vitaepro tarjous

Tutustumistarjous uusille asiakkaille

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja haluamme pitää tuotteeseen tutustumisen mahdollisimman helppona. Myönnämme uusille asiakkaille 50% alennuksen tilauksen ensimmäisestä paketista.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana saat VitaePro-tilauksen ensimmäisen paketin tutustumishintaan 50% alennuksella, vain 16,90 (norm. 33,80€) + toimituskulut 4,90 €.

Tilaamalla nyt saat tilaajalahjaksi 3 kuukautta ohjattua online-liikuntaa (arvo 42 €).

Tilaa heti!

Yksi VitaePro-pakkaus sisältää 44 kapselia. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä.

Ei sitovaa määräaikaa

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin määräaikaistilauksiin, vaan päätät itse tilauksesi keston. VitaePro-tilaus on tyypiltään kestotilaus, jonka voit räätälöidä itsellesi sopivaksi. Voit koska tahansa tehdä muutoksia esimerkiksi tilauksesi toimitusväliin, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi, toisin sanoen räätälöidä juuri itsellesi sopivan asiakassuhteen.

Toimitus suoraan kotiin

Emme käytä myynnissämme hintoja nostavia välikäsiä eikä VitaeProta myydä pääsääntöisesti apteekeissa, eikä ruoka- tai luontaistarvikekaupoissa, vaan tuotteet toimitetaan edullisesti ja kätevästi suoraan asiakkaalle. Näin tuotteet eivät seiso varastossa pitkiä aikoja ja saat VitaePron tuoreena kätevästi suoraan kotiin toimitettuna ja edullisesti ilman hintoja nostavia välikäsiä.

Turvallinen maksutapa

Lähetämme laskun VitaePron toimituksen mukana, joten sinun ei tarvitse maksaa tuotetta etukäteen vaan tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

Palautusoikeus

Mikäli muutat mieltäsi, sinulla on 14 päivän täysi palautusoikeus. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin ns. asiakaspalautuksena. Kirjoita lähetyksen päälle ”ASIAKASPALAUTUS”, palautusosoite: NutraQ Oy, PL 4860, 00002 HELSINKI. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia. Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi.

Etupisteet

VitaeLabin asiakkaana saat automaattisesti etupisteitä kaikista tilaamistasi ja maksamistasi ravintolisistä. Saamillasi pisteillä voit lunastaa etutuotteita. Etupisteitä koskevat säännöt ovat nähtävissä verkkosivullamme

 

 

Asiakaspalvelumme auttaa

Voit huoletta ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, koskipa kysymyksesi VitaePron ainesosia ja vaikutuksia tai tilaukseen liittyviä seikkoja. Asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse arkipäivisin numerosta 09 427 38228 (pvm/mpm) klo 08.30-16.30 välisenä aikana.

Puheluhinnat:
pvm/mpm = Paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu, eli puhelusta peritään ainoastaan oman operaattorin veloittama hinta. Maksu myös jonotusajalta. Ei lisäkustannuksia.

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@vitaelab.fi.

Olemme Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudatamme kaikessa toiminnassamme Reilun Pelin Sääntöjä.

Tutustumistarjous -50%

Uudistuneen VitaePron monipuolinen koostumus sisältää ainesosia erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointiin sekä vastustuskyvylle.

 • Uuden asiakkaan tarjoushinta
  Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan, vain 16,90 € (norm. 33,80€) + toimituskulut 4,90 €. Pakkaus sisältää kuuden viikon kapselit (44 kapselia).

  Tilaamalla nyt saat lahjaksi myös kolme kuukautta ohjattua online-liikuntaa (arvo 42 €).

 • Ei sitovaa määräaikaa
  Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa; voit koska tahansa tauottaa tai peruuttaa tilauksen tai palauttaa paketin ilman kustannuksia.

 • Toimitus suoraan kotiin
  Saat tilauksesi suoraan kotiin. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.