VP_FI_vitaepro_asiakaskysely_1920x455.jpg

VitaePron tilaajat erityisen tyytyväisiä nivelille saataviin hyötyihin

Keväällä 2022 kysyimme pitkäaikaisilta VitaePro-tilaajiltamme, miksi he syövät ravintolisää.

Keväällä 2022 kysyimme VitaePron tilaajilta, miksi he käyttävät yhtä Pohjoismaiden suosituimmista ravintolisistä. Vastauksissa nousi erityisesti esiin käyttäjien kokemat positiiviset vaikutukset lihaksille ja nivelille, vireydelle sekä vastustuskyvylle.

Säännöllisellä käytöllä suurimmat hyödyt

Parhaan hyödyn ravintolisästä saa, kun sitä käyttää säännöllisesti ja pidemmän aikaa. Tällöin ravintolisän ainesosat pääsevät vaikuttamaan kaikista tehokkaimmin ja toimimaan kehossa myös ennaltaehkäisevästi. Vaivoja ennaltaehkäiseviä terveysvaikutuksia, tai vaikutuksia esimerkiksi verenkiertoelimistön terveyteen, ei ole helppo havaita heti, vaan ne tuntuvat pitkällä aikavälillä hyvinvoinnissa. 92 % VitaePron käyttäjistä kertoo muistavansa ottaa ravintolisän säännöllisesti joka päivä.

Nivelten hyvinvointi merkittävin tekijä VitaePron käyttöön

VitaePron käyttäjille merkittävin syy VitaePron kokeilemiseen on ollut nivelten hyvinvoinnista huolehtiminen. 61 % vastaajista kertoi tehneensä ostopäätöksen saadakseen apua nivelvaivoihinsa. VitaePron ainesosat sisältävät Boswellia serrata -kasviuutetta, jonka käytöstä nivelten hyvinvointiin on pitkät perinteet. Myös nykytiede tunnistaa Boswellia serratan niveliä hoivaavan vaikutuksen. Sen on osoitettu auttavan pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. VitaePron sisältämä C-vitamiini on taas hyväksi nivelrustolle. C-vitamiini edistää kollageenin normaalia muodostumista ruston normaalia toimintaa varten. Ravintolisä onkin jo vuosien ajan ollut monen suomalaisen ykkösvalinta nivelten hyvinvointiin.

Yhdestä kapselista tukea koko keholle

Liikkuminen on parasta huolenpitoa keholle ja nivelille. VitaePron ainesosat onkin valittu tukemaan nivelten hyvinvoinnin lisäksi monipuolisesti koko kehon hyvinvointia sekä aktiivista elämää. VitaePron käyttäjien keskuudessa toiseksi yleisimmäksi syyksi valita VitaePro nouseekin yksittäisen hyödyn sijasta koko keholle saatavat vaikutukset. Vastaajat kertoivat valinneensa VitaePron saadakseen tukea myös lihasvaivoihin, energiatason ylläpitämiseen ja vastustuskyvylle. VitaePron sisältämä D-vitamiini edistää lihasten normaalia toimintaa ja C- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta. Yhdessä sen sisältämät C-, B12- ja D-vitamiini sekä seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, eli tukevat vastustuskykyä.

Taatusti laadukas valinta

Vastaajista 43 % kertoi VitaePron laatuominaisuuksista merkittävimmäksi ostopäätökseen vaikuttaneeksi tekijäksi sen, että VitaePron ainesosista on tehty paljon tieteellistä tutkimusta. VitaePron ainesosat ovatkin osoitettu tehokkaiksi sekä turvallisiksi useissa tieteellisissä tutkimuksissa. VitaePron sisältämillä ainesosilla on yhteensä 39 Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen hyväksymää terveysväittämää. Toisena merkittävänä laatutekijänä 42 % vastaajista mainitsi, että VitaePron ainesosat saadaan luonnosta. VitaeProssa käytettävät laadukkaat ainesosat ovat peräisin luonnollisista lähteistä, ja ne löytyvät ravintolisästä pääosin samassa muodossa kuin mitä ne ovat monipuolisessa ja terveellisessä ruuassa.

94 % käyttäjistä suosittelee VitaeProta

VitaePron pitkäaikaiset tilaajat ovat hyvin tyytyväisiä tuotteeseen, sillä huimat 94 % vastaajista kertoi olevansa niin tyytyväisiä VitaeProhon, että suosittelisivat sitä myös muille. Aloitettuaan VitaePron käytön, 91 % VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä tuntee sen positiiviset vaikutukset lihaksissa ja nivelissä. Moni käyttäjistä kokee saaneensa hyötyjä myös jäsenten jäykkyydelle, vireydelle ja vastustuskyvylle. VitaePron pitkäaikaisen käytön voidaankin todeta vastaavan hyvin asiakkaiden odotuksiin.

Kokeile VitaeProta nyt uusien asiakkaiden tutustumistarjouksella!

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.