uudistunut vitaepro

Uusi ja parempi VitaePro

Uudistunut VitaePro on nyt entistäkin parempi ja sisältää uuden ainesosan vastustuskyvylle.

Tutkitusti tehokkaat ja turvalliset ainesosat ovat olleet suositun VitaePro-ravintolisän menestyksen salaisuus jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Se on myös monen suomalaisen ykkösvalinta oman ruokavalion tueksi, varmistamaan että keho saa tarvitsemiaan ravintoaineita voidakseen hyvin. Nyt uudistuneen VitaePron koostumus on kahden uuden ainesosan myötä tehokkaampi kuin koskaan.

Nyt myös sinkkiä vastustuskyvylle

Uudistuneen VitaePron koostumukseen on nyt lisätty aktiivisia ainesosia, mikä tekee siitä entistäkin paremman kumppanin hyvinvoinnin tukemiseen. Koostumuksessa on uutena ainesosana sinkkiä, joka on ihmiskeholle välttämätön mineraali ja jolla on monia myönteisiä vaikutuksia kehomme toimintoihin. Monet meistä tuntevat sinkin, erityisesti sen vastuskykyä vahvistavista ominaisuuksista. Sinkki ei ainoastaan tue immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vaan se edistää myös normaaleja kognitiivisia toimintoja ja hermoston toimintaa.

Toinen lisäys uuteen VitaePro-koostumukseen on B1-vitamiini, jota kutsutaan myös tiamiiniksi. Se on välttämätön vitamiini, jota löytyy melkein kaikista kehomme soluista. Tiamiinin tärkeisiin tehtäviin kuuluu muun muassa sydämen normaalin toiminnan tukeminen.

Uusien ainesosien lisäksi VitaePro sisältää yhä runsaan kirjon hyvinvointia tukevia ainesosia, jotka ovat tehneet siitä yhden Pohjoismaiden suosituimmista ravintolisistä. Sen koostumus syntyy tehokkaiden ainesosien ainutlaatuisesta yhdistelmästä – sen voimakkaat luonnon antioksidantit, kasviuutteet, useat eri vitamiinit sekä elintärkeät omega-3-rasvahapot tukevat monipuolisesti kehon eri toimintoja. VitaePron ainesosilla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia keholle, tukemalla erityisesti lihaksia ja niveliä, vastustuskykyä, sydämen hyvinvointia ja vähentämällä väsymystä.

Luotettava valinta lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro on saavuttanut suomalaisten keskuudessa vankan aseman lihasten ja nivelten hyvinvoinnin ylläpitäjänä. Riittävä ja monipuolinen määrä tarvittavia ravintoaineita takaa virkeän olon ja aktiivisena pysyminen on helpompaa. Erityisen hyödylliseksi VitaePron ovat kokeneet henkilöt, joilla on ollut haasteita lihasten ja nivelten hyvinvoinnin kanssa. Se näkyy myös käyttäjäpalautteessa, sillä 91 % VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä kertoo saaneensa ravintolisästä positiivisia vaikutuksia juurikin lihaksille ja nivelille.* VitaePron käyttäjät kertovat saaneensa ravintolisästä apua myös jäykkyyteen, vireyteen sekä vastustuskykyyn. Uudistunut VitaePro toimii tehtävässään tukea aktiivista elämää nyt entistäkin paremmin.

 

*Asiakaskysely 2022. N = 899 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

Tutustumistarjous -50%

VitaePron monipuolinen koostumus sisältää tutkittuja ainesosia erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointiin sekä vastustuskyvylle.

 • Uuden asiakkaan tarjoushinta
  Voit kokeilla VitaeProta ensimmäiset kuusi viikkoa puoleen hintaan vain 16,90€ (norm. 33,80€) + toimituskulut 4,90€. Pakkaus sisältää kuuden viikon kapselit (44 kapselia).

  Asiakkaana voit nyt voittaa kahden hengen aktiiviloman Kreikkaan!

 • Ei sitovaa määräaikaa
  Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa; voit koska tahansa tauottaa tai peruuttaa tilauksen.

 • Toimitus suoraan kotiin
  Saat tilauksesi kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.