheinen lomake ja lähetä tiedot niin olet mukana arvonnoissa! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnan tarkemmat säännöt löytyvät täältä.

Tilaa uutiskirje ja olet mukana arvonnoissa!

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero

List

VitaePro on minun valintani. Se todella toimii!

Eini, artisti

VitaeLab on yksi Pohjoismaiden johtavista ravintolisien valmistajista ja on myynyt laadukkaita ravintolisiä jo vuodesta 2002. Ravintolisät valmistetaan tiukkojen GMP-laatustandardien mukaisesti ja valmistuksessa käytetään ainoastaan turvallisia ja puhtaita ainesosia, joiden alkuperä on tarkoin jäljitettävissä.

VitaeLabin tunnetuin ravintolisä on VitaePro ja se sisältää monipuolisen ja turvallisen yhdistelmän ainesosia päivittäisen ruokavalion ja hyvinvoinnin tueksi.

VitaePron tehokkaassa koostumuksessa yhdistyvät voimakkaat luonnon antioksidantit astaksantiini, luteiini, zeaksantiini sekä seleeni, B12-, C-, D3- ja E-vitamiini, omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA) sekä Boswellia serrata. Ainesosilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin, erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle.