vitaepro_ravintolisä_Article page hero_1322x562.jpg

Suosikkituote lihaksille ja nivelille saa nyt uuden paremman koostumuksen

Jo tuotteen synnystä lähtien VitaePro on pyrkinyt tarjoamaan käyttäjilleen parhaan mahdollisen tuen hyvinvoiville lihaksille ja nivelille. Nyt parannetun koostumuksen ansiosta VitaePro tukee lihasten toimintaa entistä paremmin.

VitaePron tavoitteena on olla osa käyttäjiensä aktiivista elämäntyyliä ja sen ylläpitoa. Olipa aktiivisuutesi sitten koiran kanssa lenkkeilyä, puutarhatöitä tai rankempia urheilusuorituksia, VitaePro on mitä todennäköisimmin myös sinulle sopiva ravintolisäkumppani. Sen monipuoliset ja tarkoin valitut ainesosat tukevat tutkitusti liikkumiselle tärkeitä kehon toimintoja: erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia sekä sydäntä, jaksamista ja vahvaa vastustuskykyä. 

 Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ravintolisän liikkumisen tueksi. Siksi VitaePron koostumusta on nyt päivitetty vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita ja tarjoamaan paremman tuen myös lihasten hyvinvoinnille. 

Uudistettu koostumus lihaksille 

VitaePron parannetun koostumuksen avulla haluamme tarjota entistä paremman tuotteen tukemaan lihasten terveyttä. Siksi olemme kasvattaneet VitaePron sisältämän D-vitamiinin määrän 20 μg:aan. Kaikki tunnemme D-vitamiinin monipuoliset hyödyt keholle. Päätös lisätä tuotteen vitamiinipitoisuutta perustuu ainesosan tieteelliseen tutkimukseen ja D-vitamiinin vakiintuneeseen rooliin myös lihasten terveyden tukemisessa. D-vitamiinin on todistettu edistävän lihasten normaalia toimintaa. 

Terveysviranomaiset suosittelevat joillekin väestöryhmille D-vitamiinin lisäämistä ruokavalioon ruuan tai lisäravinteiden kautta. Erityisen tärkeää riittävästä D-vitamiininsaannista huolehtiminen on esimerkiksi vanhuksille ja henkilöille, jotka viettävät paljon aikaa sisätiloissa. Lisäämällä VitaePron D-vitamiinin määrää, noudatamme myös terveysviranomaisten viimeisimpiä suosituksia vitamiinin osalta.  

Autamme tuhansia ihmisiä aktiivisempaan elämään 

Asiakkaamme kertovat, että heille syitä käyttää VitaeProta päivittäin ovat erityisesti siitä saatavat hyödyt lihaksille ja nivelille, kehon jäykkyydelle sekä erilaisten vaivojen ennaltaehkäisy. Myös 91% VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä kertoo olevansa aktiivisempia ravintolisän käytön myötä. Tämä juuri on VitaePron ytimisessä - liikkuminen on parasta huolenpitoa keholle.  

Kehittämällä VitaeProta jatkuvasti sitoudumme siihen, että ottamalla yhden VitaePro-kapselin päivässä, voit tarjota kehollesi ravintoaineita, jotka tukevat sen toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. VitaePro auttanut jo yli parikymmentä vuotta tuhansia ihmisiä elämään aktiivisempaa elämää ja uskomme, että uudistunut VitaePro tekee niin jatkossakin. 

 

*Asiakaskysely 2022. N = 899 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

Tutustumistarjous -50%

VitaePron koostumus tukee monipuolisesti kehon hyvinvointia, erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia sekä vastustuskykyä.

 • Parannettu koostumus lihaksille
  Nyt parannetun koostumuksen ansiosta VitaePro tukee lihasten kuntoa entistä paremmin.
 • Uuden asiakkaan tarjoushinta
  Voit kokeilla VitaeProta ensimmäiset kuusi viikkoa puoleen hintaan vain 17,75€ (norm. 35,50€) + toimituskulut 4,90€. Pakkaus sisältää kuuden viikon kapselit (44 kapselia).

  Tilaamalla juuri nyt saat lisäksi tilaajalahjana ArtroTherm-lämpövoiteen! Voimassa rajoitetun ajan.

 • Ei sitovaa määräaikaa
  Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa; voit koska tahansa tauottaa tai peruuttaa tilauksen.

 • Toimitus suoraan kotiin
  Saat tilauksesi kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.