VitaePro @Wellnet

VitaePron uutena tilaajana saat maksutta käyttöösi online-liikuntapalvelun, jonka kanssa liikut milloin ja missä haluat.

Tilaamalla VitaePron, saat tilaajalahjana käyttöösi online-liikuntapalvelun kolmeksi kuukaudeksi (arvo 34€).  

VitaePro @Wellnet on uudenlainen online-liikuntapalvelu, josta löydät monipuolisen valikoiman ohjattua tunteja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Voit liikkua missä ja milloin ikinä haluat – oman kodin rauhassa tai reissun päällä, tauolla töissä tai vaikka kesälomalla laiturin nokassa. Treenit kulkevat aina mukanasi läppärillä tai älypuhelimella.

VitaePro @Wellnet -palvelusta löydät muun muassa

  • Helppoja treenejä aloittelijoille
  • Lihaskuntotreenejä kehonpainolla
  • Sykettä nostattavia jumppia
  • Venyttely-, rentoutus- ja joogaharjoituksia

Palvelusta löytyy runsaasti tarjontaa niin aloittelijoille kuin aktiivitreenaajillekin, ja kaikille liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kaikki treenit ja harjoitteet ovat liikunta-alan ammattilaisten suunnittelemia ja ohjaamia.

Palvelun käyttöönotto ei sido sinua mihinkään, vaan loppuu määräajan päätyttyä automaattisesti. Haluamme kuitenkin kannustaa asiakkaitamme pysymään liikkeessä, joten voit halutessasi jatkaa palvelun käyttöä maksutta lunastamalla lisäaikaa VitaePro-tilauksesta kertyneillä etupisteillä. 

Hyödynnä tarjous!

Tilaa VitaePro ja aktivoi maksuton liikuntapalvelu

VitaePro on suunniteltu tukemaan aktiivista elämää ja liikettä. Sen sisältämät ainesosat auttavat vähentämään väsymystä, tukevat lihasten ja nivelten hyvinvointia ja ovat hyväksi sydämelle.

Koostumuksessa yhdistyvät voimakkaat luonnon antioksidantit, useat eri vitamiinit ja elintärkeät omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä kasviuute Boswellia serrata.

Tilaamalla VitaePron, saat tilaajalahjana käyttöösi online-liikuntapalvelun kolmeksi kuukaudeksi (arvo 34€).