vitaepro tarjous

Tutustumistarjous uusille asiakkaille

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja haluamme pitää tuotteeseen tutustumisen mahdollisimman helppona. Myönnämme uusille asiakkaille 50% alennuksen ensimmäisestä lähetyksestä, ilman sitoutumisaikaa.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana saat VitaePron ensimmäisen lähetyksen tutustumishintaan 50% alennuksella, vain 15,95 (norm. 31,90€) + toimituskulut 4,90 €.

Tilaamalla nyt saat tilaajalahjaksi 3 kuukautta ohjattua online-liikuntaa (arvo 42 €).

Tilaa heti!

Yksi VitaePro-pakkaus sisältää 44 kapselia. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä.

Ei sitoutumisaikaa

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin määräaikaistilauksiin, vaan päätät itse tilauksesi keston. VitaePro-tilaus on tyypiltään kestotilaus, jonka voit räätälöidä itsellesi sopivaksi. Voit koska tahansa tehdä muutoksia esimerkiksi tilauksesi toimitusväliin, tauottaa tai päättää tilauksesi, toisin sanoen räätälöidä juuri itsellesi sopivan asiakassuhteen.

Toimitus suoraan kotiin

Emme käytä myynnissämme hintoja nostavia välikäsiä eikä VitaeProta myydä pääsääntöisesti apteekeissa, eikä ruoka- tai luontaistarvikekaupoissa, vaan tuotteet toimitetaan edullisesti ja kätevästi suoraan asiakkaalle. Näin tuotteet eivät seiso varastossa pitkiä aikoja ja saat VitaePron tuoreena kätevästi suoraan kotiin toimitettuna ja edullisesti ilman hintoja nostavia välikäsiä.

Turvallinen maksutapa

Lähetämme laskun VitaePron toimituksen mukana, joten sinun ei tarvitse maksaa tuotetta etukäteen vaan tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

Palautusoikeus

Mikäli muutat mieltäsi, sinulla on 14 päivän täysi palautusoikeus. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin ns. asiakaspalautuksena. Kirjoita lähetyksen päälle ”ASIAKASPALAUTUS”, palautusosoite: NutraQ Oy, PL 4860, 00002 HELSINKI. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia. Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi.

Etupisteet

VitaeLabin asiakkaana saat automaattisesti etupisteitä kaikista tilaamistasi ja maksamistasi ravintolisistä. Saamillasi pisteillä voit lunastaa etutuotteita. Etupisteitä koskevat säännöt ovat nähtävissä verkkosivullamme https://www.vitaelab.fi/Asiakasedut/Etupisteet/Saeaennoet-ja-ehdot.

 

Asiakaspalvelumme auttaa

Voit huoletta ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, koskipa kysymyksesi VitaePron ainesosia ja vaikutuksia tai tilaukseen liittyviä seikkoja. Asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse arkipäivisin numerosta 0800 413 700
klo 08.30-16.30 välisenä aikana.

Voit myös täyttää internetin yhteydenottolomakkeen (http://www.vitaelab.fi/Asiakaspalvelu) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@vitaelab.fi.

Olemme Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudatamme kaikessa toiminnassamme Reilun Pelin Sääntöjä.

Uusi koostumus nivelille!

VitaePro sisältää monipuolisesti ainesosia kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksille, nivelille, vastustuskyvylle, sydämelle ja vähentämään väsymystä.

Uudessa koostumuksessa on nyt enemmän Boswellia serrataa nivelten hyvinvointiin sekä uutuutena mangaania, joka edistää sidekudosten hyvinvointia.

  • Ensimmäiset kuusi viikkoa nyt puoleen hintaan vain 15,95 € (norm. 31,90€) + toimituskulut 4,90 €. Yksi VitaePro-paketti sisältää 44 kapselia.

    Tilaamalla nyt saat tilaajalahjaksi 3 kuukautta ohjattua online-liikuntaa (arvo 42 €).
  • Ei sitoutumisaikaa
    Tilauksella ei ole määräaikaa; voit tauottaa tai peruuttaa tilauksen milloin tahansa.