Uudistunut VitaePro_VP_FI_1920x455_EntistakinParempi.jpg

Uudistunut VitaePro on nyt entistäkin parempi sydämelle!

Ainutlaatuisen yhdistelmän tehokkaita ainesosia sisältävä VitaePro on jo vuosien ajan auttanut useita suomalaisia viettämään aktiivisempaa elämää. Nyt uudistunut VitaePro sisältää tehoyhdistelmän omega-3-rasvahappoja ja oliiviuutetta, ja on siksi entistäkin parempi sydämen hyvinvoinnille.

Ravinto on kaikista merkittävin arjen jaksamiseen ja aktiivisuuteen vaikuttava osa-alue. Monipuolisen ruokavalion ansiosta keho saa riittävästi välttämättömiä ravintoaineita, jotka tukevat kehon toimintoja ja auttavat ylläpitämään energistä oloa.  Arjen kiireissä hyvien ruokailutottumuksien ylläpitäminen ei kuitenkaan aina suju mutkitta. Tärkeiden ravintoaineiden saantia ja omaa terveyttä voikin tukea helposti ravintolisien avulla. Kesällä 2020 uudistunut VitaePro on hyväksi lihaksille ja nivelille, ja nyt myös entistä parempi sydämelle.

Virkeä olo syntyy koko kehon yhteistyönä

VitaePro on yksi Suomen suosituimmista ravintolisistä, ja se on suunniteltu edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia tukemalla liikkumista ja sen kautta syntyvää hyvää oloa. VitaePron koostumus syntyy useiden tehokkaiden ainesosien ainutlaatuisesta yhdistelmästä - voimakkaat luonnon antioksidantit, kasviuutteet, useat eri vitamiinit sekä elintärkeät omega-3-rasvahapot tukevat monipuolisesti koko kehon toimintoja. Jokaisen ainesosan terveyttä edistävä vaikutus on tutkitusti todistettu, ja yhdessä ne lisäävät hyvinvointia edistämällä muun muassa lihasten ja nivelten terveyttä, vastustuskykyä ja energiatasoa.

Kun keho saa kaikki tarvittavat ravintoaineet, on olo virkeä ja aktiivisena pysyminen helpompaa. VitaePron käyttäjistä jopa 94% onkin tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille.*  Nyt jatkuvan tuotekehityksen myötä uudistuneeseen VitaeProhon on lisätty uusi ainesosa, jota tekee siitä entistäkin paremman sydämen ja verenkierron terveydelle.

Sydämen hyvinvointia oliiveista ja omega-3-rasvahapoista

Sydän on sekä kehomme että verenkiertojärjestelmämme keskiössä, ja siitä huolehtiminen on tärkeää läpi elämän. VitaePron uudistuneeseen koostumukseen lisätty oliiviuute sisältää runsaan määrän oliiviöljyn polyfenoli hydroksityrosolia, joka on verenkiertoa suojaava luonnollinen antioksidantti. Antioksidanttien tehtävänä on suojata kehomme soluja, kudoksia ja elimiä haitalliselta hapettumiselta. Oliiviöljyn polyfenolit suojaavat veren rasvoja tältä hapettumiselta, joka voi vaikuttaa veren virtaukseen suonissa. Näin sekä sydän että verenkierto voivat hoitaa tärkeitä tehtäviään kuten pitääkin.

Ruokavaliossamme merkittävimmät hydroksityrosolin lähteet ovat oliiviöljyt ja oliivit. Teollisen käsittelyprosessin myötä, antioksidantti kuitenkin osittain häviää oliiveista ennen kuin ne saapuvat lautasellemme asti. Tämän takia esimerkiksi oliiviöljyn hydroksityrosolipitoisuus voi olla hyvin alhainen. Antioksidantin terveysvaikutukset saadakseen, tulisikin nauttia päivittäin 20 g eli 0,2 dl laadukasta ekstra-neitsytoliiviöljyä. Vastaava määrä hydroksityrosolia löytyy nyt myös yhdestä VitaePro -kapselista.

Oliiviuute yhdessä VitaePron sisältämien omega-3-rasvahappojen kanssa muodostavat todellisen tehoyhdistelmän edistämään sydämen hyvinvointia, sillä kummallakin ainesosalla on omat mekanisminsa sydämen ja verenkierron terveyden tukemiseksi. Kun keho saa ravinnosta parhaan mahdollisen tuen, sujuvat arjen aktiviteetitkin mutkattomammin.

6 syytä kokeilla VitaeProta

  1. Erittäin tehokas nivelten ja lihasten hyvinvointiin
  2. Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia
  3. Käyttäjistä 94% on tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille*
  4. Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa
  5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla puoleen hintaan
  6. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lakkauttaa.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - Tilaa tästä

*Asiakaskysely 2020. N = 923 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää

Kokeile puoleen hintaan

VitaePro vain 14,75 € ensimmäiset kuusi viikkoa.

Voit aloittaa enintään 2 kestotilausta tutustumishintaan.

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

VERENKIERROLLE: VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä (1 kapseli/vrk).

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.