”Se on auttanut pitämään nivelet kunnossa ja olon vetreänä - Suosittelen kokeilemaan!”

Liikunnanohjaajana työskentelevä Mari on aina ollut liikunnan lisäksi kiinnostunut myös ravitsemuksellisesta puolesta ja siitä mitä ravintoaineita kroppa tarvitsee voidakseen hyvin.

Mari Haimi on 47-vuotias kolmen lapsen äiti Nurmijärveltä. Energinen ja sporttinen Mari työskentelee hyvinvoinnin parissa liikunnanohjaajana. Hän muun muassa suunnittelee ja vetää monipuolisesti liikuntatunteja erityyppisille kohderyhmille. Myös vapaa-ajallaan Mari harrastaa liikuntaa eri muodoissaan ja kuvaakin itseään liikunnan sekakäyttäjäksi. ”Liikunta on minulle elämäntapa ja sen aion säilyttää elämäni loppuun asti”, Mari naurahtaa.

Ravintolisästä toimiva apu jaksamiseen

Arjen pyörittäminen ja lapsista huolehtiminen sekä työ ovat iso osa elämää, mutta myös itsestään on ehdittävä pitää huolta, jotta jaksaa. Mari on aina ollut liikunnan lisäksi kiinnostunut myös ravitsemuksellisesta puolesta ja siitä, mitä ravintoaineita kroppa tarvitsee voidakseen hyvin. Hän kokeekin, että ruokavaliota kannattaa täydentää sopivalla ravintolisällä, jos siihen on tarvetta. ”Moni usein ihmettelee, miten olen niin energinen ja nuorekas, osa syy on varmasti VitaePro!” Mari sanoo hyväntuulisesti. Monipuolisen koostumuksen sisältävää VitaePro-ravintolisää Mari päätti kokeilla jo vuosia sitten lasten ollessa pienempiä ja koki, että tarvitsee jotain ekstraa kropan tueksi haastavassa elämäntilanteessa.

Fyysisesti rankat harrastukset vaativat kropalta paljon

Hiljattain Mari osallistui ensimmäistä kertaa triathlonin sporttimatkaan ja pari vuotta sitten uimahyppyjen Masters SM -kisoihin. Mari haluaa haastaa kroppaansa eri lajien parissa ja välillä kroppa on niissä tosi kovilla. VitaeProta Mari on käyttänyt jo vuodesta 2012 ja Marin kokemusten mukaan siitä on ollut hyötyä nivelten ja lihasten kunnon ylläpitämisessä. ”Se on auttanut pitämään nivelet kunnossa ja olon vetreänä. Suosittelen kokeilemaan!”, Mari kehottaakin.

Lue lisää VitaePron tutustumistarjouksesta

Hyötyjä lihaksille ja nivelille

Viimeisimmän vuonna 2020 tehdyn asiakaskyselyn perusteella, suurin osa VitaePron käyttäjistä kokee saavansa tuotteesta hyötyä, joka tuntuu lihasten ja nivelten hyvinvoinnissa. Aloitettuaan VitaePron käytön he kokevat saaneensa erityisesti hyötyjä nivelille ja jäsenten jäykkyydelle.

Kyselytutkimuksesta selviää, että VitaeProta ostetaan yleisimmin silloin, kun halutaan apua juuri lihas- ja nivelvaivoihin sekä koko kehon hyvinvointiin.

Myös positiiviset vaikutukset vastustuskykyyn sekä yleiseen vireystasoon korostuvat kyselyyn vastanneiden keskuudessa. Merkittävä osa vastaajista kokee, että tuote tukee hyvin vastustuskykyä ja tuo puhtia arjessa jaksamiseen. Kokonaisuudessaan VitaePro vastaa hyvin asiakkaiden odotuksia, sillä jopa 94 prosenttia käyttäjistä suosittelisi sitä myös muille.

Uudistunut koostumus

Kesällä 2020 uudistettu VitaePron koostumus sisältää myös uutena ainesosana terveysvaikutteista oliiviuutetta. Uusi ainesosa sisältää runsaan määrän oliiviöljyn polyfenoli hydroksityrosolia, joka on verenkiertoa suojaava luonnollinen antioksidantti.

Uudessa koostumuksessa yhdistyvät kasviuutteet astaksantiini, luteiini, zeaksantiini ja boswellia serrata, vitamiinit B12 ja D3, antioksidantit seleeni, hydroksityrosoli ja C- ja E-vitamiinit sekä omega-3-rasvahapot EPA ja DHA, jotka tukevat monipuolisesti koko kehon toimintoja. Ainesosien terveyttä edistävä vaikutus on tutkitusti todistettu, ja yhdessä ne lisäävät hyvinvointia edistämällä erityisesti lihasten ja nivelten terveyttä sekä vastustuskykyä.

6 syytä kokeilla VitaeProta

  1. Erittäin tehokas nivelten ja lihasten hyvinvointiin
  2. Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia
  3. Käyttäjistä 94% on tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille*
  4. Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa
  5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla puoleen hintaan
  6. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lakkauttaa.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - Tilaa tästä

*Asiakaskysely 2020. N = 923 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

VERENKIERROLLE: VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä (1 kapseli/vrk).

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.