VP_Ari_Padel_1322x562.jpg

”Mies ja nivelet pysyvät kunnossa!”

Ari Lehtiranta on ollut tyytyväinen VitaePron käyttäjä jo yli 10 vuotta, ja jotkut tunnistavatkin hänet tv-mainosten ”VitaePro-miehenä”. Kyselijöille aktiivinen mies jakaa mielellään kokemuksiaan ravintolisän hyödyistä.

Nummelalainen Ari Lehtiranta, 72, viettää aktiivisia eläkepäiviään erityisesti rakkaiden liikuntaharrastuksen parissa. Urheilullisen Arin viikkotahti saa nuoremmatkin hengästymään, ja hän laskeskelee urheiluun kuluvan useita tunteja viikossa. Miehen nykyisiin harrastuksiin kuuluvat muun muassa padel, sulkapallo, frisbeegolf, jumppa ja kuntosali. Hyvän vireyden ja hyvinvoivien nivelten tukemiseksi Arilla on ollut matkassa mukana jo yli 10 vuotta VitaePro-ravintolisä.

— Koen olevani ikäistäni paremmassa kunnossa. Minulla tulee täyteen noin 250–450 tehominuuttia viikossa, mikä toisinaan tarkoittaa yli 7 tuntia treeniä. Ja jos vain pysyn yhtä terveenä, en aio vähentää liikkumistani, Ari kertoo.

Ari tutustui VitaeProhon hieman ennen eläkkeelle jäämistään vuonna 2010, kun takana oli fyysisesti rankka ura talonrakentajana ja miehen silloinen pesäpalloharrastus tuntui laittaneen polvet koville. VitaePro tuntui näihin vaivoihin auttavan ja on jäänyt osaksi Arin terveysrutiineja:

— Uskallan väittää, että en liikkuisi näin paljon ja monipuolisesti ilman VitaeProta. Eli kiitos VitaePron, mies ja nivelet pysyy kunnossa!

VitaeProsta hyötyjä erityisesti lihaksille ja nivelille

Arin lisäksi monet muut VitaePron pitkäaikaiset käyttäjät ovat huomanneet sen positiiviset vaikutukset omaan hyvinvointiinsa. VitaePron monipuolinen koostumus on suunniteltu tukemaan aktiivista elämää ja tarjoaa hyötyjä lihaksille ja nivelille, sydämelle, vireydelle ja vastustuskyvylle. Erityisen moni valitsee VitaePron saadakseen apua lihasten ja nivelten hyvinvointiin. Tähän ravintolisän käyttäjät ovat myös erityisen tyytyväisiä, sillä 91 % VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä kertoo saaneensa ravintolisästä apua lihas- ja nivelvaivoihinsa.*

Tilaa VitaePro uusien asiakkaiden tutustumistarjouksella!

Hyvinvoinnista huolehtiminen kannattaa aina

Moni tunnistaa Arin ”VitaePro-miehenä” tv:ssä nähdyistä VitaePro-mainoksista. Kyselijöille Ari kertoo mielellään kokemuksistaan ravintolisästä ja on sitä mieltä, että VitaePro sopii lähes kaikille, jotka haluavat huolehtia kehonsa hyvinvoinnista. Ravintolisä on Arille pieni merkittävä asia arjessa: sen vaikutuksia ei aina heti huomaa, mutta ilman sitä oma olo voisi olla toisenlainen.

— Kyllä minulta paljon kysellään VitaeProsta, ja jotkut jopa epäilevät, että onko se täysin humpuukia. Mutta moni alkaa kuitenkin miettimään ennakkoluulojaan uudestaan, kun he näkevät kuinka hyvässä kunnossa olen ikäisekseni. Epäilijöille sanon, että kannattaa ehdottomasti kokeilla itse, jos ravintolisä toimisi yhtä hyvin heille kuten minulle, Ari kertoo.

Kokeile VitaeProta nyt tutustumistarjouksella - tilauksen ensimmäinen paketti tarjoushintaan!

*Asiakaskysely 2022. N = 899 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.