Mari kaipasi lisäpuhtia arkeen – Ratkaisu löytyi ravintolisästä

Hektinen arki sai Marin kokeilemaan VitaePro-ravintolisää: ”Se on auttanut pitämään nivelet kunnossa ja olon vetreänä."

Sporttisen Mari Haimin elämässä liikunta on läsnä sekä työssä että vapaa-ajalla. Nurmijärveläinen Mari on 49-vuotias kolmen pojan äiti, joka työskentelee hyvinvoinnin parissa liikunnanohjaajana sekä personal trainerina. Vapaa-ajallaan Mari harrastaa monipuolisesti eri lajeja, ja varsinkin ulkoliikunta tuo sopivaa vastapainoa työlle. Mari kuvaakin itseään osuvasti liikunnan sekakäyttäjäksi. Pohjimmaisin syy Marilla aktiiviseen elämäntavan ylläpitämiseen on tärkeä:

– Liikunnan jälkeinen olo on mahtava. Ja kun on itsellä hyvä olo, jaksaa viettää aikaa perheen kanssa ja tuoda myös hyvää oloa muille, Mari pohtii.

Lapsiarki kaipasi lisäpuhtia

VitaeProhon Mari tutustui jo vuonna 2012, lasten ollessa vielä pieniä. Näihin aikoihin hän työskenteli yrittäjänä, ja arki pienten lasten kanssa oli hektistä ja vaativaa. Mari koki kaipaavansa hieman lisäpuhtia, ja päätti kokeilla VitaeProta nähtyään tuotteen mainoksen tv:ssä. Tämän jälkeen ravintolisä on ollut osa hänen elämäänsä jo kahdeksan vuoden ajan.

– Moni usein ihmettelee, miten olen niin energinen ja nuorekas, osasyy on varmasti VitaePro! Mari kertoo hyväntuulisesti.

”Ei olla mitään kaksikymppisiä enää”

Liikunnallisen Marin harrastuksista löytyy vaikuttava kirjo eri lajeja: uinti, lenkkeily, rullaluistelu, pyöräily ja hiihto ovat lähellä hänen sydäntään. Marin kokemusten mukaan VitaeProsta on ollut hyötyä erityisesti nivelten ja lihasten kunnon ylläpitämisessä.

– Se on auttanut pitämään nivelet kunnossa ja olon vetreänä, hän toteaa.

Mari on aina ollut liikunnan lisäksi kiinnostunut myös ravitsemuksellisesta puolesta ja siitä, mitä ravintoaineita kroppa tarvitsee voidakseen hyvin. Hän kokeekin, että ruokavaliota kannattaa tarvittaessa täydentää sopivalla ravintolisällä.

– Kaiken hyvinvoinnin perustana on tietenkin terveellinen, monipuolinen ruokavalio. Jos kaipaa hieman lisäpuhtia arkeen, ravintolisällä voi kuitenkin täydentää omaa ruokavaliotaan. Varsinkin tässä vaiheessa, kun viisikymmentä alkaa tulla täyteen eikä olla enää mitään kaksikymppisiä, Mari naurahtaa.

Kokeile VitaeProta uusien asiakkaiden tutustumistarjouksella

VitaeProsta erityisesti hyötyjä lihaksille ja nivelille

Marin tavoin, 94% VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä ovat niin tyytyväisiä tuotteeseen, että suosittelisivat sitä myös muille*. VitaePro on yksi Pohjoismaiden suosituimpia ravintolisiä, joka sisältää kirjon laadukkaita ainesosia, jotka on suunniteltu tukemaan liikkumista ja aktiivista elämäntapaa. Aloitettuaan VitaePron käytön, 91% VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä tuntee sen positiiviset vaikutukset lihaksissa ja nivelissä. Moni käyttäjistä kokee saaneensa hyötyjä myös jäsenten jäykkyydelle, vireydelle ja vastustuskyvylle.

VitaeProta Mari suosittelee muillekin, jotka kaipaavat lisäpuhtia elämäänsä, oli syynä sitten hektinen elämäntilanne tai vain rakkaus urheiluun ja treenaamiseen.

– Jos haluaa lisää tehoja koneesta irti, niin miksi ei kokeilisi, ovat Marin terveiset niille, jotka harkitsevat ravintolisän kokeilemista.Tilaa VitaePro uusien asiakkaiden tutustumistarjouksella!

 

6 syytä kokeilla VitaeProta

  1. Erittäin tehokas lihasten ja nivelten hyvinvointiin
  2. Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia
  3. Käyttäjistä 94% on tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille*
  4. Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa
  5. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen pakkauksen tutustumishintaan!
  6. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lakkauttaa.

Tilaa VitaePro uusien asiakkaiden tutustumistarjouksella!

 

*Asiakaskysely 2022. N = 959 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.