VP_Article_Kati_1322x562.jpg

Kati löysi uuden vaihteen elämäänsä VitaePron avulla

Lonkkavaivoista kärsinyt Kati kokee, että VitaeProta pidetään turhaan vain ikäihmisten tuotteena.

Kati Vekkeli ei ole tyyppiä, joka antaa hidasteiden haitata menoa. Tämä energinen nelikymppinen kartonkitehtaan prosessinhoitaja ja neljän lapsen äiti Kouvolasta viihtyy parhaiten kovassa vauhdissa – harrastuksena naisella on rallisprintti. Vauhdikas arki koki kuitenkin kolauksen lonkkien alkaessa vaivata Katia. Lopulta vastaus nivelten hyvinvointiin löytyi jopa Katin omaksi yllätykseksi VitaePro-ravintolisästä.

Lonkkavaivat veivät yöunet ja rallitunnelman

Yli 20 vuotta kolmivuorotyötä ja portaissa ravaamista raskaat turvakengät jalassa, oli ajan mittaan alkanut tuntua Katin lonkissa. Vaiva ei kuitenkaan jäänyt vain töihin, vaan muistutteli itsestään myös vapaa-ajan harrastusten parissa. Autossa istuminen pitkillä rallikisamatkoilla tuntui Katin omien sanojen mukaan raastavalta. Lonkkavaivat haittasivat niin ikään myös yöunia.

Suosittelu sai kokeilemaan ravintolisää

Ratkaisuksi VitaeProta Katille suositteli ensin hänen oma äitinsä, joka oli syönyt ravintolisää jo useamman vuoden ajan. Pelkästään äidin suosittelu ei kuitenkaan riittänyt vakuuttamaan Katia. Hänelle oli jäänyt mielikuva, että VitaePro oli tarkoitettu vain ikäihmisille – ei suinkaan kaltaisilleen aktiivisille nelikymppisille perheenäideille. Voisiko ravintolisästä muka olla hyötyä hänelle? Vasta kun samankaltaisia vaivoja valitellut, alta viiskymppinen työkaveri suositteli samaista tuotetta, oli Kati valmis heittämään ennakkoluulonsa romukoppaan ja kokeilemaan VitaeProta.

– Ei riittänyt pelkkä äidin suositus, vaan piti olla samanikäinen suosittelija, Kati naurahtaa.


Kokeile VitaeProta lihasten ja nivelten hyvinvointiin: saat ensimmäisen pakkauksen tutustumishintaan sekä tilaajalahjan!

 

Takaisin vauhtiin

Suosittelujen rohkaisemana Kati tilasi ravintolisän ajatellen, ettei siitä haittaakaan voi olla. Nyt reilun vuoden VitaeProta käyttäneenä Kati kokee, että sen hyödyt nivelille on ollut helppo huomata:

– Se on toiminut minulle todella hyvin. Autourheilu maistuu taas, kun ei ole vaivoja.

Rallin lisäksi lonkkavaivojen helpottumisen myötä myös yöunet ovat parantuneet, sillä lonkat eivät enää valvota öisin. Kati kertoo, että ruokavalion täydentäminen VitaeProlla on tuonut myös hyvää oloa, jonka myötä myös muut vanhat harrastukset kuten sählynpeluu ja lenkkeily ovat palanneet jälleen kuvioihin. Positiivisen vireyden siivittämänä, Kati on ottanut elämäänsä uusia tavoitteitta:

– Tänä vuonna aion liikkua enemmän perheeni kanssa ja tietenkin jatkaa autourheilua - mutta nyt ilman turhia hidasteita, Kati iloitsee.

91% huomaa VitaePron vaikutukset lihaksille ja nivelille

VitaePro-ravintolisä on saavuttanut suomalaisten keskuudessa vankan aseman kehon hyvinvoinnin ylläpitäjänä. Sen monipuoliset dokumentoidut ainesosat on todettu hyödyllisiksi lihasten ja nivelten hyvinvointiin, sekä myös sydämelle, vastustuskyvylle ja jaksamisen tueksi.  

Erityisen hyödylliseksi VitaePron ovat kokeneet henkilöt, joilla on ollut haasteita lihasten ja nivelten hyvinvoinnin kanssa. Tämä näkyy myös käyttäjäpalautteessa, sillä 91 % VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä kertoo saaneensa ravintolisästä positiivisia vaikutuksia lihaksille ja nivelille.* Tämän lisäksi VitaePron käyttäjät kertovat saaneensa ravintolisästä hyötyjä myös jäsenten jäykkyydelle, vireydelle ja vastustuskyvylle.

 

Tilaa VitaePro nyt kesän erikoistarjouksella - saat kaupa päälle tilaajalahjan!

 

6 syytä kokeilla VitaeProta

  1. Erittäin tehokas lihasten ja nivelten hyvinvointiin – 91% käyttäjistä huomaa hyödyt

  2. Kokeile uudistunutta VitaeProta nyt edullisesti. Uutena asiakkaana voit kokeilla uudistuneen VitaePron ensimmäisen paketin puoleen hintaan, 17,75 €.

  3. Monipuoliset vaikutukset koko kehon hyvinvointiin. VitaePron ainutlaatuinen koostumus sisältää ainesosia useiden kehon tärkeiden tehtävien tukemiseksi. Se sisältää tarkoin valittuja ainesosia lihaksille ja nivelille, sydämelle ja vastustuskyvylle sekä vähentämään väsymystä.
  4. Luotettavaa laatua. VitaePro sisältää ainoastaan dokumentoituja ja laadukkaita ainesosia, joilla on useita EU:n hyväksymiä terveysväittämiä.

  5. Joustava ja huoleton tilaus - Tilaus ei sisällä määräaikoja, vaan voit tauottaa tai peruuttaa sen, milloin itsellesi sopii.

  6. Helli lihaksiasi kesän erikoistarjouksella. Tilaamalla nyt, saat kaupan päälle tilaajalahjana tuplavaikutteisen ArtroTherm -lämpövoiteen ensimmäisessä lähetyksessä. 


Kokeile nyt ensimmäinen pakkaus kesän erikoistarjouksella!

 

*Asiakaskysely 2022. N = 899 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää. 

 

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.