VitaePro_käyttäjien_kokemuksia_VP_FI_1920x455_Customer___Annette.jpg

”Kroppa pysyy kunnossa ja jaksan arjen pyöritystä – Erinomainen lisä, suosittelen kokeilemaan!”

Toimiva kroppa ja oma jaksaminen on tammisaarelaiselle Annettelle välttämätöntä, jotta arki pyörii aktiivisessa perheessä. Kehon hyvinvointia hän tukee monipuolisesti ainesosia sisältävällä VitaePro-ravintolisällä.

Annette Ruuhonen on nelikymppinen kahden lapsen äiti Tammisaaresta. Annetten arjessa riittää takuuvarmasti vauhtia, kun yhteensovitettavana on työ, perhe, koira ja vapaa-ajan harrastukset. Vauhdikkaassa menossa mukana pysyminen on välillä raskasta kropalle. Toimiva kroppa ja oma vireys onkin välttämätöntä, jotta arki rullaa Ruuhosen aktiivisessa perheessä. Myös itsestä huolehtiminen on Annettelle tärkeää.

Tukea kehon hyvinvointiin

VitaeProta Annette päätti kokeilla jo vuonna 2012, kun leikit pienten lasten kanssa lattialla eivät tahtoneet onnistua aristavien polvien takia. Nyt hän on käyttänyt tuotetta kehon hyvinvoinnin tukena jo vuosia ja kokee sen olevan erinomainen lisä, joka pitää kropan kunnossa ja auttaa jaksamaan arjen pyörityksessä.

”Nyt lapset ovat jo isompia, ja arjessa uusia haasteita. Välillä tuntuu kuin oltaisiin liikkeellä koko ajan, aamusta iltaan. Itsestäänkin on ehdittävä pitää huolta kaiken keskellä. VitaePro pitää nivelet kunnossa ja pysyn menossa mukana. Suosittelen kokeilemaan!”

Kokeile tutustumishintaan - tilaa tästä!

Hyötyjä lihaksille ja nivelille

Viimeisimmän vuonna 2020 tehdyn asiakaskyselyn perusteella suurin osa VitaePron käyttäjistä kokee saavansa tuotteesta hyötyä, joka tuntuu lihasten ja nivelten hyvinvoinnissa. Tuotteen koetaan vaikuttavan lihas- ja nivelvaivoihin sekä jäsenten jäykkyyteen.

Kyselytutkimuksesta selviää, että VitaeProta ostetaan yleisimmin silloin, kun halutaan apua juuri lihas- ja nivelvaivoihin sekä koko kehon hyvinvointiin.

Myös positiiviset vaikutukset vastustuskykyyn sekä yleiseen vireystasoon korostuvat kyselyyn vastanneiden keskuudessa. Merkittävä osa vastaajista kokee, että tuote tukee hyvin vastustuskykyä ja tuo puhtia arjessa jaksamiseen. Kokonaisuudessaan VitaePro vastaa hyvin asiakkaiden odotuksia, sillä jopa 94 prosenttia käyttäjistä suosittelisi sitä myös muille.

Lue lisää VitaePron tutustumistarjouksesta

Uudistunut koostumus

Kesällä 2020 uudistettu VitaePron koostumus sisältää myös uutena ainesosana terveysvaikutteista oliiviuutetta. Uusi ainesosa sisältää runsaan määrän oliiviöljyn polyfenoli hydroksityrosolia, joka on verenkiertoa suojaava luonnollinen antioksidantti.

Uudessa koostumuksessa yhdistyvät kasviuutteet astaksantiini, luteiini, zeaksantiini ja boswellia serrata, vitamiinit B12 ja D3, antioksidantit seleeni, hydroksityrosoli ja C- ja E-vitamiinit sekä omega-3-rasvahapot EPA ja DHA, jotka tukevat monipuolisesti koko kehon toimintoja. Ainesosien terveyttä edistävä vaikutus on tutkitusti todistettu, ja yhdessä ne lisäävät hyvinvointia edistämällä erityisesti lihasten ja nivelten terveyttä sekä vastustuskykyä.

6 syytä kokeilla VitaeProta

  1. Erittäin tehokas nivelten ja lihasten hyvinvointiin
  2. Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia
  3. Käyttäjistä 94% on tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille*
  4. Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa
  5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla puoleen hintaan
  6. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lakkauttaa.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - Tilaa tästä

*Asiakaskysely 2020. N = 923 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää

Kokeile puoleen hintaan

VitaePro vain 14,75 € ensimmäiset kuusi viikkoa.

Voit aloittaa enintään 2 kestotilausta tutustumishintaan.

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

VERENKIERROLLE: VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä (1 kapseli/vrk).

SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SUOJAA SOLUJA: VitaePron antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.