uudistunut vitaepro

Uudistunut VitaePro on räätälöity nivelten hyvinvointiin

Kesällä 2022 kaksikymmentä vuotta täyttävä VitaePro-ravintolisä saa uuden päivitetyn koostumuksen nivelten hyvinvointiin.

VitaePro ja sen laadukkaat, tutkitusti tehokkaat ainesosat ovat jo kahdenkymmenen vuoden ajan olleet mukana edistämässä aktiivista elämää. Työskentelemme jatkuvasti tuotekehityksen parissa, jotta asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaat mahdolliset tuotteet. Meillä onkin iloisia uutisia – VitaePron koostumusta on nyt päivitetty. Uudistettuun koostumukseen on lisätty entistä enemmän niveliä suojaavaa Boswellia serrata -kasviuutetta. Tämän lisäksi koostumus on saanut kokonaan uuden ainesosan, mangaanin, jolla on monia tärkeitä tehtäviä kehossamme. Yksi näistä tehtävistä on hoitaa nivelissä, nivelsiteissä ja rustossa olevaa sidekudosta.

Nyt vielä enemmän Boswellia serrataa nivelille

Uusittu VitaePro sisältää entistä enemmän Boswellia serrata -kasviuutetta nivelten hyvinvointiin. Kasviuutetta on käytetty ylläpitämään nivelten hyvinvointia jo tuhansia vuosia, ja useat tutkimukset ovat todenneet, että sillä on vaikutuksia nivelille. Vuoden 2014 Cochrane-katsaus* osoitti Boswellia serratan olevan yksi ainoista tutkituista 33 kasvista, jolla on positiivinen vaikutus niveliin. Katsauksen loppuyhteenvedossa todettiin laadukkaan tutkimusaineiston osoittaneen, että Boswellia serrata auttaa pitämään nivelet miellyttävän tuntuisina.

Uudistunut VitaePro sisältää nyt 125 mg Boswellia serrata -kasviuutetta.

Rikastettu uudella ainesosalla

Boswellia serratan kasvatetun määrän lisäksi, VitaePron uutta koostumusta on päivitetty kokonaan uudella ainesosalla, mangaanilla. Mangaani on kehollemme välttämätön kivennäisaine, joka huolehtii muun muassa kehomme sidekudoksista. Se edistää sidekudoksen normaalia muodostumista. Sidekudos yhdistää lihakset luustoomme ja mahdollistaa näin kehon liikkumisen. Sitä löytyykin esimerkiksi nivelistä, nivelsiteistä ja jänteistä.

Ainesosat useille kehon toiminnoille

VitaePro sisältää edelleen samoja tutkitusti tehokkaita ainesosia kehon hyväksi. Sen koostumus sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän ainesosia lihaksille ja nivelille, vireyteen, vastustuskyvylle, sydämelle ja verenkierrolle sekä solujen suojaksi. Tämän koostumuksen ytimessä ovat edelleen samat kasviuutteet, jotka ovat tehneet VitaeProsta yhden suosituimmista ravintolisistä tukemaan aktiivista elämää aina vuodesta 2002 lähtien.

*Cochrane-katsaukset ovat systemaattisia terveysalan tutkimustiivistelmiä. Ne ovat kansainvälisesti arvostettuja, luotettavaan näyttöön perustuvia katsauksia terveydenhuollon menetelmien vaikuttavuudesta.

Tutustumistarjous -50%

VitaePron monipuolinen koostumus sisältää ainesosia erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointiin sekä vastustuskyvylle.

 • Uuden asiakkaan tarjoushinta
  Saat tilauksen ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan, vain 15,95 € (norm. 31,90€) + toimituskulut 4,90 €. Pakkaus sisältää kuuden viikon kapselit (44 kapselia).

  Tilaamalla nyt saat lahjaksi 3 kuukautta ohjattua online-liikuntaa (arvo 42 €).

 • Ei sitovaa määräaikaa
  Kestotilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa; voit koska tahansa tauottaa tai peruuttaa tilauksen tai palauttaa paketin ilman kustannuksia.

 • Toimitus suoraan kotiin
  Saat tilauksesi suoraan kotiin. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.