vitaepro 20 vuotta

VitaePro – jo 20 vuotta aktiivisen elämän tukena!

VitaePro ja sen laadukkaat, tutkitusti tehokkaat ainesosat ovat jo kahdenkymmenen vuoden ajan olleet mukana edistämässä aktiivista elämää. Vuonna 2022 vietämme 20-vuotisjuhlavuotta – olethan mukana juhlimassa kanssamme!

VitaePron tarina alkoi vuonna 2002 kahden norjalaisen miehen ideasta ja visiosta. He halusivat luoda innovatiivisen ja tieteellisiin tutkimuksiin perustuvan korkealaatuisen lisäravinteen tukemaan lihasten ja nivelten hyvinvointia, jota voitaisiin toimittaa helposti suoraan kuluttajille.

VitaePron tutkitusti tehokkaat ainesosat

VitaePron alkuperäinen ainesosa vuonna 2002 oli, ja on edelleen 20 vuotta myöhemmin, kasviuute astaksantiini. VitaePron perustajat olivat vakuuttuneita tämän ainesosan tehosta ja loivat sen pohjalta VitaePron ensimmäisen version.

Vuosien varrella VitaePron koostumusta on jatkuvasti uudistettu, jotta se vastaa parhaalla mahdollisella tavalla käyttäjiensä tarpeeseen samalla ollen linjassa uusimpien tutkimustuloksien kanssa. VitaePron ainesosat ovat tieteellisesti tutkittuja ja huolellisesti valikoituja tarjotaksemme parhaan mahdollisen tuotteen lihasten ja nivelten hyvinvoinnin tukemiseen.

Laatu on perusarvomme

VitaePron 20-vuotisen historian aikana tuotteen ja ainesosien laadun ja turvallisuuden varmistaminen on aina ollut etusijalla kaikessa toiminnassamme. Laatu ja luottamus tuotteen vaikutuksiin ovat meille kivijalka, josta emme koskaan tingi ja joka toimii perustana kaikissa valinnoissamme koskien niin VitaePron ainesosia kuin lopullista tuotetta.

20 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Asiakkaamme ovat aina olleet meille todiste toimivasta tuotteesta. Huomasimme VitaeProlla olevan kysyntää heti sen lanseerauksesta saakka, sillä vastasi monen käyttäjän tarpeisiin ja asiakaskuntamme kehittyi nopeasti.

Tänä päivänä meillä on yli 150 000 asiakasta ja kasvu jatkuu. Asiakastutkimuksemme mukaan 84 % asiakkaistamme on saanut apua nivelvaivoihinsa VitaeProsta ja jopa 94 % pitkäaikaisista VitaePron käyttäjistä on niin tyytyväisiä tuotteeseen, että suosittelee sitä mielellään eteenpäin muillekin.

Luotamme ja uskomme siihen, että VitaePro auttaa jatkossakin ihmisiä elämään aktiivista elämää, ja haluamme olla mukana myös seuraavat tulevat 20 vuotta kehittämässä parasta mahdollista ravintolisää edistämään lihasten ja nivelten hyvinvointia.

Tutustumistarjous -50%

Uudistuneen VitaePron monipuolinen koostumus sisältää ainesosia erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointiin sekä vastustuskyvylle.

 • Uuden asiakkaan tarjoushinta
  Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan, vain 16,90 € (norm. 33,80€) + toimituskulut 4,90 €. Pakkaus sisältää kuuden viikon kapselit (44 kapselia).

  Tilaamalla nyt saat lahjaksi myös kolme kuukautta ohjattua online-liikuntaa (arvo 42 €).

 • Ei sitovaa määräaikaa
  Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa; voit koska tahansa tauottaa tai peruuttaa tilauksen tai palauttaa paketin ilman kustannuksia.

 • Toimitus suoraan kotiin
  Saat tilauksesi suoraan kotiin. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.